reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
myslalam, ze dasz na facebooka Larvo Ty jedna ;)

nasz podobnie. ale skoro ty dałas to i ja daję ;)

Zara (jak myślała, że nas nie ma)

lozeczko 005.jpg

lozeczko 003.jpg

a na koncu OBIE DWIE ;-)

ksiazki 126.jpg a tak BTW futerko is nice ;D

HEj DZiewczyny, jeny ale tu widzę ruch jak w ulu ;-) No niestety nie w temacie jestem i nie mam chwili by nadrobić... Dopiero na tyłek na chwilę siadłam, od samego rana mam taki zapiernicz że łohoho. Jutro rodzinka przyjeżdza na Ali urodziny, a ja się produkuję w kuchni, za dużo na bary wzięłam....:baffled: Zrobiłam już sałatkę warzywną, sałatkę gyros(oj, pycha wyszła:tak::-D), pieczarki faszerowane, muffinki, babeczki z owocami i galaretką, a za chwilę będę się produkować nad tortem, biszkopt już z rana upiekłam, teraz tylko zrobić masę i ozdobić...
Dziś Ala miała swój wyczekiwany od wieeelu miesięcy dzień:-D - urodzinki dla znajomych w fikolandzie, dokładnie w Askalandii w Askanie. Byliśmy temu przeciwni, ale tak męczyła nas i błagała że ulegliśmy:sorry2: No ale w sumie nie żałuję , kasy trochę za to daliśmy, ale dzieciaki bawiły się świetnie,a Ala przeszczęśliwa i obsypana całą masą ślicznych prezentów;-). No nic idę robić tego torta, :sorry2: Paaa

ale tu wesolo;] heheh ja to tez mam probolem z gimnastykowaniem sie a raczej juz go nie mam najgorzej to z tym brzuchem bylo hehehe
ja tez wlasnie popijam likierk wisniowy jezyk witaj w klubie haha;p;p;p;p

lili- nie dziwie sie ze Ala sie cieszylas;] tez musze w koncu moja lobuziare zabrac do jakiegos fikoloandu...
nie ma nikogo buuuuu a ja siedze sama bo pawel poszedl nan nocke i nie mam z kim pogadac dajcei gg;p;p;p juz was mam;p tylko ze zadnej nie ma :(

Ostatnia edycja:
witam się z rana!

Jeżyk.....wczoraj niestety mnie nei było przy kompie! ;( Ale załuję...

Larvunia, Kroma, Future, Pr, Madzia, Megi, Lili, Marzenka i Asieńka Buziak

Witam :-) my dzisiaj od 6 nie śpimy, synek wczoraj i dzisiaj zrobił siu siu na nocniczek :-) ale bym chciała żeby się nauczył już siusiać i bez pampersa chodzić no ale trzeba cierpliwości do tego mam nadzieję, że się uda.
No a wczoraj to faktycznie wesoło miałyście ;-) u nas wieczór zleciał standardowo, mąż późno wrócił i tyle naszego ...
Życzę miłego dnia :-)

reklama
Do góry