reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :) widze ze mnie ciekawe tematy ominely hehehe :)
my zaliczylismy spacer i spozywke
nie obylo sie bez malych przyjemnosci na poprawe humoru :)

pok : jest tzw. "depot" cos jak lumpeks, bo uzwayne... tylko nuans jest taki ze te sklepy sa bardziej chic niz zwykly odziezowy, bo sprzedaje sie tam same couszki kreatorskie+bizuterie, akcersoria
wiec choc to jest second hand to powiedmzy ze niewielu uzadza plaszcz givenchy za 2000 zamiast 3000 euro ;)
takich zwyklych lumpkow nie ma niestety...
dla dzieci moga sie trafic komisy z wozkami i duzymi sprzetami, ale o ubrania ciezko...

maz sie wkurzyl bo nie dostal takiej premii na jaka oczekiwal, ogolnie ucieli wszystko i czesc nawet nie dostala nic za rok zap***ania! wkul sie i poszedl Z MIEJSCA do dyrekcji o zmiane stanowiska lub ekspatriacje !!! moj F. wkuty? musialo byc niezle zeby jemu newry poszly, zlauje ze tego nie widzialam - nagralabym hahaha :szok::-)
espatriacje, ale gdzie????????????????????????????????????????????????????????? :szok::szok::szok: boszzz czy u nas zawsze wszystko musi byc na wariackich papierach??? :)

reklama
LIBBY- poczestowalabym sernikiem na zimno ,ale jeszcze nie jest schlodzony...

RURKA- dadzą rade -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie..
a jak plamienia ???bo mój już tak za mną chodzi ,ze szok..jak jutro u mnie nie bedzie to szybciej zaczniemy dzialania :):):)))))

JOS- no to dzialo sie u F.w pracy....mam nadzieje,ze wszystko sie uloży..
a Ty co kupilaś ????ja dziś sobie 2 bluzeczki w Orsayu:):))

Ostatnia edycja:
Jutro wieczorem, ale pewnie późnym będę miała lapka to wtedy będę mogła trochę z wami popisać:-)
Edytko trzymam & za teścik:-D
Ja muszę jeszcze poczekać bo narazie nie mam co testować

libby - nie klikac. poki co znudzilo mi sie. jak wroce - dam znac. dzieki, ze pytasz! :)

jos - :) trzeba w pracy o swoje walczyc, chociaz nie wiem czy w dobie pokryzysowym i ciaglych oszczednosci uda sie cos wywalczyc. u nas tez wszystko obcinaja ale pomalutku. obiecuja, ze kiedys bedzie lepiej. nam poki co dobrze. Mam nadzieje, ze M. nie bedzie nic im krzyczal o repatriacji ;-)

laski. uprasowalam wszystko, co mialam do prasowania, zrobilam tarte i lece teraz na babski wieczor.

a jutro nie wiem jak bede, bo musze w piz*onowice samochod zawiezc do serwisowania a potem troche bzdet do zalatwienia i bede jak bede.

sciskam mocno!

hej kochane sorki ze tak zniklam ale psiapsiolka przyszla i musialam jej poswiecic wiecej czasu
jakos kiepsko sie czuje zawroty glowy dzis mam i jakos tak mi niedobrze:( nie wiem czy to od stresu czy moja zakrzepica tak sie daje we znaki :/

Mamitka wyniosły się na dobre mam nadzieje, na chwilę obecną nie ma :))
Ta @ była okropna, dawno takiej nie miałam, nie dość, że bolesna, to jeszcze taka mocna, jakieś dziwne skrzepy krwi (plasiam za opis), z chęcią się jej pozbędę na 9 miesięcy :D

mama : znow orsay !!!!! uzalezniona !!!!!!!!!!!!!!!! :-);-)
u nas dzis mniej ubraniowo : tylko 2 bodziaki
ale za to kosemtyki na poprawe humoru , owocowe zapachy na tapecie :)
a poldus dostal swoj pierwszy plyn do kapieli Klorane
zmienilam mu tez zel pod prysznic, na mydelko Klorane - niby delikatniejsze... ale czy bedzie delikatniejsze od zelu
a w aptece kupilam tlusty balsam a dermy, cholersowto kosztuje 16,50 euro a mala tubka! fakers
ale mam andzieje, ze pomoze na ta jego sucha skore... bo juz powoli marek brakuje, prawie wszystko wybrobowane a on sie dalej drapie i drapie taka sucha skora.. przez ta wode tutaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha i dostal jeszcze 2 ksiazki : tchoupi i franklin :)
a dla meza juz mam kartke na walentynki, teraz trza znalezc prezent i zarezerwowac nianie na poniedzialek :)

pok : czy twoj maz jest finansista????
we francji tez wszedzie gdaka postkryzysowa... wszystko ucinaja... pensje, bonusy, a podatki za ot podnosza... badziewie i tyle..
nie ma juz cudownych lat 90 tych niesttey i to chyba sie nie zmieni
tylko ta swoadomosc ze musisz robic 10 lat na to co kiedys zarabialo sie w dwa!!!! sredniawka...niestety... trzeba bedzie cos wymyslec, o ile sie da... bo wszedzie ponoc tak jest...

Dobry wieczór ;)

co tam ciotki ?;) :-):-D
jak minął dzionek ? :happy:
ja padam z nóg ;/
normalnie massakra ;P :-p

DZIewczyny co jest z nasz MADE ma ktoś z nią jakiś kontakt ??

Oj jak tu cichutko ;(

Ostatnia edycja:
GUMISIA- a moze to na fasole ??:)
MLODA- cześć ,nie z Made nikt nie ma kontaktu i sie nie odzywala...;(

POK- czekamy jutro ,papa :)

JOS- no uzależnienie-na 20 rzeczy w szafie 18 to Orsay:)))

AGAPA- cześć -czekamy aż zagościsz u nas "na dobre" bo tak wpadasz i wypadzasz-ale rozumiem .

EDYTA- a Ty co w krzakach siedzisz-pisz tu z nami jak nastroje przed jutrzejszym testowaniem ??

RURKA- no ja tez chetnie sie @ pozbede na rok!!!:))

sernik sie chlodzi,mąż poszedl na siatke,dzieci śpią...może wpadniecie na impreze??

reklama
Mama ja wpadne moge moge ?;) 2piwko.gif
Kurde co z tą MADE ?;(
Mama a ty jak tam staranka dalej trwajaą ?;) :-)
Edyta 3mam kciuki za jutrzejsze testowanko ;) życze II grubych KRESECZEK ;) :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry