reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZIZI to o meza chodzi bidulek. POK klikac czy juz sie nie bawisz na wyspie? KOCURKU my z naszymi znajomymi robimy raz w miesiacu tematyczne imprezki. Ostatnio u mojej siostry z tematem przewodnim dzi....ki i alfonsi. Ja bylam alfonsem z afro, lancuchami, w gangolu rodem z musikalu w kolorze ecru, mokasynach za duzych, z wasami no i wypasionym brzucholkiem. Ksiaze oprocz standardowego stroju kurtyzany mial na sobie z lekka podziurawione kabaretki i czerwone szpile, ktore zalozyl tylko na wejscie. :-)

reklama
Dobre wisienko :-) moja historia ma już z 5 lat - to była pierwsza taka szalona moja impra i ostatnia w zasadzie ..... ja spokojna i nie odnajduję się w szaleństwach :sorry:

libby proooszę Cię hahahahaaa !! :))))))))

Kocurku moja niestety nie ma zbyt wiele, ale może przez ciążę i macierzyński pójdzie w niepamięc:-DA takie imprezki oswajają zycie. Szkoda tylko, ze ostatnia to był mój panieński:szok:Myślę, ze po prostu wyrosłysmy z nich a zaczynaja dorastac nasze dzieciaki.
Liby dobre:-D

Ja niestety zmykam juz dzisiaj. Miałam krótkie posiedzenie ale łamie mnie i zmęczenie i choroba jeszcze troszkę. Jednak paskudny syropek dla ciężarnych pomógł. I dobrze bo jutro planujemy wyjazd do wro po materace i kilka pierdół do m.
Miłego wieczorku kochane i do jutra

Papa WISIENKO. Kuruj sie i uwazaj na siebie. POK i tak klikne za chwilke. MAMA moj Ksiaze doradza stroj skromnej maturzystki z kosmatymi myslami wypisanymi na twarzy. Lizak i balonik to nieodzowne elementy gry wstepnej wg. niego. Ale po co balon??? Nie jarze. A on nie chce wytlumaczyc.

ja wzielam sie za robienie sernika na zimno-będę z doskoku :)

LIBBY- :))pomyśle i moze wykorzystam :))w koncu dzialań bedzie kilka

Ostatnia edycja:
reklama
Cicho tu jak makiem zasial..... Idziemy w poszukiwaniu zaspokojenia zachcianki... nie mojej... moj Ksiaze nie wie co by chcial zjesc...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry