reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci:)

reklama
W morelovie bylam raz(niestety jest to bardzo daleko ode mnie) bylo bardzo fajnie, dla mamus kawiarnia a obok sala z placem zabaw dla dzieci:)

podejrzewam, że fajnie tylko, że Gaja dopiero co ledwo siedzi więc nie skorzysta z tych zabaw, więc ja jeszcze poczekam co do takich zabaw:)A do kina to by zapewne marudziła więc tez odpada;)

Lena w takim wypadku rzeczywiscie jeszcze troche trzeba poczekac i najlapiej spotkac się na świezym powietrzu, mysle, ze jak troszeczke sie ociepli to możemy ustalić jakis termin.
Ps. Słodka ta twoja mała, czasem marzy mi się dziewczynka;)

Lena w takim wypadku rzeczywiscie jeszcze troche trzeba poczekac i najlapiej spotkac się na świezym powietrzu, mysle, ze jak troszeczke sie ociepli to możemy ustalić jakis termin.
Ps. Słodka ta twoja mała, czasem marzy mi się dziewczynka;)
Dziękuję;)
Z tego co widzę po suwaczkach masz dwóch chłopców??;-)

LENA póki się do kina nie wybierzesz nie wiesz czy będzie marudzić :-) a może prześpi :p to kino przystosowane dla maluchów :-) no i zobaczy inne dzieci ;-)

Wlasnie zorientowalam sie, ze my bylismy na poranku filmowym dla dzieci, multibaby jakos oominelismy;) ale tak jak pisalam byla super atmosfera ,pewnie dlatego, ze wszyscy bylismy rodzicamo biegajacych, wrzeszczacych pociech, ktore w konsekwencji olały bajke i bawiły sie klockami. Bez zazenowania:)

Lena, mam 2 chlopcow z malym odstepem czasu.... Ciaza, karmienie, 3 msc wolnosci i znowu ciaza:) chlopaki dają popalić.... Aczkolwiek czas szybko mija i zaczynam doceniac ze jest ich dwoch...

Dziewczyny napiszcie cos o swoich pociechach, chetnie poczytam cóż za urwisy nosiłyscie pod serduszkiem, szczegolnie, ze czas tak szybko mija a dzieciaki rosna i nabywaja nowych umiejetnosci:) ( i nie ma co przeszukiwac wątek ;)

Mój urwis ma prawie 4 lata :-) (oj czas szybko mija) i to czekoladowy potwór :-)
W sumie ciekawe jaki jest stosunek dziewczynek do chłopców;-) Bo jakoś tak widzę, że więcej jest jednak synków :-)

Ja mam małą żmijke Gaje za 2 tyg skończy 8 miesięcy:)
Istny łobuz z niej kocha ciągnąć za włoasy i zabierać zabawki:)
Uwielbia dzieci i zwierzeta szczezgólnie te z długa sierscią;)
Lubi dużo jeść, nie cierpi spać:)
Uwielbia jeździć autem ale nie zawsze....bawić się gazetami i książkami:)

reklama
Mój urwis Kacperek ma 2 latka. W kwietniu albo i wcześniej dorobi się braciszka. Jest z niego istne tornado. Wszędzie wejdzie , wszystko dotknie. Jest bardzo sprytny i doskonale sobie radzi sam. Generalnie z niego zosia samosia. Uwielbia dzieci i swoje przedszkole i jedyny problem to to że dużo nam choruje i zaraża mamę....

Ja z moim łobuzem jak był mniejszy jeździłam do babykina i byłam bardzo zadowolona.

Chętnie bym pojeździła na spotkania z wami ale jestem uziemiona w domu z powodu ciąży która jakoś nie chce przejść bez problemowo... Ale byle by do kwietnia a później WIOSNA i długaśne spacery :)))))

Rzucam pomysł
Co byście powiedziały na wątek sprzedam, kupię zamienię? Mam sporo rzeczy po Kacperku które zupełnie mi się w większości nie przydadzą przy Tośku. Minełam się z porami roku i Kacperek był jesienno zimowy a Tosiek będzie wiosenno letni. Chętnie bym się powymieniała albo posprzedawała część rzeczy. Np na wiosnę mam 5 kombinezonów z czego cześć grubych zimowych a nie mam nic z rzeczy letnich... Nie chcę się bawić w allegro z wysyłkami szczególnie że poczta u mnie działa tak jak działa, duża część rzeczy ginie po drodze... a taka wymiana ciuszków to też fajny pretekst do spotkania się na kawie :) Co wy na to?

Do góry