- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja codziennie do 10:00 moge spac. Ale klade sie pozno, bo 1-2:00 co najmniej. Zazdroszcze Ci tego Rafalka i jego kopniakow. Ja jeszcze 5 dni do testowania mam. Ufff, oby sie udalo. Zmykam lulu, bo Borys juz czeka na mnie w lozeczku razem z moim piesiem Elviskiem
Ty tez kochana wypoczywaj ile mozesz. Kolorowych snow i do juterka. Buzki :* ooooo, JOS sie pojawila :-) Probuj kochana, probuj. A co tam, niech chlopy placa, jak chca miec atrakcyjne kobitki 
Trzymam &&&&&, zeby i Twoj dal sie namowic na ta taszke. Ja do mojego juz zaczelam sie ladnie usmiechac

Ostatnia edycja:
ja sie modle zeby synek jutro wstal o 9H30 po tym co dzis wyrabiam musze sie wyspac
mam nadzieje ze jutro beda dobre nowinki na BB
lazurowe : przez ciebie znow mam chec na krotka fryzurke
jak tylko sie pojawilas i zobaczylam foto to mnie 'tknelo ' 
mam nadzieje ze jutro beda dobre nowinki na BB
lazurowe : przez ciebie znow mam chec na krotka fryzurke
Asionek31
Fanka BB :)
Wrocilam. MLODAM koniecznie jutro powiedz lekarzowi o bolacych plecach. To bardzo wazne.
a czemu ?? kurcze mnie czasami pobolewaja szczegolnie jak sie scylam
wisienko muszę się trochę wytłumaczyć bo zazwyczaj nie stanowią one zawartości mojej torebki :-)
Wracaliśmy z G z firmowej imprezy przebieranej - ON cały w łańcuchach i dresach a ja wdzięcznie w wysooookich kozaczkach, miniówie i fajnych rajstopkach![]()
![]()
Wyglądaliśmy straaasznieNo i taksówkarz chciał nas oszukać więc pojechaliśmy na pobliski komisariat i G pół godziny tłumaczył, że jest poważnym kierownikiem a ja nauczycielką
No i jak się schyliłam kozaczka dopiąć to mi te kajdanki przy panu oficerze na podłogę wypadły !!!
hehe to sie usmialam , swietna historia
Dzięki Dziewczyny!!!
Ja to jeszcze w pracy siedzę, ale jak dzwoniłam do Męża to nie jest wesoło:-(
Jeszcze do apteki szybko polecę po Smectę.....
zdrowka duzo !!! ehh taki wirus jest straszny
jestemwidze ze mnie ciekawe tematy ominely hehehe
my zaliczylismy spacer i spozywke
nie obylo sie bez malych przyjemnosci na poprawe humoru
pok : jest tzw. "depot" cos jak lumpeks, bo uzwayne... tylko nuans jest taki ze te sklepy sa bardziej chic niz zwykly odziezowy, bo sprzedaje sie tam same couszki kreatorskie+bizuterie, akcersoria
wiec choc to jest second hand to powiedmzy ze niewielu uzadza plaszcz givenchy za 2000 zamiast 3000 euro
takich zwyklych lumpkow nie ma niestety...
dla dzieci moga sie trafic komisy z wozkami i duzymi sprzetami, ale o ubrania ciezko...
maz sie wkurzyl bo nie dostal takiej premii na jaka oczekiwal, ogolnie ucieli wszystko i czesc nawet nie dostala nic za rok zap***ania! wkul sie i poszedl Z MIEJSCA do dyrekcji o zmiane stanowiska lub ekspatriacje !!! moj F. wkuty? musialo byc niezle zeby jemu newry poszly, zlauje ze tego nie widzialam - nagralabym hahaha:-)
espatriacje, ale gdzie?????????????????????????????????????????????????????????boszzz czy u nas zawsze wszystko musi byc na wariackich papierach???
![]()
oj to maz sie wkurzyl niezle ... pewnie mial powod niezly
a lumpkow to u mnie wogole nie ma
Mamitka wyniosły się na dobre mam nadzieje, na chwilę obecną nie ma)
Ta @ była okropna, dawno takiej nie miałam, nie dość, że bolesna, to jeszcze taka mocna, jakieś dziwne skrzepy krwi (plasiam za opis), z chęcią się jej pozbędę na 9 miesięcy![]()
to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&
hej kobietki-ja wpadam tylko na chwile wieczornie, specjalnie dla Jos- żeby potem nie było że obiecałam i nic- resztę staraczek proszę o wybaczenie za fotkę;-)
mój mały tygrys roar
Zobacz załącznik 325969
slodkie
paulina : dzieki !!! slodki!!!! i te stopeczki Mmmmmmmmmmmm
mama : tez lubie orsay, tutaj nie ma go... w Pl jezdzilam specjalnie do orsaya do torunia, no i jeszcze do kilku innych, bo u mnie w miescie to pustki sklepowe...
mlodamamusia : dzieki za ikonke-pomysl !!!ide sobie otowrzyc piwo! kolacji dzis nie robie, maz ma rezultaty w pracy, zamowil sobie sushi do biura a ja w takim razie kanapeczka na szybko i wieczor przy piwku
asionek : gdzie jestes ???????
jestem ogladalam YCD i gadalam pozniej z mama
prosze mi nie robic smaka na piwko

niestety nie odbiera wiec musze odpuscic jutro bede dzownic hmm cos czuje ze nie ominie mnie wizyta u neurologaehhh koszmar,
dziewczyny ktoe poronily tez moze tak mialyscie, problemy z zawrotami glowy jakis czas po ?
ja tez tak nie mialam ...
Kurtka damska wiosenna, rozm. M - Moda damska - domodstyle.pl No to macie dziewuszki, poogladajcie se![]()
fajna
a tak wogole patrze ty jestes w DE ?? tak ?? i jak kupujesz cos z allegro czy innej stronki pl to bez problemu ci wysylaja ?? i ile placisz za przesylke jak mozna wiedziec ??
dobrej nocki kochane i duzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze wiecej <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Witam porannie
;-):-)
wpadłam zyyczyć wam Miłego Dnia
:-)
bo teraz lece się ogarnąć zjęśc wyszykowac i do szkoły ;(
oh jak mi sie nie chce ;
zawstydzona/y::-
-(
To miłego dnia ciotki ;*

wpadłam zyyczyć wam Miłego Dnia
bo teraz lece się ogarnąć zjęśc wyszykowac i do szkoły ;(
oh jak mi sie nie chce ;
To miłego dnia ciotki ;*

paulina.pro
Fanka BB :)
Hej kobietki- witam porannie- u mnie słoneczko próbuje wyjść zza chmurek i lekki mrozik był,a ja coś z łóżka nie mogłam się zwlec:-)
Edyta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a dal reszty fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jos- propo firmy Puma- ja ostatnio zainwestowałam w adidaski, takie czarne ze złotą lamówką i jestem przeszcześliwa- szczególnie kiedy musze gonic mojego syna
, czekam jak będzie cieplej żeby w nie wskoczyć- a potem będą fajne na wypady z wózkiem
pozdrawiam:-)
Edyta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a dal reszty fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jos- propo firmy Puma- ja ostatnio zainwestowałam w adidaski, takie czarne ze złotą lamówką i jestem przeszcześliwa- szczególnie kiedy musze gonic mojego syna
pozdrawiam:-)
reklama
S
Sol
Gość
Staraczki wstawać leniuchy 
Mamy piękny dzień - ponad 50% społeczeństwa dostaje dzisiaj wypłaty

Mamy piękny dzień - ponad 50% społeczeństwa dostaje dzisiaj wypłaty

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: