reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorowo
Dziękuję Wam serdecznie za wsparcie w chorobie Kubusia, jesteście kochane.
karlita
gratuluję super organizacji z dzieciaczkami:-)
anaconda miłego weekendu!
gon1a gratuluję syneczka:-)
sunday_ nie ma to jak zabawa z tatusiem, u nas też jak się kąpią to 2 piętra się trzęsą.:tak:
madzienka życzę małych korków i obyście wszystkie sprawy zdążyli załatwić.
marta1981 życzę Wszystkiego Dobrego dla Ola w Dniu Imienin:-) A pączusie ekstra :-)
aneta82 brawa dla małego pełzaczka:-) Teraz to Ci się zacznie.
emilia super że samochód działa:tak::tak::tak:
A ja dzisiaj trochę się zrelaksowałam:-) Pojechaliśmy z mężem na zakupy do makro;-) Kupiliśmy pierdoły spożywczo-przemysłowe więc znów na jakiś czas będzie spokój. A później byłam z teściową na zakupach dzieciowych na Smoluchowskiego:happy: Nakupiła małemu bluzek, spodni, kurtkę i czapkę na wiosnę, jakieś body, skarpetki- szkoda tylko że nie wiem czy zdążę go we wszystko ubrać. A mały z moją mamą został i spał 4h:szok: Ciekawe o której teraz pójdzie mi spać:nerd: Dobrze że już lepiej wygląda, ale teraz przez tą chorobę to już całkiem nie ma apetytu. Miłego wieczorku życzę:-)

reklama
Popieram ja juz je robilam duzo razy,a kilka razy zmodyfikowalam przepis i zrobilam dwa ciemne biszkopty i tylko masa z wafelkami w sroddek...i tez pycha bylo:tak::-)

z ulubionych to wlasnie parowki,rybka i kasza w butli....he,he....:-D:-D:-D

O widzisz,a u nas pierwszy raz dopiero sie zapchalo cos:baffled: i to jak meza w domu nie bylo:sorry2:

Ja nie strasze,moze akurat u ciebie bedzie inaczej....no u nas tez tak zawsze to zle nie ma...czasem takie sa kochane ze do rany mozna przylozyc:-D,a czasem takie szkudne ze ho,ho....:crazy:

Ja sie staram do tego niejedzenia tez tak podchodzic,ale nie zawsze mi to wychodz:baffled: Karolcia wazy rowno 10 kg,wiec tez nie duzo jak na poltora roku,ale taki widac jej urok,nic na to nie poradze

Ciesze sie ze bryka dziala i udanych zakupow zycze;-):-)

ale ci fajnie ze masz takich glodomorow w domku:happy:

Zycze milego wekendu i udanych zakupow z tesciowa:tak:;-)

Gratki za pelzaczki,a ta nauka to musi zabawnie wygladac...he,he....

z tymi nalesnikami to u mnie juz normalka,tez Karolcia siedzi na raczkach:baffled:...a jak jej nie wezme to wisi przy nogach i wyje....
Wogule ostatnio straszne ma nerwy:szok:...jak cos nie po jej mysli to sie rzuca na podloge:szok: i placze strasznie...eh.....skad sie takim maluchom tyle nerwow bierze to nie wiem:no:

PS,Gon1a,gratki za chlopczyka....bedziesz miec parke,ale ci fajnie

Ledwo doczytalam i odpisalam co nieco,a Karolcia wlasnie ma jednego ze swoich nerwow i drze sie wnieboglosy:szok:...ehhhh...cos dzis dzien "plaksiwca "ma:tak::-)
Mam nadziej ze to nie na jakas chorobe...bo Gosia coraz bardziej chora sie robi,kaszel dusi,temperatura dalej 37.5 kresek,pewnie w poniedzialek znow osrodek zdrowia zaliczymy......:-(
No nic,lece do mojego nerwuska....zaraz spac poloze to moze wreszcie troche ciszy w domu bedzie,bo inaczej to zwariuje,ile mozna sluchac tego placzu:sorry2:
no ja mam tez takiego nerwusa, jak cos nie po jej mysli to wyje i sie rzuca po podłodze az niewiadomo co robic
a przepis na prince polo tez wykorzystam tylko najpierw biedroneczke

gon1a gratuluję udanej wizyty. Super że chłopiec, będzie parka :tak:

aneta82 gratuluje pełzania, moja to raczej nie będzie nawet raczkować :no: ani pełzać, przynajmniej się nie zanosi. Natalka od razu stanęła, i ani razu nie widziałam jej na czworaka. A mój tata mnie straszył, że dzieci, które nie raczkują to mają problemy z nauką :szok:, ale mu nie wierzę :sorry2:

Marta pączki super, ja robiłam raz i nie jestem zadowolona z tego co wyszło, choć M zjadł, ale to pewnie dlatego, że jakby marudził to bym się wkurzyła i bym przestała mu ciasta na śniadanka piec :-D:-D

sunday to oni się tak razem kąpią?? Ja się zastanawiałam czynie wejść razem z Natalcią do wanny,ciekawe czy by się cieszyła :rofl2:

anet15 bo to taki durny wiek, moja się chyba ze dwa razy tak zezłościła, ale ja jej brawo biłam to przestała tak robić. I zresztą zauważyłam że jak nie krzyczę to i ona nie krzyczy. I jest grzeczna. Tylko trzeba prosić ładnie a nie drzeć się. Ale trochę mi to zajęło zanim do tego doszłam :crazy:

karlita ciekawie jest z dwójką, co??

Zakupy sobie zrobiłam, trochę spokoju było. M został z dziećmi. I nawet dzień dobroci dzisiaj ma :-D. Natalka cały czas dawała mu buzi, on musiał ją rozbierać do kąpieli, kąpać i nawet teraz czyta jej bajkę na dobranoc :szok:, normalnie pierwszy raz mu na to pozwoliła. A jak się cieszy :tak:.

A ja mam czas na posiedzenie sobie w spokoju na BB :-D. Pierwszy raz od urodzenia Natalki on z nią siedzi przed snem :szok:. Cudowna sprawa.

A co do przepisu to ja robię Biedroneczkę, ale Price Polo też zrobię, już zapisałam do ulubionych

Ostatnia edycja:
zaglądnęłam na chwilę

ejjj ile wy piszecie wieczorem, zima wróciła czy co :-D

ja już po angielskim ale dzisiaj coś zmęczona jestem

a jutro do rodziców jedziemy

także miłego weeckendu życzę

emilia
super że autko działa
madziara łał drugi talerz
madzienka twój P ma cierpliwość, mój po pracy i takiej podróży to by dał kluczyki i tyle bym go widziała na zakupach jeszcze
anaconda udanego weeckendowania z teściową
justyna przyjdzie czas i na niego i zacznie siadać
karlita głodna się zrobiłam, zapachu narobiłaś tym tuńczykiem:-D
aneta brawa za pełzaczki
gon1a gratulacje będzie parka
aneta:-D:-D:-D
antuanet to fajne zakupy zrobiłaś dzisiaj
emilia ja jutro wybieram się do naszej biedronki pewnie:-D

Witam

Oj pewnie dzisiaj pustki będą, wszyscy gdzieś wybyli.

Ja idę robić ciasta :tak:, i jakiś obiadek tylko jeszcze nie wiem co.

maltanka ja to zależna od M z zakupami, a on dzisiaj samochód do pracy zabiera, a my kisimy się w domu.

No wczoraj narzekaliśmy na pogodę, to co powiedzieć o dzisiejszej :wściekła/y:

Czy Wy widzicie co sie dzieje za oknem??????????? nosz k......:wściekła/y:

Witajcie sobotnio.
Ja juz na nogach,mleko zagotowałam na płatki. M jeszcze spi, więc my z Maksiem rządzimy;-) Myslalam ze od razu po sniadaniu pojedziemy do Deblina i bede miala obiad z glowy ale M musze isc na 11 na dwie godz na dyzur wiec teraz musze cos wykombinowac przynajmniej dla Maksa:eek:
Antuanet spoko ze zakupy udane. Tam na smoluchowskiego to jakas hurtownia?Czy kazdy moze tam robic zakupy?
Madzienka śniłaś mi sie, ze suwaczek dodałaś:-) ;-)
Emilia napewno by sie mała cieszyła, Maks z M wygłupiają się, jeden drugiego myje a i ja wtedy mam chwile spokoju :-)
Martusia Buziaczki!!! Ale pyszności robisz!!!!! Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz????:-(

Witam i ja :)
sunday to w tym dzieciowatym sklepie, chyba on Rampers się nazywa czy jakoś tak. Moja teściowa bardzo lubi robić tam dzieciaowate zakupy bo jest duży parking...
emilia super że zakupy wczoraj się udały, a jakie ciasta pieczesz??
maltanka co Was tak na angielskim wymęczyli? Miłego pobytu u rodziców:-)
My niedawno wstaliśmy, wczoraj zamiast iść spać to oglądałam zaległe seriale i się zeszło do 1:happy2: A dzisiaj mały mnie obudził po 8 więc nawet nie było źle. Teraz trzeba pomyśleć o jakimś obiedzie dla nas, bo mąż wróci dopiero jutro. Miłego dzionka:-)

Antuanet piekę z przepisu który podała Justynka "Biedroneczkę", tort, który jest na kulinarnym i takie ciasto orzechowe z ananasem. Na razie blaty upiekłam, teraz będę masy robić, ale to pewnie troszkę później bo teraz na zakupy muszę iść :tak:.

Tylko kto zje to wszystko?? Znając życie mój M zje pół blachy jednego ciasta jak wróci z pracy i drugie pół na śniadanie. Normalka. Nigdy nie mogę dowieść ciasta do rodziców w całości.

hej dziewczynki

Antek postanowił odzwyczaić mnie od BB. :confused: Przez ostatnie kilka dni za każdym razem jak weszłam na forum od razu słychać było łaaaaaa z kołyski. ;-)
Dziś zresztą też, ale jakoś udało mi się go zakołysać na rękach. tylko muszę cicho klikać. :rolleyes:

U nas wszystko ok, całkowita dzieciokracja. :-D
Filipek poszedł dziś z tatusiem do przedszkola na bal przebierańców, zorganizowany wyjątkowo w sobotę. Ciekawa jestem jak się bawi i jak się ponownie odnalazł w grupie. W sumie to ma przerwę od 3 tygodni, a ja jeszcze planuję przetrzymać go w domu do marca.

reklama
Karlitka motaj młodego -bedziesz miała obie ręce wolne!!!! Czym szybciej zaczniesz tym szybciej młody się przyzwyczai i mu się bardziej spodoba motanie!!!

i tak w domu mam Go nosić ???? aż tak mam Go rozpieszczać ??? ;-) później sie przyzwyczai a mamie kręgoslup wysiądzie ;-)

z tymi nalesnikami to u mnie juz normalka,tez Karolcia siedzi na raczkach:baffled:...a jak jej nie wezme to wisi przy nogach i wyje....
Wogule ostatnio straszne ma nerwy:szok:...jak cos nie po jej mysli to sie rzuca na podloge:szok: i placze strasznie...eh.....skad sie takim maluchom tyle nerwow bierze to nie wiem:no:

Gabi też teraz jak jej coś nie pasuje to udaje że sie przewraca i placze ....:szok:

Dziękujemy za życzenia a tu pączusie imieninowe - aż wstyd się przyznać ale pierwszy raz robiłam:zawstydzona/y::-p:tak:.
Zobacz załącznik 326539

oooooooooooooo to mi smaka narobiłaś :tak:

karlita [/B]gratuluję super organizacji z dzieciaczkami:-)
są dni kiedy sie udaje ;-)
a czasami wszystko jest w rozsypce ;-)

my tez wczoraj nadrabialiśmy dr Housa ;-) a później oglądaliśmy "ZAPOWIEDZ" calkiem fajny film i tak poszłam spać o 3 ;-) ale jak nakarmilam Norba to pospał do 7 ;-) hehehe a 4 h to sukces ;-)

karlita ciekawie jest z dwójką, co?

heheh no cóż nie mam kiedy się nudzić ;-)

karlita głodna się zrobiłam, zapachu narobiłaś tym tuńczykiem:-D

prawda ... mniam zaraz biorę się za robienie sałateczki :-)

rano byłam na zakupach było -6 stopni i wiało strasznie ale fajnie było sie przejść ;-)
kupiłam mamo to ja z płytka chip i dale ;-)

tak nawiasem konkurs na AM miał się zakończyć w grudniu i co ?? jakiś odzew był ?? heheh co za organizacja ... śmiech na sali ...

podrukowalam Gabi kolorowanki z okrąglinka i siedzi jak zaczarowana i je przegląda ;-) dlatego mam chwilkę

idę zaparzyć czajnik koperku włoskiego z meliską i mietą :-) chce ktoś ??

ps maltanka zazdroszcze Ci tego angielskiego ja już strasznie sie cofnęłam ostatnio musialam pobuszowac po angielskich stronach i normalnie mnie trafiało ... ehhh

obiecywałam sobie ze wrócę do francuskiego a tu nad angielskim trzeba dalej pracować...

Do góry