- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kocurek bedzie dobrze .
Zobaczysz jak jeszcze nie raz bedzie chciał spacerować z dzidzią
:-)
Moja koleżanka dowiedziała się w wieku 19 lat ze jej mama jest w ciąży na początku nie była zadowolona ale jak sie dowiedziała ze to bedą bliźniaki i to jeszcze parka to była przeszczęśliwa
Moja koleżanka dowiedziała się w wieku 19 lat ze jej mama jest w ciąży na początku nie była zadowolona ale jak sie dowiedziała ze to bedą bliźniaki i to jeszcze parka to była przeszczęśliwa
Czarny Kocur
Made by Made :*
lili milłego plumkania :-) ... może i ja pójdę się wyplumkać zaniedługo .....
mlodamamusia dzięki ... nie będę zbyt wiele od niego wymagać i nie chcę mu destabilizować życia a już na pewno poczucia, że jest dla mnie najważniejszy .... boję się, że może mu być odrobinę przykro, że braciszek lub siostrzyczka będzie mieć pełną rodzinkę o on był chowany bez taty ....
Aaale jest już duży i musi pewne rzeczy rozumieć
))
edytko przesyłam ciepłe myśli
Zmykam jak lilka do łaźni ...
papatki !!!
mlodamamusia dzięki ... nie będę zbyt wiele od niego wymagać i nie chcę mu destabilizować życia a już na pewno poczucia, że jest dla mnie najważniejszy .... boję się, że może mu być odrobinę przykro, że braciszek lub siostrzyczka będzie mieć pełną rodzinkę o on był chowany bez taty ....
edytko przesyłam ciepłe myśli

Zmykam jak lilka do łaźni ...
młodamamusia18
Kocurku Kamil na pewno zrozumie
czesc kochane, ale sie za wami stesknilam , ciezki dzien byl...
co tam sie dzieje jakies nowinki ??
u mnie 15dc a ja nie czuje nic co mialoby zwiazek z okresem plodnym hmm pewnie sie przesunie i caly cykl bedzie nie do ogarniecia
co tam sie dzieje jakies nowinki ??
u mnie 15dc a ja nie czuje nic co mialoby zwiazek z okresem plodnym hmm pewnie sie przesunie i caly cykl bedzie nie do ogarniecia
młodamamusia18
Oj jak tu cichutko ;(
Dziewczyny, a mnie dzis co jakis czas pobolewa podbrzusze. Podobnie jak na @.... Jak ta malpa przylezie to sie wsciekne 

mlodamamusia18 i co tam sobie jeszcze kupilas ladnego??
Gumisia a jakie jadlas? Ja to uwielbiam smietankowe Pringels, mniam

mlodamamusia18 i co tam sobie jeszcze kupilas ladnego??
Gumisia a jakie jadlas? Ja to uwielbiam smietankowe Pringels, mniam

Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: