reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale masz Anetka zdolne dziecko, moje to tylko aaaa, eeeee. Ale ja to sobie tłumaczę, że zacznie całymi zdaniami gadać :-D:-D

sunday super że udało się zapisać Maksia. A gdzie będzie miał ten zabieg??

fogia dobrze że dajecie radę, a Antoś z czasem przyzwyczai się do hałasu :tak:

reklama
Witam ja tylko na chwilke, bo jestem miedzy sniadaniem a ubieraniem....pół nocy nie spalam-mialam mnostwo mysli ta robota-dyrektorka to chyba mnie wykonczy. Dzisiaj biore cos na sen.
anaconda dzieki,odezwe sie:-)

Miłego....
a wydawaloby sie ze praca w przedszkolu to przyjemnosc bo z dziecmi sie pracuje
szefowa stresuje??
gdzie bedziecie mieli zabieg??
aneta fajnie Ola na zdjatku wyszła
emila jak sie udał tort?? robiłaś go wogóle??
fogia gratuluje przespanych nocek

Witam i ja :-):-):-)
Maja z przedszkola odebrana i zaraz będziemy się pomalutku szykować na szczepienie. :tak::tak:
Sunday zapraszam częściej :tak::tak::tak: Maja zawiedziona że ktoś był u nas a ona do przedszkola musiała iść :-D:-D
Justyna my na Koncertową chodzimy do przychodni, a ty też z Czechowa? Jeśli tak to z jakiej ulicy dokładnie?
Fogia super że Antoś daje w nocy pospać a że Fifi nie wie co to cisza to tak samo jak Maja :-D:-D:-D
Aneta cudna Oleńka na zdjęciu :tak::tak:
Madzienka a ty gdzie znowu zniknęłaś? Jeszcze i dzisiaj męża masz w domu? :confused::confused:
Emilia mój jak w domu siedzi to też zaraz wymyśla jakieś roboty a potem ja mam kupę sprzątania po nim :-D:-D:-D

Witajcie, my po wypadzie do Bugi...było jak zwykle super...dzięki Madziarka za towarzystwo:tak::tak::tak:wyszłyśmy przed 15 więc Jula zjadła i poszła spać a ja was podczytałam

Aluśka
dzięki za smaka...szkoda że do nas nie dołączyłyście ale jesteście usprawiedliwione;-);-);-)

Justyna
współczuję nocki i problemów brzuszkowych....

Marta jak Wasze zdróweczko????

Anaconda powodzenie na szczepieniu....
Jestem jestem...mąż już w RZ:blink::blink::blink:

Sunday jak wizyta u lekarza???
edit: już doczytałam....kciuki będziemy trzymać....

Emilia super sen...zapraszamy na basen

Maltanka tym razem robiliśmy zakupy w smyku:-D:-D:-DJak wizyta babci??mnie dziś odwiedza teściówka!!!!

Fogia super że nocki przesypiacie, pokaż chłopaków...widziałam na nk rewelacja, a Antoś jaki słodki...Filip kowboj bombowy:tak::tak::tak:

Aneta super focia...udanego pływania....

Madzieńka dzięki za miły wypad dzisiejszy...

Maltanka
RYB to Rock Your Baby - lista przebojów na vh1 :tak:;-);-);-)
Emilia tak my też z kaliny, a dokładniej z niepodległości przy wąwozie i boisku ;-)

Anaconda oo właśnie siedzisz na poczekalni - to ja mocnooo zaciskam kciuki oby nie bolało!!!!

Fogia super że u was wszystko ok!! Czekamy więc na zdjęcia

Sunday a jednka będzie zabieg... my będziemy mocno trzymać kciuki...

Idę bo Nela coś krótko pospała i mi marudzi... :sorry2:

reklama
U mnie teściowa:-pwięc wolny czas....:-D:-D:-D

Sunday kupiłam Julci kurtkę zimową na następny rok:tak::tak::tak:
a po tym zabiegu od razu jedziecie do domu???

Madziarka i jak był MaC??moja padła po zupie i pospała;-);-);-)

Anaconda jak szczepienie, był płacz czy plasterek pomógł???

Do góry