reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jezyk :-p:laugh2:
Future szkoda...
kroma robi jak chcesz ;-) ale nie laserowo, tylko woskiem. Ja u niej na paszkach bylam i myslalam ze umre :sorry2: ale to za pierwszym razem, pozniej z gorki jest, chodze tylko na wiosne co by latem miec ladnie ;-) NA bikini i picie czaje sie od 2 lat do niej, ale jak juz napisalam nie mam odwagi :sorry2:

jezyk heeee? co dwa ostatnie slowa znacza? prosze o rozszyfrowanie ;p

reklama
Jeżyk- ja się kiedyś na studiach sangrią ululałam z dziewczynami i to jedną butelką i jeszcze miałyśmy szampana, heh Asienka nie wiem czy pamiętasz ale ja mam do tej pory te fotki co u Cibie w Gw byłyśmy.

Larvunia- a kosztowne to jest i gdzie?

A ja oglądałam dzisiaj genialny dokument na HBO, wyprodukowany przez Madonnę o afrykańskich sierotach, aż mi głupio, że ja mam wszystko a te dzieciaki nic i dalej są szczęśliwe. Tu jest opis bo mi się nie chce produkować http://www.hbo.pl/movie/jestem-bo-jestesmy_-66220

Ostatnia edycja:
reklama
Future specjalnie for you ;-)
gdy łypnie okiem i widzi ze ide to udaje ze nie widzi i niewinnia spi dalej ;p

Do góry