Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam wieczorowo
Dziękuję Wam serdecznie za wsparcie w chorobie Kubusia, jesteście kochane.
karlita gratuluję super organizacji z dzieciaczkami:-)
anaconda miłego weekendu!
gon1a gratuluję syneczka:-)
sunday_ nie ma to jak zabawa z tatusiem, u nas też jak się kąpią to 2 piętra się trzęsą.
madzienka życzę małych korków i obyście wszystkie sprawy zdążyli załatwić.
marta1981 życzę Wszystkiego Dobrego dla Ola w Dniu Imienin:-) A pączusie ekstra :-)
aneta82 brawa dla małego pełzaczka:-) Teraz to Ci się zacznie.
emilia super że samochód działa

A ja dzisiaj trochę się zrelaksowałam:-) Pojechaliśmy z mężem na zakupy do makro;-) Kupiliśmy pierdoły spożywczo-przemysłowe więc znów na jakiś czas będzie spokój. A później byłam z teściową na zakupach dzieciowych na Smoluchowskiego
Nakupiła małemu bluzek, spodni, kurtkę i czapkę na wiosnę, jakieś body, skarpetki- szkoda tylko że nie wiem czy zdążę go we wszystko ubrać. A mały z moją mamą został i spał 4h
Ciekawe o której teraz pójdzie mi spać
Dobrze że już lepiej wygląda, ale teraz przez tą chorobę to już całkiem nie ma apetytu. Miłego wieczorku życzę:-)
Dziękuję Wam serdecznie za wsparcie w chorobie Kubusia, jesteście kochane.
karlita gratuluję super organizacji z dzieciaczkami:-)
anaconda miłego weekendu!
gon1a gratuluję syneczka:-)
sunday_ nie ma to jak zabawa z tatusiem, u nas też jak się kąpią to 2 piętra się trzęsą.

madzienka życzę małych korków i obyście wszystkie sprawy zdążyli załatwić.
marta1981 życzę Wszystkiego Dobrego dla Ola w Dniu Imienin:-) A pączusie ekstra :-)
aneta82 brawa dla małego pełzaczka:-) Teraz to Ci się zacznie.
emilia super że samochód działa

A ja dzisiaj trochę się zrelaksowałam:-) Pojechaliśmy z mężem na zakupy do makro;-) Kupiliśmy pierdoły spożywczo-przemysłowe więc znów na jakiś czas będzie spokój. A później byłam z teściową na zakupach dzieciowych na Smoluchowskiego