- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
lazurowe kupiłam same słodycze tzn serki danonki
he 
Kochane ide na komedie na POLSACIE bede do was zerkać
:-);-)
3mam kciuki za to oby@ do Ciebie nie dotarła
przez 9mc ;D :-)
Kochane ide na komedie na POLSACIE bede do was zerkać
3mam kciuki za to oby@ do Ciebie nie dotarła
Asionek31
Fanka BB :)
fasolka... mialas owu 19 stycznia czy poczatek cyklu 19 stycznia, bo to bardzo dawno bylo. gdyby owu byla 19 stycznia to test juz by powiedzial o ciąży - minely 23 dni! a najgorszy test powie o ciąży 18-20 dpo.
asia - ja wlasnie zrobilam pączki z przepisu babcinamawiała mnie, zebym sobie dala spokoj, bo to meczarnia (rzeczywiscie jest!) ale taka mialam ochote na jej pączki od kilku tygodni, ze juz nie wytrzymalam. przez telefon mi dyktowala po kolei co robic
tak samo mi kiedys sernik dyktowala - z przepisow wychodzily nie takie jak lubie a z jej przepisu wyszedl pyszny mokry sernik
![]()
zgadzam sie , ja mialam owu jakos 22 moze 21 i test robilam 27 stycznia i juz byl pozytywny ... wiec u fasolki juz napewno cos powinno sie pokazac
no domyslam sie , ze przy paczkach to praacy jest troche , ale za to jaka przyjemnosc w jedzeniu
lilku Słyszałaś ??????????? DZISIAJ JEST PIĄTEK !!!!!!!!!! Hahahahahaaaaaaa ale jestem gapa no chyba się poturlam ze śmiechu![]()
![]()
hehe nie przejmuj sie jak napisalas o tlustym czawartku to ja tez nie zajarzylam
Ostatnio nie mam checi pisacczytanie lepiej mi wychodzi,czekam az skonczy mi sie @ aby zaczac staranka
![]()
Edyta jestem z Toba
Dziewczyny, a mnie dzis co jakis czas pobolewa podbrzusze. Podobnie jak na @.... Jak ta malpa przylezie to sie wsciekne
mlodamamusia18 i co tam sobie jeszcze kupilas ladnego??
Gumisia a jakie jadlas? Ja to uwielbiam smietankowe Pringels, mniam![]()
mi sie tak wlasnie zaczelo od pobolewania , i juz wiedzialam ze to to chyba jest , bo ja normalnie nie mam boli na okres tylko boli jak cholera podczas okresu dopiero ...
Asionek u mnie przez 2 piewrsze dni @ to tez bol nie do zniesienia. Ale jakies mysli po glowie mi chodza, ze moze to jest to
Dzieki za slowa otuchy. Zreszta to pobolewanie w podbrzuszu to pojawia sie teraz u mnie dosyc czesto, wiec...
A to nie jest juz normalne na @. OOOOOoooooo, teraz znow mam...

Dzieki za slowa otuchy. Zreszta to pobolewanie w podbrzuszu to pojawia sie teraz u mnie dosyc czesto, wiec...
A to nie jest juz normalne na @. OOOOOoooooo, teraz znow mam...
lazurowe wybrzeze nie widzialam pytania, jadlam lays paprykowe i jeszcze mnie cos meczy jakies zachcianki mi sie na wieczor zawsze wlaczaja :/ i nieumiem sobie z tym poradzic wrr
a bole moze jednak na fasolke
ja tak mialam i po tym poznalam jeszcze przed testem
ja mam nadzieje ze juz do konca roku @ nie bedzie
sie okaze za 2 tygodnie ...
ewula ja od 3 tygodni jestem na diecie..... jak widac
a bole moze jednak na fasolke
ja mam nadzieje ze juz do konca roku @ nie bedzie
ewula ja od 3 tygodni jestem na diecie..... jak widac
agapa
Fanka BB :)
JA już jestem po ciężkim dniu. Prawie 5 godzin robiłam pierogi
Potem zakupy w większości dla Majki i zaraz kąpiel - z mężem, bo mi zaproponował.
Bedę na dłużej jutro i to pewnie po południu, no i może jeszcze chwilkę dziś ale niewiem.
Trzymam za was kciuki, za wasze fasolki

Bedę na dłużej jutro i to pewnie po południu, no i może jeszcze chwilkę dziś ale niewiem.
Trzymam za was kciuki, za wasze fasolki
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: