reklama

Kwiecień 2011

reklama
widzę cze coraz nam ciężej z tymi naszymi skarbami,ja mam zamiar iść jeszecze śpiewać na zabawie 19 i 26 no i wtedy koniec mam nadzieje że dam rade, niestety kasa potrzebna tk dawno dałabym se sopkój, niby czuje się dobrze, ale kręgosłup mi nawala w nocy cięż spać przez ten brzuch, coraz ciężej, dziewczyny jak czytam opibie o szpitalach gdzie chciałam iść to widzę że wszędzie coś sama niewiem co teraz , wy naprawde macie już spakowaną tobę .

Asiunia- no to ufffff, glodny byl i tyle, a Polak nawet za granica jak glodny to zly a jak zly to i mame podenerwuje ;-)
Adi-ja torby nie mam ale tylko dlatego,ze dopiero dzisiaj kupilam proszek i potrzebne dla mnie rzeczy wiec za tydz bedzie i torba:-), narazie mam torbe a w torbie kapcie i klapki :), fotelik gdzies do roku max 1,5 to zalezy od dziecka, synek mojej siostry ma 3 lata i wazy ok 14kg albo i mniej ale on to chudzielec

Ostatnia edycja:
widzę cze coraz nam ciężej z tymi naszymi skarbami,ja mam zamiar iść jeszecze śpiewać na zabawie 19 i 26 no i wtedy koniec mam nadzieje że dam rade, niestety kasa potrzebna tk dawno dałabym se sopkój, niby czuje się dobrze, ale kręgosłup mi nawala w nocy cięż spać przez ten brzuch, coraz ciężej, dziewczyny jak czytam opibie o szpitalach gdzie chciałam iść to widzę że wszędzie coś sama niewiem co teraz , wy naprawde macie już spakowaną tobę .
oczywiście że nie. najwcześniej w marcu, bo teraz remont, po remoncie pranie, prasowanie ciuszków no i może potem torba... najważniejsze żebym na porodówkę z dzidzią w brzuchu dojechała:D:D
w sklepach wszystko coraz droższe wypłata ta sam normalnie masakra, mam pytanie może wiecie do jakiego wieku starca fotelik 0- 11 kg:-)
ja przy Starszaku używałam do roku, na roczek dostał taki wypaśny 9-18 kg.
Młody do 9-18 wpakował się już jak miał 6 mcy.
to też zależy od pory roku bo w zimie lepiej już większy fotelik mieć (i tak go trzeba będzie kupić, roczne dziecko to 10-13kg waży już) bo ciężko się pakuje dziecko w ocieplaczach do małego fotelika.
ja zjadłam prince polo caffe latte - jakiś nowy smak, ale mi brzuch podskakuje!! uwielbiam wszystko co kawowe, a przede wszystkim kawę!!

Hej,
Mitaginka - trzymam za Ciebie kciuki. Naprawde Ci wspolczuje, problem za problemem. Mam nadzieje, ze doadasz sie z ginem.
Asiunia - dobrze, ze poszulas malego :) Pewnie po prostu sobie przykimal :)

Ja mialam dzis badanie moczu i krwi. A potem usg. Mocz na 100 % wyjdzie zly, juz ostatnio mialam zle wyniki, mimo przyjmowania tabletek z zurawina nic mi tam sie nie poprawilo, wrecz pogorszylo. Infekcja w pelnym zaawansowaniu. Piecze, sweedzi, uplawy... Wrrr. W srode mam wizyte, zobaczymy co moj gin na to poradzi.
A na usg wyszło, ze Juli ma prawie 2 kg :) Duuuuzy rosnie chlopak :) Gloweczka do dolu :) Termin wg USG wychodzi juz na 7 kwietnia, a wg OM na 17. Czyli nawet jesli urodze w terminie OM to Julinka podobno bedzie duuuzy :)

Kupiłam mu dziś malutki szlafroczek taki mieciutki slodziutki, reczniczek z kapturkiem i suuuper t-shirtr, za to, ze taki duuzy rosnie :)

w sklepach wszystko coraz droższe wypłata ta sam normalnie masakra, mam pytanie może wiecie do jakiego wieku starca fotelik 0- 11 kg:-)

no co wy??? JA nie wiem jak wy uzywalyscie do roku tak malego fotelika? Nasz wyrosl z niego jak skonczyl 5mc i wtedy przesiadl sie do takiego 0+ - 4lat. Wyrosl z niego na dlugosc nie kg, wiec nie wiem jak w takim foteliku roczne dziecko trzymaliscie?

nati alez mnie rozbawilas i przypomnialas o kapciach :D ale ich nie spakuje bo nosze :D haha

asiunia ja drobna, mój chłop drobny, to jak dzieci mają być wielkie?:)
ledwo to 3kg przy urodzeniu ważyło.... normalnie do roczku jeździł, serio, w tym foteliku...chociaż....hmmm. a no wiem. ja nie miałam fotelika 0-11kg tylko 0-13 kg. i był faktycznie trochę większy niż te malizny, bo w tym 0-11kg Młody jeździł właśnie do 5 czy 6mcy.
więc racja. w małym do roku nie ma szans....

reklama
no wlasnie... My mamy 0-11kg z zestawu wozka i z reka na sercu w 4mc zaczelismy poszukiwania kolejnego. Pamietam ze wtedy mial jakies 7-8kg i nie chcialam mu kupowac jeszcze tego od 9 bo stabilnie nie siedzial, dlatego zdecydowalismy sie na ten co mamy od 0 - 4lat czyli tez 18kg. Ale w nim pewnie pojezdzi do jesieni i na jesieni dostanie nowy bo bedzie musial ten odstapic mlodszemu bratu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry