reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kanikas witaj w klubie niejadków
talia kup jej takie dla dzieci :tak:, jak ja się zabieram za prasowanie to jej daje takie do zabawy i ona prasuje na podłodze pieluszki lub ubranka lalek.
Dobry pomysł tylko nie wiem czy Gabi będzie już kapować z tym że można tak się zabwić, ale zobaczymy. Najlepsze jest to że ona ma teraz radość z noszenia ciężkich rzeczy, bierze w 2 rączki i idzie:tak: a jak coś jest naprawdę ciężkie to próbuje niestrudzenie to dzwignąć.
a mnie coraz bardziej głowa boli i nic kawa ie pomogła chociaż byłą smaczna:tak: cyba wezmę tabletkę bo nie chcę aby ten ból się rozkręcił.

reklama
Pamiętacie, kiedyś pisałam że po zastrzyku antykoncepcyjnym mi krew leci tak ze 2 miesiące leciało. No przestało tydzień temu.

Dzisiaj od rana tak dziwnie mnie brzuch bolał a teraz coraz bardziej. I zgadnijcie co to?? A tak było miło przez 2 i pół roku bez :tak:

no i zajrzałam na chwilę,

ejj weźcie mnie wygońcie

ale nie jest źle bo pare stron książki przeczytałam

Maltanka mi też nic się nie chce...to razem posiedzimy!!!!:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Pamiętacie, kiedyś pisałam że po zastrzyku antykoncepcyjnym mi krew leci tak ze 2 miesiące leciało. No przestało tydzień temu.

Dzisiaj od rana tak dziwnie mnie brzuch bolał a teraz coraz bardziej. I zgadnijcie co to?? A tak było miło przez 2 i pół roku bez :tak:

:-D:-D:-D pomyślałam że 3 baba będzie:-D

Talia ja juz przestałam walczyc z moim niejadkiem....przez 1 rok schizowalam a teraz jak nie chce to nie je i tyle.... za miesiac bedzie miala 2 lata a wazy 10,5kg...ale energii jej nie brakuje

Madzienka a wiesz ze nie mamy fot, bo aparatu zapomnieliśmy wziąść i tylko to co M cykną tel:)) ale swoja droga to te,l M ma wieksza rozdzielczosc niz nasz stary olympus:)) czas na zmiane ale na razie sa pilniejsze wydatki:))

Ja tylko chciałam powiedzieć, że samochód działa. Tak jak pisałam, że pocieszałam M, coś się odłączyło, ale i tak skasował 150zł bo cały dzień zmarnował na szukanie co temu samochodowi jest.

Ważne że działa i mogę jechać na zakupy :tak:

Emilko super wiadomość:-):-) a z tym pobolewaniem też tak jak Maltanka pomyślałam o trzecim bobo:-D Udanych zakupów
Emilko Twoja Justysa jest starsza od mojego Michała o 2 miesiące, powiedz mi kiedy zaczęłaś ją sadzać?

Emilia to super że samochód juz sprawny, udanych zakupów.
Kanikas to moja Gabi waży obecnie coś koło 10 kg, i dobrze przybiera centylowo, aczkolwiek mało je i przeważnie nie jest jedzeniem zainteresowana. Zobaczymy jak jej wyjdą wyniki i co lekarka powie bo w pon będziemy się umawiać dziś jej nie było.
Maltanka ja zamiast za prasowanie to wzięła się za stukanie w klawiaturkę, ale zmykam bo Gabi przysnęła korzystam więc.....

Emilia super wiadomość z samochodem... najważniejsze że jeździ i może pieniążki zarabiać! :-)

A co do @ to też najpierw pomyślałam że to II chcesz oznajmić... :-D

Moje głodomorki wstały - Julcio dopiero zjada zupkę, Nela dla towarzystwa wsuwa drugi talerz :-D jak miło jak dzieciaki tak same jedzą i nie grymaszą...

reklama
Kainkas 10kg to dużo na roczne dziecko...nie wydaje mi się:no::no:...moja tez ważyła ok 10(z ciekawości sprawdziłam w książeczce, a nigdy grubasem nie była) a teraz ma 2 lata i 2 miesiące i waży 13kg:tak::tak::tak:

My już po obiadku czekamy na P ale dzisiaj będzie trochę później bo niedawno wyjechał...a przed nami dzisiaj jeszcze decathlon, media i myślałam że plazę odwiedzimy ale chyba już nie damy rady....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Madziarka super że maluchy maja taki apetyt.....

Do góry