reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki :)
gosiane powtórz test
u nas byla ciezka nocka, wichura taka ze o dach sie martwilismy a jestesmy w trakcie budowy, polowa nieprzespana w stresach ehh szkoda gadac
poza tym maz juz w pracy a ja juz kucharze zeby popoludnie miec wolne
a jakie plany u was? strasznie tu cicho od 2 dni :/
u mnie 16 dc i albo owulka sie spozni albo niezly z niej tajniak:)

mamusia rurka pok agapa wiola i obym nikgo nie pominela, ktory u was dziec cyklu? jak staranka

reklama
No jest jest :-D ale na chwile :-p

W koncu pogode spacerowa mamy,bo ostatnio duzo padalo albo byl zimny wiatr wiec ze spacerkami bylo krucho,a jak juz byly to tylko na chwile...

Ide kawe robic bo od rana nie mialam na to czasu....

Jaga to szok dla mnie...Nie ma wyjścia muszę kupić test, żeby nie świrować niepotrzebnie.

hej :)
i <<<<<<<<<<<<<<<<<< na dobry poczatek dnia plus &&&&&&&&&&&&&&&& :)

A ja mam nadzieje, ze nie bede musiala zadna dieta sie martwic i ze sie okaze ze te moje objawy to rzeczywiscie na fasolke :tak:

Wtedy nie bede sobie zalowac :-D

ja mialam moze nie na diete isc , ale zaczac cwiczyc ,zeby na plazy okazac super cialko ;)) to teraz okaze super brzuszek :-D

Witajcie
Wpadłam i do Was podzielić się nowinami. Otóż jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze: serduszko i nerki prawidłowo funkcjonują, kręgosłup też ok. No i poznałam wreszcie płeć - to chłopiec :):):)

teraz mogę Wam przesłać męskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:):*

witaj :) super nowiny !!!! i gratuluje synka :)

Dzień dobry wszystkim. Brrr mróz okropny się tu zrobił.
Oooo widzę że dziewczyny śpią słodko albo takie zabiegane z rana.
Robiłam test i hmmm sama nie wiem :eek: Było napisane, że po 2 min powinien być wynik i pojawiła się I. No nic zmartwiłam się trochę, poczekałam jeszcze 5 min a że pies przebierał łapami na spacer to musiałam wychodzić. Po powrocie wyrzucałam coś do kosza i zauważyłam na teście II :eek::eek::eek: @ dalej nie widać, sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba czeka mnie testowanie jeszcze jutro albo w pon. Co myślicie?
Jak ja nie lubię takiej niepewności :wściekła/y:

kurcze u nas na pazdzienikowkach juz sa dwie dziewczyny co mialy taka sama sytuacje ... ja mysle zebys zrobila np. jutro z rana test :) a jak znowu cos bedzie niejasne to idz na bete bedzie na stowke pewne co i jak :)
powodzenia &&&&&&&&&&&&&&& :)

milej soboty :) ja chyba zabiore sie za sprzatanie , ale checi jakos brak ;))

Jaga tylko, że u mnie od 18 dc. było plamienie - najpierw mocniejsze, potem coraz słabsze. A teraz 25 dc. i cisza. A zawsze takie plamienie kończyło się u mnie @. Więc to mnie dziwi. Ale biorę w sumie castagnusa i on może jakoś po swojemu to wszystko reguluje. Ale nie ma co gdybać. Jak na teście będzie jedna kreska to koniec gdybania przynajmniej będzie, bo to chyba jest najgorsze - jak człowiek się łudzi, a potem okazuje się, że bez sensu. A taki miał być spokojny ten cykl :)))

No posprzątane mieszkanko lśni ;D normalnie ;)

Oj jak tu cichutko;(

Ostatnia edycja:
reklama
JESTES SPOWROTEM...
posprzatalam sobiew domku... jeszcze tylko podlogi pomyc ale to wieczorem...
lil u mnie staranka sa:-) wczoraj sie zaczely i nawet 2 razy byly.....nie wiem co sie stalo mojemu bo ostatnio zaczol ode mnie uciekac a wczoraj... cala noc mnie przytulal... poczulam sie w koncu tak naprawde kochana juz powoli zaczelam zapominac jakie to wspaniale uczucie.
kochana lec i kup tescik bo tak w niepewnosci to ciezko zyc.trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&
gumisia u mnie dzis 8dc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry