reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA- .........wiem ,ze pewnie weny brak czlowiek zyje i nadzieja i jest zrezygnowany zarazem...

jak jutro zatestujesz napisz nam bo my tu czekamy i zaciskamy &&&

JOS- podzieli sie piwkiem:))patrz-bylam na zakupach i zapomnialam....polecialabym do sklepu ale Toma nie ma a dzieci śpiących nie zostawie-sklep za daleko;/

PAULINA- no bodziak slodziak...

reklama
Ja tez mam ogromna ochote napić się chociaż łyczka piwka ;)
Edyta mam przeczucia ze będą II krechy ! :-)
Mama a z tą emotikoną przesadziłaś ;D czarownicą nie jesteś :p zeby na miotle latac ;D he :-p:rofl2:

mama watpie jescze nawet dni plodne mi sie nie zaczely:) kurcze martwie sie noo, lekarz nie odbiera ehh ostatni raz tak sie czulam miesiac temu zanim zaczelam brac zastrzyki, pozniej mi przeszlo i teraz wrocilo na serio paskudne uczucie i nie wiem co myslec jak mi doloza jakies leki to znowu wszystko sie odwlecze :/ ehhh

niestety nie odbiera wiec musze odpuscic jutro bede dzownic hmm cos czuje ze nie ominie mnie wizyta u neurologa:( ehhh koszmar,
dziewczyny ktoe poronily tez moze tak mialyscie, problemy z zawrotami glowy jakis czas po ?

mama nie, jestem fizjoterapeutą i pracuję z dzieciaczkami :)
jos piwka to bym się też napiła, ale zamiast tego zapchałam się mega kremówką:-D
edyta trzymaj się mnie czekanie też już wykańcza ale dam radę. Ty chyba jutro testujesz? Ja niestety do soboty czekam. No chyba że nie wytrzymam i jutro albo w pt zrobię :-p

Hej!

Przepraszam, że mnie nie było, ale miałam taki zachrzan, ze nie było kiedy... :-( A teraz padam i idę spać. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
mama : lap piwo! pelforth biale! mialam wziac leffe i sie kopnelam! ale moze byc :)

edyta : nie trac nadziei!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry