reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agapa w takim razie przyjemniej kapieli z mezusiem :-)

Ewula ja wczesniej to jadlam pierwszy posilek ok. 15:00, a teraz to tylko noga z lozka i do lodowki :zawstydzona/y:;-)

Hmmm, ale straszny apetyt mnie naszedl od kilku dni...

Gumisia ja trzymam &&&&& za nas obie, zeby ta malpa nie przylazla.

reklama
Asionek u mnie przez 2 piewrsze dni @ to tez bol nie do zniesienia. Ale jakies mysli po glowie mi chodza, ze moze to jest to :tak:
Dzieki za slowa otuchy. Zreszta to pobolewanie w podbrzuszu to pojawia sie teraz u mnie dosyc czesto, wiec...

A to nie jest juz normalne na @. OOOOOoooooo, teraz znow mam...

oj to moze to to :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&& :)

jestem;) poczytuje was

nie piszcie o jedzeniu bo ja od wczoraj na diecie;(

powodzenia w diecie :)

milej nocki :) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

dzięki asionek

damy rade lazurowe ja musze zrzucić pare kilo bo juz sie zle czuje ze sobą;)

A ja mam nadzieje, ze nie bede musiala zadna dieta sie martwic i ze sie okaze ze te moje objawy to rzeczywiscie na fasolke :tak:

Wtedy nie bede sobie zalowac :-D

Hej. Dopiero mam czas zeby zagladnac. Nadrobilam wszystkie wpisy ufff :)
lazurowe gumisia ja caly czas bym jadla wieczorem... to jest zgubne okropnie :baffled: przed chwila zrobilam wiorki kokosowe z mlekiem skondensowanym i sie zaslodzilam konkretnie :-)
Czekam na jutro bo powinnam @ dostac i chyba tak niestety bedzie :/ zadnych objawow fasolkowych nie mam no ale poki @ nie ma jest nadzieja. Nie wiem czy testowac jutro z rana czy poczekac troche.

Wlasnie Ewula. A jak tam u Ciebie kochana? Stresik co do nowej pracy? Jak staranka?

gosiane testuj, testuj!!! Nie pozwol, aby @ Cie wyprzedzila. Ja 1 dzien przed terminem @ testuje :tak: &&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
gosiane masz racje, testuj od rana. Moj tescik w szufladzie czeka sobie do poniedzialku, ale ja tez bardzo bym juz chciala na niego sikac :-D Ale wiem, ze moglby wyjsc falszywy wynik :) W takim razie melduj sie z ranca z dobrymi wiesciami. &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno trzymam :tak:;-)

A cykle masz regularne? Wiesz kiedy mialas owulke?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry