A
asiunia876
Gość
odwoluje alarm po obfitym obiedzie 
:
D haha uffff kamien z serca...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiście że nie. najwcześniej w marcu, bo teraz remont, po remoncie pranie, prasowanie ciuszków no i może potem torba... najważniejsze żebym na porodówkę z dzidzią w brzuchu dojechaławidzę cze coraz nam ciężej z tymi naszymi skarbami,ja mam zamiar iść jeszecze śpiewać na zabawie 19 i 26 no i wtedy koniec mam nadzieje że dam rade, niestety kasa potrzebna tk dawno dałabym se sopkój, niby czuje się dobrze, ale kręgosłup mi nawala w nocy cięż spać przez ten brzuch, coraz ciężej, dziewczyny jak czytam opibie o szpitalach gdzie chciałam iść to widzę że wszędzie coś sama niewiem co teraz , wy naprawde macie już spakowaną tobę .
ja przy Starszaku używałam do roku, na roczek dostał taki wypaśny 9-18 kg.w sklepach wszystko coraz droższe wypłata ta sam normalnie masakra, mam pytanie może wiecie do jakiego wieku starca fotelik 0- 11 kg:-)
w sklepach wszystko coraz droższe wypłata ta sam normalnie masakra, mam pytanie może wiecie do jakiego wieku starca fotelik 0- 11 kg:-)