Asionek31
Fanka BB :)
No no pogratulować teściowej sol i pozazdrościćChociaż i mi się tym razem trafiła teściowa na medal :-) :-) :-) Gorzej będzie miał Grzesiek z moją nieco apodyktyczną mamusią
asionek ja niestety o kobietach mam zdanie i dobre i niedobre i mniej więcej mi się te przeciwieństwa równoważą - najbardziej mnie denerwuje histeria, lalkowatość, próżniactwo i zwykła głupota / naiwność, nie lubię też marudzenia i płaczliwości i gadulstwa .....
RAAANY ale ze mnie szowinistyczny prosiak![]()
![]()
![]()
Plotkarstwa wprost nie cierpię ......![]()
ja lepiej sie z facetami dogaduje , kolegow mam pelno i tych samych od lat , nawet przyjznie przetrwaly po mojej wyprowadzce z Pl lata temu ... mozemy sie nie widziec kupe czasu , a pozniej na spotkaniu gadamy jakbysmy caly czas spedzali cale dnie razem
z kobietami juz tak nie mam ... stad brak kolezanek w realu
nie potrafie sie dogadac jakos ... wlasnie te plotkarstwo , brak ciekawych tematow do rozmow , tylko ciagle paznokci , wlosy i solarka , mnie zrazaja
ja troche inne mam tematy i pomimo , ze uwielbiam kosmetyki , ciuchy to mam duzo wiecej tematow do rozmowi i duzo wiecej do powiedzenia
oj laski....
3 godziny i.... blacha i pół pełne pączków! moje pierwsze w zyciu! niektore troche przypalone ale nie jakos dramatycznie. tylko kilka ma ksztalt pączków :-) bo mi sie porozchodzily w szwach ale są przeeeeeeeeeeepyszne!
ktorej wyslac?
jaaaaaaa

pamietam jak moja babcia robila paczki ah to byly czasy ....
witam was.
ja też się staram o maleństwo
a morze się już udało od 4 dni spóźnia mi się @
to trzymam &&&&&&&&&&&& i witaj
co do mam to moja jest cudowna