reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ja na sekunde doslownie :)
milej soboty wszystkim
my jednak zsotajemy w domu
zapomnielismy ze dzis pierwszy dzien ferii , nie bedziemy sie pakowac w kilkugodziinne korki bo caly paryz i region paryski jada na wakacje :)
a pogoda na dodatek srednia... dlugo to slonce nie swiecilo :////
do pozniej !

hej milej soboty :) u nas dzisiaj juz slonko i fajnie cieplutko na balkonie mozna sobie z ksiazka polezec , wiec zapraszam :)

Cześć, cześć :D

ależ się stęskniłam :(

gosiane również radzę zrobić jutro test:)

gumisia u mnie 8 dzień cyklu, ale staramy się codziennie :D może to coś da. Byłam dzisiaj po testy owulacyjne, ale tych które mi Mamita poleciła nie było. Poszukam jeszcze i kupię:)

Wiolka a jak u was staranka?

Mamitka gdzie jesteś?

Asionek, Kocurek
jak się czujecie?

Lazurowe a może wcześniej zatestujesz? :-D

a nawet dobrze sie czuje :)
ja staralam sie codziennie i jak widac podzialalo , wiec mysle , ze plan dobry ;)) &&&&&&&&&&

dziewczyny zaczynam juz sie martwic, nie znam sie na tym za bardzo, czy brak objawow owulacji moze oznaczac ze jej nie bylo ? mowie o sluzie i bolu jajnikow ktory zawsze mam, ewentualnei jak tej owulacji nie bylo to okres dostane normalnie czy po pozniejszej owulacji, jak to dziala ?

nie znam sie , ale juz kilka razy czytalam na forach , ze jakies dziewczyny niby owu nie mialy , a pozniej okazalo sie , ze sa w ciazy :) tak wiec moze jest bezobjawowa ?? ja tak mialam kiedys ;))
takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

reklama
no pewnie, ze owu moze byc bezobjawowa! Wiekszosc kobiet nie czuje w ogole owulacji, ja do nich naleze. Bo moge interpretowca jakies klucia jako owu ale rozne klucia w brzuchu w roznych miejscach mam przez caly cykl, iwec juz sie przestalam wsluchiwac. Badam sluz, mierze temp, robie testy i po tym iwem kiedy i czy była owu.

Hej babki!

Witam się w sobotę! :-) Mamy jakies fasolki? ;-)

U mnie 39 dc i nie ma @, co mnie już wkurza... :-( W tak rozwleczonych cyklach pewnie nie ma owulek...

gumisia ja prawie nigdy jej nie czuje a mam zawsze wiec nie ma sie czym przejmowac.

Nie wytrzymalam i powtorzylam jeszcze test (prawie nie pilam od rana) i jest taka bledziutka druga I :-), ale dla pewnosci jeszcze jutro z ranca sikne. Oby tylko wszystko bylo wporzadku, nie tak jak poprzednio.

Lece na obiadek bo mezus ugotowal :-D

gosiane to ja juz gratuluje :) bo inaczej byc nie moze jak tylko dobrze:)
hmm a z ta owulacja to juz sama nie wiem, zawsze ja czulam, a teraz nic, moze sie po prostu opozni, albo na serio jakis tajniak, fakt ze u mnie ostatnio mega stresy no ale coz, zobaczy sie za 2 tygodnie:)

gosiane ja tez juz Ci gratuluje, bo to na pewno jest fasolka :tak::-) Jutro jeszcze rankiem bedziemy oficjalnie swietowac :-)

gumisia nie martw sie, takie sytuacje sie zdarzaja, ze bez objawow jest owulka. Musisz poczekac jeszcze troszke do testowanka, ale pamietaj, ze jestesmy z Toba i oczywiscie trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:;-)

nnniom jakos wytrzymam te 2 tygodnie, beda 3 opcje albo fasolka, albo @ albo nie bylo owulki i nie ma ani @ ani fasolki :)
hehe dziewczynki stosujecie jakies profesjonalne kosmetyki do wlosow? mnie wlasnie sie skonczyla sie odzywka a szampon jakis misiac temu wiec stosowalam zwykly a teraz chce komplecik znowu kupic i sie zastanawiam, moze cos polecicie ?

Pok ja mam cykle 26 dni generalnie. Czasem krócej czasem dłużej. I myślę, że moje plamienia to są raczej zaburzenia hormonalne a nie owulka - bo to za mocne na owulkę było, no i trwało od 18 dc. do mniej więcej 22-23 - choć jeszcze wczoraj (24 dc.) była rano kropka, a potem koniec. Na pewno tym razem ryczeć nie będę jak przyjdzie @. Jestem na to nastawiona - ale coś tam w środku każe mi się zastanawiać i testować. Zrobię test i się wyjaśni. Żadnych objawów nie mam. Cycki miękkie, niewrażliwie, brzuch nie boli - więc nawet nie mam się czym nakręcać. Pok a u Ciebie widzę sam środek cyklu :)

Mary hejka! No masz kosmiczne te cykle! Moim zdaniem powinnaś coś na wyregulowanie wziąć!

Gosiane to pocichutku gratuluję! Który to dzień cyklu u Ciebie?

Mary hejka! No masz kosmiczne te cykle! Moim zdaniem powinnaś coś na wyregulowanie wziąć!

Lil - na to wygląda... Nigdy nie wiem, kiedy @ przylezie! Kosmos jakiś!!! :sad: Ciekawa jestem, co mogę dostać na wyregulowanie... :eek: A Ty byłaś z tymi plamieniami u lekarza? Miałaś jakieś badania robione?

Gosiane - gratulacje!!! :-)

reklama
gumisia87 ja moge polecic JOICO szamponu nie uzywalam ale odzywki sa rewelacyjne. Ja mialam wygladzajaca i nawilzajaca.

lil_maja u mnie 30dc a owu byla jakies 14 dni temu. Mam nadzieje ze jutrzejszy test to juz tylko formalnosc :happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry