reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No no pogratulować teściowej sol i pozazdrościć :-D Chociaż i mi się tym razem trafiła teściowa na medal :-) :-) :-) Gorzej będzie miał Grzesiek z moją nieco apodyktyczną mamusią :-p

asionek ja niestety o kobietach mam zdanie i dobre i niedobre i mniej więcej mi się te przeciwieństwa równoważą - najbardziej mnie denerwuje histeria, lalkowatość, próżniactwo i zwykła głupota / naiwność, nie lubię też marudzenia i płaczliwości i gadulstwa .....

RAAANY ale ze mnie szowinistyczny prosiak :szok: :-D :-D :-D

Plotkarstwa wprost nie cierpię ...... :dry:

ja lepiej sie z facetami dogaduje , kolegow mam pelno i tych samych od lat , nawet przyjznie przetrwaly po mojej wyprowadzce z Pl lata temu ... mozemy sie nie widziec kupe czasu , a pozniej na spotkaniu gadamy jakbysmy caly czas spedzali cale dnie razem :)
z kobietami juz tak nie mam ... stad brak kolezanek w realu :) w necie mam i jest ok
nie potrafie sie dogadac jakos ... wlasnie te plotkarstwo , brak ciekawych tematow do rozmow , tylko ciagle paznokci , wlosy i solarka , mnie zrazaja
ja troche inne mam tematy i pomimo , ze uwielbiam kosmetyki , ciuchy to mam duzo wiecej tematow do rozmowi i duzo wiecej do powiedzenia :)

oj laski....

3 godziny i.... blacha i pół pełne pączków! moje pierwsze w zyciu! niektore troche przypalone ale nie jakos dramatycznie. tylko kilka ma ksztalt pączków :-) bo mi sie porozchodzily w szwach ale są przeeeeeeeeeeepyszne!

ktorej wyslac?

jaaaaaaa :) jejku paczki :szok: ale mi smaka narobilas no teraz to nie wyrobie hehe
pamietam jak moja babcia robila paczki ah to byly czasy ....

witam was.
ja też się staram o maleństwo
a morze się już udało od 4 dni spóźnia mi się @

to trzymam &&&&&&&&&&&& i witaj :)

co do mam to moja jest cudowna :) jest moja przyjacioka i moge liczyc na nia zawsze .... nawet teraz jak daleko jestem gadamy niekiedy po kilka h na skypie :) a jak jest u mnie to wogole szalenstwo hee , w wakacje byla u mnie ponad miesiac i byly to jedne z moich lepszych wakacji :)

reklama
fasolka... mialas owu 19 stycznia czy poczatek cyklu 19 stycznia, bo to bardzo dawno bylo. gdyby owu byla 19 stycznia to test juz by powiedzial o ciąży - minely 23 dni! a najgorszy test powie o ciąży 18-20 dpo.

asia - ja wlasnie zrobilam pączki z przepisu babci :) namawiała mnie, zebym sobie dala spokoj, bo to meczarnia (rzeczywiscie jest!) ale taka mialam ochote na jej pączki od kilku tygodni, ze juz nie wytrzymalam. przez telefon mi dyktowala po kolei co robic :) tak samo mi kiedys sernik dyktowala - z przepisow wychodzily nie takie jak lubie a z jej przepisu wyszedl pyszny mokry sernik :D

lilku Słyszałaś ??????????? DZISIAJ JEST PIĄTEK !!!!!!!!!! Hahahahahaaaaaaa ale jestem gapa no chyba się poturlam ze śmiechu :-D :-D

spadam lekcje poodrabiac :-) potem jak M. wroci cos do jedzenia trzeba zrobic a pozniej pasc na pysk.... albo.... pojsc do kina :D

@ zaczął się 11 a mój gin kazał się strać od 19 bo wtedy ma być owu.ja się nie znam ufam lekarzowi

Kocurku no faktycznie, że piątek!!!!! A z tymi plamieniami jeśli się zmienia to na gorsze niestety, bo trwają dłużej i jeszcze się zrobiła między nimi a @ przerwa. Masakra. A i rozumiem, że nie tęsknisz to mdłości...Jak sobie przypomnę to brrrr!

Sol seksi!

pok Ty to masz zasoby energetyczne :-D

mlodamamusia nie wie, może w niedzielę się dowie ... :) To dziś miałaś dwa razy akcję zakupową???

lili ale jesteś już pod kontrolą, prawda???

fasolka witaj i rozgość się :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mlodamamusia serio to nie wiem :szok: to nie jest typowy towarzyski nastolatek grający z kumplami w piłkę - to taki sam alien jak i ja :-D Nie wiadomo czego sie po nim spodziewać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry