miauczus54
Fanka BB :)
W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci![]()
DziękujęLena w takim wypadku rzeczywiscie jeszcze troche trzeba poczekac i najlapiej spotkac się na świezym powietrzu, mysle, ze jak troszeczke sie ociepli to możemy ustalić jakis termin.
Ps. Słodka ta twoja mała, czasem marzy mi się dziewczynka![]()
LENA póki się do kina nie wybierzesz nie wiesz czy będzie marudzić :-) a może prześpito kino przystosowane dla maluchów :-) no i zobaczy inne dzieci ;-)