reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

oj no nie o to mi chodziło ze jakaś gruba jest czy coś, ale się martwić nie ma co:))to jest w okolicach 70centyla także bardzo mało nie:)) nie za duzo ale jak sie w normie miesci i przybiera, wyniki ma dobre to jest ok:)) a moja sie urodziła jeszcze mniejsza bo 2490g:)) w 37tc a teraz taka drobniutka jest...od zawsze malo jadła a na rok niecałe 8 kg ważyła

rozpadało sie strasznie, pogoda beznadziena sie zrobila, my jutro wracamy, @ małpa wredna mnie nawiedzila, tak więc dzisisaj umieram

a tez myślałam ze Anaconda Fasolką sie chwali:))

Ostatnia edycja:
reklama
ho ho ho zanim Was doczytałam, dwa razy nakarmiłam Olę i siebie, a teraz poszłą spać

muszę się pochwalić: Ola zaczęła pełzać, na razie tylklo w tył, ale i tak postęp, a tak jej się spodobało, że ledwo z podłogi ją podniosłam :-D

Madzienka pazurki superrrrr, Jula superrrrr no i ten maraton po sklepach, zazdroszczę, chyba się kiedyś umówię z Tobą i też pochodzę bo zaczynam gnić w domu :-p
Madziara stanowczo odradzam tabletki na zatrzymanie laktacji, ja miałam takie schizy, że strach mnie było samą zostawić z małą, ale miałam tyle pokarmu, że na całe województwo by starczyło :-D odciągaj po trochę i minie
Emilia super że autko sprawne, a co do kasy, no cóż, trzeba powtarzać sobie, że kiedyś kłopoty finansowe się skończą, mi pomaga, codziennie to gadam do lustra :wink: i ja miałam przez chwilę wrażenie że Ty w ciąży :surprised:
Justyna ja Olę sadzałam poobkładaną poduszkami, bo jak ją kładłąm to ryk i wycie, ale to tak po 5 mies., zresztą pytałam lekarza, to mówił że na chwilę można posadzić, bo Ola wyjątkowo silna jest, ale na chwilę to było przez parę dni, a potem chciała siedzieć non stop

więcej nie pamiętam, sorki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry:

Anetko gratulacje dla Oleńki ze pełzaczki:tak:
Karlitko super że dzieciaczki dzisiaj grzeczne:tak:, jak ty to robisz że masz jeszcze czas na gotowanie:szok:

Jeszcze czekamy na męża:no:, nie lubie jeździć po nocy a i małemu na dobre to nie wychodzi, bo burzy to jego rytm. No i oczywiście teściowa podniosła mi ciśnienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry