reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ja na sekunde doslownie :)
milej soboty wszystkim
my jednak zsotajemy w domu
zapomnielismy ze dzis pierwszy dzien ferii , nie bedziemy sie pakowac w kilkugodziinne korki bo caly paryz i region paryski jada na wakacje :)
a pogoda na dodatek srednia... dlugo to slonce nie swiecilo :////
do pozniej !

reklama
Hej .
Ja dziś jakaś niewyspana jestem , a nocka była w miarę dobra.

Dzień dobry wszystkim. Brrr mróz okropny się tu zrobił.
Oooo widzę że dziewczyny śpią słodko albo takie zabiegane z rana.
Robiłam test i hmmm sama nie wiem :eek: Było napisane, że po 2 min powinien być wynik i pojawiła się I. No nic zmartwiłam się trochę, poczekałam jeszcze 5 min a że pies przebierał łapami na spacer to musiałam wychodzić. Po powrocie wyrzucałam coś do kosza i zauważyłam na teście II :eek::eek::eek: @ dalej nie widać, sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba czeka mnie testowanie jeszcze jutro albo w pon. Co myślicie?
Jak ja nie lubię takiej niepewności :wściekła/y:

Ja na twoim miejscu miałabym nadzieję. Ja miałam taką samą sytuację z Majką. Zrobiłam test i po podanym czasie d.... Coś tam może prześwitywało ale tak naprawdę była I. Wyrzuciłam test do kosza i po jakimś czasie tak dla ciekawości zerknęłam a tam II. Sama już nie wiedziałam o co chodzi, ale jak widać mam Majeczkę:-D

Wiolka to nasi mężczyźni chyba się zmówili, bo ja ze swoim przeprowadziłam rozmowę w wannie zresztą i potem były staranka i teraz czekam tylko żeby teścik zrobić ale to jeszcze chwila. W każdym bądź razie było to co chciałam i pewnie jeszcze to powtórzymy dla pewności:-D

Wiolcia ciesze sie ze staranka w toku,aby sie udalo,i widze ze mezulek taki bardziej romantyczny ;-)

Jos a to mieliscie gdzies wyjechac ??? ja nie w temacie...

Agapko to mezus dal sie przekonac ????

Wiolka cieszę się, że mąż przytulił :)))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!! A u mnie niepewność tym razem nie jest taka zła, bo byłam przygotowana na porażkę, ale już po prostu nie chcę się nakręcać, bo wpadłam jakoś dziwnie w euforię, latam co chwilę do kibelka, a tam czysto i czysto! W 25 dc. nie było już dawno czysto u mnie. Może to ten castagnus!

Hej Agapa, Hej Jos! Jos jak się czujesz teraz??? BUZIAKI DLA CIEBIE!!!!!!!

Jestem ciekawa co u Tiguni ???? wiecie moze czy robila test ????

Witam wszystkich!

gosiane ja mysle, ze to jest to. Bo przeciez II kreski nie pojawily sie ot tak po prostu. Powtorz jutro tescik i gotowe. &&&&&&&& :tak:

Cześć, cześć :D

ależ się stęskniłam :(

gosiane również radzę zrobić jutro test:)

gumisia u mnie 8 dzień cyklu, ale staramy się codziennie :D może to coś da. Byłam dzisiaj po testy owulacyjne, ale tych które mi Mamita poleciła nie było. Poszukam jeszcze i kupię:)

Wiolka a jak u was staranka?

Mamitka gdzie jesteś?

Asionek, Kocurek
jak się czujecie?

Lazurowe a może wcześniej zatestujesz? :-D

dziewczyny zaczynam juz sie martwic, nie znam sie na tym za bardzo, czy brak objawow owulacji moze oznaczac ze jej nie bylo ? mowie o sluzie i bolu jajnikow ktory zawsze mam, ewentualnei jak tej owulacji nie bylo to okres dostane normalnie czy po pozniejszej owulacji, jak to dziala ?

Rurka ja i tak 1 dzien przed terminem @ zatestuje, a poza tym to jestem umowiona na pojutrze jeszcze z jedna forumowiczka:tak:

Wlasnie celina2010 gdzie Ty sie podziewasz?

U nas od rana pada snieg, a byla taka wiosenna pogoda, no i dupa... :dry: A ja myslalam, ze na wyjazd do Polski bede juz

mogla zabrac lzejsze rzeczy, hehe :-D Jaka ja naiwna jestem :-D:-D

Znow mam bole podbrzusza...

gumisia nie masz sie czym martwic, ja bardzo wiele owulacji przeszlam bez zadnych objawow i zadnego bolu. Tylko ta

ostatnia taka wyrazna byla, ze ledwo przed lapkiem wysiedzialam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie laseczki w ten piekny sobotni dzien :)
u nas slonko swieci ale ja znowu obudzilam sie taka slaba... ale dzisiaj to wiem dlaczego. zrobilismy sobie wczoraj po kinie dwuosobową imprezke - winko, drinki no i sie pokusilismy o fajki.. zapalilam dwa papierosy i mam dzis takiego kapcia i tak zamulony leb, ze hej. :(
no i staranka zaczelismy dzis rano. Zobaczymy co z tego bedzie.
A! i bylismy w kinie na "Jak zostać królem" - super film! naprawde genialny. Przede wszystkim przezabawny ale tez wzruszajacy, ciekawy, historyczny i opowiadajacy prawdziwa historie króla Jerzego VI (ojciec obecnej Elżbiety II). Naprawde bomba, polecam!

Jaga tylko, że u mnie od 18 dc. było plamienie - najpierw mocniejsze, potem coraz słabsze. A teraz 25 dc. i cisza. A zawsze takie plamienie kończyło się u mnie @. Więc to mnie dziwi. Ale biorę w sumie castagnusa i on może jakoś po swojemu to wszystko reguluje. Ale nie ma co gdybać. Jak na teście będzie jedna kreska to koniec gdybania przynajmniej będzie, bo to chyba jest najgorsze - jak człowiek się łudzi, a potem okazuje się, że bez sensu. A taki miał być spokojny ten cykl :)))

lilu a moze u Ciebie plamienie bylo wlasnie wynikiem owulacji? A ile zwykle trwa Twoj cykl? Bo taka temperature mozesz miec i miec i spadnie dzien przed lub w dzien @. Temperatura moze byc znakiem ciazy jesli utrzymuje sie wysoka kilka dni po terminie @... takze przed @ sugerowanie sie czymkolwiek moze byc tylko nakrecaniem z placzem za kilka dni.
nie maowulacji = nie ma @, tak na logike mi sie wydaje, bo nie ma przeciez odpowiedniego stezenia hormonow, zeby macica wiedziala, ze ma sie zluszczac.

gumisia - kazdy cykl jest inny. ja sluzu w formie boalka jaja kurzego nie mialam chyba nigdy (kilka dni temu wydawalo mi sie, ze mam ale to bylo jeszcze grubo przed @), jajnuki raz moga bolec, raz nie. Mi sie wydaje, ze w tym wzgledzie pomaga obserwacja szyjki no i testy owulacyjne. Trzeba tylko pamietac, zeby testy zrobic 3-4 miesiace pod rzad, bo one tez potrafia dac wynik falszywie pozytywne jak testy ciazowe, wiec zeby owulacje potwierdzic lepiej uzywac przez kilka cykli. Brak bolu, brak sluzu o niczym jeszcze nie swiadczy. Po prostu kazdy cykl moze byc inny.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry