reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja codziennie do 10:00 moge spac. Ale klade sie pozno, bo 1-2:00 co najmniej. Zazdroszcze Ci tego Rafalka i jego kopniakow. Ja jeszcze 5 dni do testowania mam. Ufff, oby sie udalo. Zmykam lulu, bo Borys juz czeka na mnie w lozeczku razem z moim piesiem Elviskiem:tak::-D Ty tez kochana wypoczywaj ile mozesz. Kolorowych snow i do juterka. Buzki :* ooooo, JOS sie pojawila :-) Probuj kochana, probuj. A co tam, niech chlopy placa, jak chca miec atrakcyjne kobitki :-D:-D Trzymam &&&&&, zeby i Twoj dal sie namowic na ta taszke. Ja do mojego juz zaczelam sie ladnie usmiechac:-D

Ostatnia edycja:
Dobrej nocki JOS. Meldujemy sie rano oblewac zwyciestwo Edyty :-)
Edzia &&&&&&& jeszcze bardziej zacisniete. Karaluchy. Kiss :*

ja sie modle zeby synek jutro wstal o 9H30 po tym co dzis wyrabiam musze sie wyspac:)
mam nadzieje ze jutro beda dobre nowinki na BB
lazurowe : przez ciebie znow mam chec na krotka fryzurke :) jak tylko sie pojawilas i zobaczylam foto to mnie 'tknelo ' :)

Wrocilam. MLODAM koniecznie jutro powiedz lekarzowi o bolacych plecach. To bardzo wazne.

a czemu ?? kurcze mnie czasami pobolewaja szczegolnie jak sie scylam :( ale nie jakos mocno ...

wisienko muszę się trochę wytłumaczyć bo zazwyczaj nie stanowią one zawartości mojej torebki :-)

Wracaliśmy z G z firmowej imprezy przebieranej - ON cały w łańcuchach i dresach a ja wdzięcznie w wysooookich kozaczkach, miniówie i fajnych rajstopkach :-D :-D :-D
Wyglądaliśmy straaasznie :laugh2: No i taksówkarz chciał nas oszukać więc pojechaliśmy na pobliski komisariat i G pół godziny tłumaczył, że jest poważnym kierownikiem a ja nauczycielką :-D No i jak się schyliłam kozaczka dopiąć to mi te kajdanki przy panu oficerze na podłogę wypadły !!!

hehe to sie usmialam , swietna historia :)

Dzięki Dziewczyny!!!
Ja to jeszcze w pracy siedzę, ale jak dzwoniłam do Męża to nie jest wesoło:-(
Jeszcze do apteki szybko polecę po Smectę.....

zdrowka duzo !!! ehh taki wirus jest straszny :(

jestem :) widze ze mnie ciekawe tematy ominely hehehe :)
my zaliczylismy spacer i spozywke
nie obylo sie bez malych przyjemnosci na poprawe humoru :)

pok : jest tzw. "depot" cos jak lumpeks, bo uzwayne... tylko nuans jest taki ze te sklepy sa bardziej chic niz zwykly odziezowy, bo sprzedaje sie tam same couszki kreatorskie+bizuterie, akcersoria
wiec choc to jest second hand to powiedmzy ze niewielu uzadza plaszcz givenchy za 2000 zamiast 3000 euro ;)
takich zwyklych lumpkow nie ma niestety...
dla dzieci moga sie trafic komisy z wozkami i duzymi sprzetami, ale o ubrania ciezko...

maz sie wkurzyl bo nie dostal takiej premii na jaka oczekiwal, ogolnie ucieli wszystko i czesc nawet nie dostala nic za rok zap***ania! wkul sie i poszedl Z MIEJSCA do dyrekcji o zmiane stanowiska lub ekspatriacje !!! moj F. wkuty? musialo byc niezle zeby jemu newry poszly, zlauje ze tego nie widzialam - nagralabym hahaha :szok::-)
espatriacje, ale gdzie????????????????????????????????????????????????????????? :szok::szok::szok: boszzz czy u nas zawsze wszystko musi byc na wariackich papierach??? :)

oj to maz sie wkurzyl niezle ... pewnie mial powod niezly
a lumpkow to u mnie wogole nie ma :( a szkoda ....

Mamitka wyniosły się na dobre mam nadzieje, na chwilę obecną nie ma :))
Ta @ była okropna, dawno takiej nie miałam, nie dość, że bolesna, to jeszcze taka mocna, jakieś dziwne skrzepy krwi (plasiam za opis), z chęcią się jej pozbędę na 9 miesięcy :D

to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& :)

hej kobietki-ja wpadam tylko na chwile wieczornie, specjalnie dla Jos- żeby potem nie było że obiecałam i nic- resztę staraczek proszę o wybaczenie za fotkę;-)
mój mały tygrys roar
Zobacz załącznik 325969

slodkie :) jejku jak ja lubie te male ubranka !!:)

paulina : dzieki !!! slodki!!!! i te stopeczki Mmmmmmmmmmmm :)
mama : tez lubie orsay, tutaj nie ma go... w Pl jezdzilam specjalnie do orsaya do torunia, no i jeszcze do kilku innych, bo u mnie w miescie to pustki sklepowe...
mlodamamusia : dzieki za ikonke-pomysl !!! :) ide sobie otowrzyc piwo! kolacji dzis nie robie, maz ma rezultaty w pracy, zamowil sobie sushi do biura a ja w takim razie kanapeczka na szybko i wieczor przy piwku :)

asionek : gdzie jestes ???????

jestem ogladalam YCD i gadalam pozniej z mama :)
prosze mi nie robic smaka na piwko :) teraz to mnie ciagnie do wszystkiego co zakazane :szok:

niestety nie odbiera wiec musze odpuscic jutro bede dzownic hmm cos czuje ze nie ominie mnie wizyta u neurologa:( ehhh koszmar,
dziewczyny ktoe poronily tez moze tak mialyscie, problemy z zawrotami glowy jakis czas po ?

ja tez tak nie mialam ...

fajna :) ale cos czuje , ze dlugo w niej nie pochodzisz ;)))

a tak wogole patrze ty jestes w DE ?? tak ?? i jak kupujesz cos z allegro czy innej stronki pl to bez problemu ci wysylaja ?? i ile placisz za przesylke jak mozna wiedziec ??

dobrej nocki kochane i duzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze wiecej <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :)

ASIONKU gin prostym badaniem moze stwierdzic czy to tylko bolace plecy. Jak przy schylaniu, to po prostu nie powinnas sie schylac. :-) Dbaj o siebie.

Witam porannie ;);-):-)
wpadłam zyyczyć wam Miłego Dnia ;):-)
bo teraz lece się ogarnąć zjęśc wyszykowac i do szkoły ;(
oh jak mi sie nie chce ;:)zawstydzona/y::-:)-(

To miłego dnia ciotki ;*:):tak::eek::happy:

Hej kobietki- witam porannie- u mnie słoneczko próbuje wyjść zza chmurek i lekki mrozik był,a ja coś z łóżka nie mogłam się zwlec:-)
Edyta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a dal reszty fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jos- propo firmy Puma- ja ostatnio zainwestowałam w adidaski, takie czarne ze złotą lamówką i jestem przeszcześliwa- szczególnie kiedy musze gonic mojego syna;), czekam jak będzie cieplej żeby w nie wskoczyć- a potem będą fajne na wypady z wózkiem;)
pozdrawiam:-)

reklama
Staraczki wstawać leniuchy :-D
Mamy piękny dzień - ponad 50% społeczeństwa dostaje dzisiaj wypłaty :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry