reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem psina wysiusiana ja juz w piżamce i zaraz trzeba uciekać nyny ;)
Lazurowe sexi ta taszka ;)

Edyta gdzie jesteś ?? :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki Niunia :-) A Edyta pewnie sie przygotowuje do rannego siusiania. Bede musiala wczesniej wstac, zeby otworzyc bb, bo umieram z ciekawosci co z ta nasza Edzia. A Ty mlodamamusia18 jutro tez musisz rano wstac???

Lazurowe no na 7.30 mam budzik naastawiony ;(
no ja tez zaraz jak wstane to włącze BB:-)

Aaaa, myslalam, ze znow na 05:30 jak kiedys. Uffff, to nie tak zle. A jak tam Twoj bobasek?? Duzo sie rusza?? To Rafalek, tak? :-)

No ostatnio o 5.30 bo miałam na 7.15 do szkoły :-(.

A jutro mam na 8.55 ;):-)

Tak tak Rafałek duzo się rusza a szczególnie wieczorem jak sobie odpoczywam pod kołderką ;) :-):-)

Lazurowe
a ty jutro rano wstajesz czy sobie bedziesz leniuchować ?;):-)

lazurowe : pewnie ze czegos potrzenbujesz! ja zawsze potrzebuje ;)
a torebke wlasnie probuje przepchac... za 600!!!! :) a co! sprobuje ;)
a pume uwielbiam! zlwaszcza wygodne adidaszki
dziewczyny sorry ze zniknelam ale na wystaranych ogladalysmy cwirkow :)

tak se mysle lazorowe : u mnie z okiem natomiast coraz gorzej... coraz mniej mi sie chce pomykac na 11cm... :(((((

reklama
Kochane ciotki wy moje ;)

Uciekam spać juz :-)

no jutro musze wstać , ale oczywiście bede rano na BB jak co dzien ;) :-)

Mamuśki ucałujcie swoje dzieciaczki i zyczcie im dobranoc od ciotki ;* :-):-)

Karaluchy ( ; :-):-p

A teraz coś dla was kochane ;) :-)
Specialnie ode mnie ;*
4-Kadej-z-was-ycze-II--5373.jpg

EDYTA jutro rano Cie widze na BB i ciesze się razem z tobą!! DAJ ZNAĆ JUTRO CO I JAK !;***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry