Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej kobietki-ja wpadam tylko na chwile wieczornie, specjalnie dla Jos- żeby potem nie było że obiecałam i nic- resztę staraczek proszę o wybaczenie za fotkę;-)
mój mały tygrys roar Zobacz załącznik 325969
Dziewczyny ja dzisiaj z doskoku,brak weny a co do testowania to przeczuwam ze bedzie tylko jedna kreska,ja juz sama nie wiem czemu moj organizm tak wariuje zawsze @ mialam w terminie,achhhhhh nic mi sie nie chce.....
paulina : dzieki !!! slodki!!!! i te stopeczki Mmmmmmmmmmmm
mama : tez lubie orsay, tutaj nie ma go... w Pl jezdzilam specjalnie do orsaya do torunia, no i jeszcze do kilku innych, bo u mnie w miescie to pustki sklepowe...
mlodamamusia : dzieki za ikonke-pomysl !!! ide sobie otowrzyc piwo! kolacji dzis nie robie, maz ma rezultaty w pracy, zamowil sobie sushi do biura a ja w takim razie kanapeczka na szybko i wieczor przy piwku
Jos dziekuje Kochana ale sadze ze i tak jedna kreche zobacze :-( mam dosyc takiego czekania i tak naprawde nie wiaomo na co ??!!!!Ja nawet zla nie jestem ,Tylko mega wsciekla