- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez mysle, ze Mamitka to koncowka @. To bardzo prawdopodobne. Ja mam dzis pobolewanie w podbrzuszu :-/
Ale poza tym jest ok. Jeszcze 5 dni. Stresik coraz wiekszy
Chyba tez musze jakis obiadek zrobic, bo cos zglodnialam.
Ale poza tym jest ok. Jeszcze 5 dni. Stresik coraz wiekszy

Chyba tez musze jakis obiadek zrobic, bo cos zglodnialam.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GUMISIA- cześć
)
aaa,dzis nic specjalnego-palki z kuraka w ziolach (Knorra
) ),ziemniaczki i buraczki.
po obiedzie jade do Poznania po spożywkę i do superfarmu po witaminy.
a u Ciebie jak,dzialania trwają ????
)
ZIZI,KALAMANDYNA- jesteście???????????co u Was??
LAZUROWE- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby za 5 dni byly II!!!
MARY-BETH- kochana jak u Ciebie dziś droga do pracy???jak klienci,dają żyć??????
aaa,dzis nic specjalnego-palki z kuraka w ziolach (Knorra
a u Ciebie jak,dzialania trwają ????
LAZUROWE- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby za 5 dni byly II!!!
MARY-BETH- kochana jak u Ciebie dziś droga do pracy???jak klienci,dają żyć??????
WIOLKA1509
Fanka BB :)
a ja a to znikam a to pojawiam sie :-)
mama niestety u nas jeden zab potrafi sie nawet i 1 miesiac wybijac...daje jej nurofen i troche pomaga w porownaniu z innymi specyfikami
a to my na spacerku dzisiejszym:-)
Zobacz załącznik 325849Zobacz załącznik 325848Zobacz załącznik 325850
mama niestety u nas jeden zab potrafi sie nawet i 1 miesiac wybijac...daje jej nurofen i troche pomaga w porownaniu z innymi specyfikami
a to my na spacerku dzisiejszym:-)
Zobacz załącznik 325849Zobacz załącznik 325848Zobacz załącznik 325850
GUMISIA- cześć)
aaa,dzis nic specjalnego-palki z kuraka w ziolach (Knorra) ),ziemniaczki i buraczki.
a u Ciebie jak,dzialania trwają ????)
niom cos dzialamy ale bardziej dla przyjemnosci niz prokreacji, narazie dni plodnych ani sladu, nie wiem czy w ogole w tym miesiacu bedzie owulka i jakos jak pisalam ostatnio nie czuje ze to bedzi moj miesiac wiec jakos nie nakrecam sie
ja dzisiaj nalesniczki ruskie robie, musze jakos wypelnic czas a to dosc czasochlonne bedzie, i posprzatac, ostatnio sporo stresu i musze jakos odciagnac sie od rozmyslania, byle do weekendu, ponad to nie moge sie zmobilizowac do piania magisterki, mialam usiasc do tego ale jakos no nie potrafie
paulina.pro
Wiolka- śliczna ta twoja córcia, i znam ten ból związany z ząbkowaniem

reklama
WIOLKA1509
jos a dziekowac za pamiec:-) Iwa tez spi od 13 a ja wzielam sie za obiad.... ktora to juz kawa dzis?
paulina dziekuje. no mam nadzieje ze wyjda i przestanie marudzic...
paulina dziekuje. no mam nadzieje ze wyjda i przestanie marudzic...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: