Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Opowiadaj nam tu szybko jak tam z waszymi starankami.
Ja to mam chec na dluzsze krecone. Juz sobie zrobilam przymiarke na kompie i jak dla mnie to bomba
Ale moj B. ciagle mnie do fryzjera wysyla, bo mowi, ze w krotkich mi lepiej... No i zonk. A ja przeciez dla niego chcialam to zrobic....
;-)ASIONKU gin prostym badaniem moze stwierdzic czy to tylko bolace plecy. Jak przy schylaniu, to po prostu nie powinnas sie schylac. :-) Dbaj o siebie.
hejjjjjjjjjjjjjjjj
sol : jjjezu ... wiesz w jakim wstanie wstalam... ? bol glowy i dzien zaczelam od picia soku
mama : hahahaha! to sie pospieszylas, nie dalas pieniazkom nawet dnia polezec na koncie![]()
a w ogole to wez zajrzyj na wystarane co wczoraj sol wyrabialahahahhaa nie, sol?
paulina: adidaski pumy ! :-)
asionek : jak sie czujesz????
Dzien dobry Dziewczynki ;-**
Edytka &&&&&&&& mocno trzymam ;-)
uff...probuje nadrobic, co naskrobalyscie...
a u mnie...? zero zmian@ brak...
![]()
cześć dziewczyny juz jestem w Polsce ale było fajniewypoczełam:-)
poczytam was troszke później i wpadne popołudniu wszystko opowiem.
policzyłam ze u mnie staranka będą na walentynkifajowo
buziaki
paula - po 38 tygodniu rób co chceszJa w ciąży przestawiałam meble i nic się złego nie działo
Po cichu popieram i powiem "dobrze tak sukin..om!!"
Więzienna sprawiedliwość: Za molestowanie córki stracił głowę

Czesc dziewczynki!
Edyta normalnie w szoku jestemAle ta Twoja malpa nas wszystkie w konia zrobila. Ja to bylam pewna, ze nie przylezie na 100%, a tu zonk
Ale nic sie nie martw, nastepny miesiac jest Twoj!
Asionek ja jak kupuje na Allegro to wysylaja mi do domku w Polsce. Niektorzy sprzedawcy maja
opcje wysylki za granice, ale koszty sa wtedy uzgadniane indywidualnie przez telefon. Ja akurat jade do Polski
w przyszly weekend to sobie zabiore wszystie klamoty, ktore doszly. Tez kupilam sobie z Allegro buciki
Pumy i do tego dresik 3-czesciowy. Teraz moge sie wozic po mojej wiosce![]()
cześć dziewczynki :-)
byłam dziś u gina, pytać co dalej z moimi lekami, bo dupek mi się kończy. Niestety mojej nie było, ale przyjęła mnie inna. Tak jak myślałam, powiedziała by wrócić do luteiny, co z miłą chęcią uczynię, ;-) ze względów oczywiście finansowych. zerknęła na niunię czy z serduszkiem OK i oczywiście tak bylo - znaczy jest :-)
cześć dziewczyny czytam to forum i sądzę, że dobrze trafiłam. my bardzo, bardzo staramy się o dzieciątko. Póki co nic nie wyszło, ale jestem dobrej myśli :-)