reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY- pa,mimo wszystko milego dnia w pracy ...:)

PAULINA- ja do 20 t.c. wchodzilam w swoje dzinsy i sąsiadki sie śmialy ze mam ciąże urojoną bo nic nie widać,ale pozniej juz "wywalilo "

reklama
paulina - niskie bo ja się bosko czuję :-D

mama - bo podałam jej początek playlisty a mamy takie same :-D

M mnie zabije - znowu przemeblowanie zrobiłam :-( W sobotę mamy gości i chciałam żeby ładnie było :-p ja chyba jednak pójdę do psychiatry o to przestawianie mebli :-p

wrocilam...
edytka to szkoda ze przyszla|@ ... no ale nic to teraz crozpoczynamy kolejny cykl
mama wlasnie nie wiem.... wczoraj jak M im wymyslil wieczorem zadania to dzis marudza ze odciski maja.... usmialam sie jak nic z nich.
a teraz mecz ogladaja....:-/

no to Wiolka masz chwile wytchnienia od facetów;)

Sol- ja też bym z chęcią coś poprzestawiała, ale mam zakaz do czerwca, bo wtedy będzie remont i dopiero mi pozwolą coś ruszyć, ufff:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
czesc kochane :)
co tam u was?
u mnie staranek ciag dalszy choc nie wiem czy to staranka bo dni plodnych narazie ani widu ani slychu a to juz 13dc hm...

Czesc dziewczynki!
Edyta normalnie w szoku jestem :szok: Ale ta Twoja malpa nas wszystkie w konia zrobila. Ja to bylam pewna, ze nie przylezie na 100%, a tu zonk :baffled: Ale nic sie nie martw, nastepny miesiac jest Twoj!

Asionek ja jak kupuje na Allegro to wysylaja mi do domku w Polsce. Niektorzy sprzedawcy maja

opcje wysylki za granice, ale koszty sa wtedy uzgadniane indywidualnie przez telefon. Ja akurat jade do Polski

w przyszly weekend to sobie zabiore wszystie klamoty, ktore doszly. Tez kupilam sobie z Allegro buciki

Pumy i do tego dresik 3-czesciowy. Teraz moge sie wozic po mojej wiosce :-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki :-)

byłam dziś u gina, pytać co dalej z moimi lekami, bo dupek mi się kończy. Niestety mojej nie było, ale przyjęła mnie inna. Tak jak myślałam, powiedziała by wrócić do luteiny, co z miłą chęcią uczynię, ;-) ze względów oczywiście finansowych. zerknęła na niunię czy z serduszkiem OK i oczywiście tak bylo - znaczy jest :-)

reklama
Czesc kobitki. SOL- dziekuje:-) MAMA, Ty psiaka a ja na sucho mojego persa vel Stefan Siersciuch. EDYTKO &&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl :-) PAULINKO jeszcze nacieszysz sie duzym brzuszkiem. Ja na mojego juz od miesiaca musze ciezarowkowe spodnie nosic. tfu, jakie tam spodnie.... legginsy i tuniki, bo w spodniach mi jakos niewygodnie. Poczekaj troszke, a bedziesz nie tylko spodnie potrzebowala... :-)
MLODAM odglos bijacego serduszka to najpiekniejsza muzyka...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry