reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An no to już niedługo ;)
Ilonka ale humorek widzę nie opuszcza - tak trzymać! zdrowiej tam kobieto!!
Skrzat zajrzyj na tą stronkę co Natuśka podawała jakdojade.pl, na pewno jakoś dotrzesz :) ja jadę od siebie 83 na śródkę a potem na piechotkę :)

dobra, już nie ściemniam, idę :p

reklama
Witam kochane z ranca:)
my z bandytka nie spimy od 6.30 tzn ja bym se pospala jeszcze ale malej sie gadulec zalaczyl i lipa....

teraz gada do zabawek w lezaczku a wczesnij do tv gadala....
Gabi kombinuje juz z podnoszeniem sie tzn lezac podnosi glowe do klatki wraz z lopatkami.... zlamie mi sie w pol chyba:tak:

Dziewczyny fajne torebki... hmmmm.... kiedys torebki i buty to byl moj fetysz ehehhehehehe

Guziczek dzieki za wczoraj:) lody pycha i wkoncu dol potem poszedl sobie:)

hmmmm tylko wieczorkiem znowu sie zmartwilam bo moj m dostal tel ze jego najlepszy przyajciel w szpitalu... serducho mu nawalilo i ma chlopina rozrusznik....a nawet 30 jeszcze nie ma:( przykro mi bylo jak cholera.....

no nic milego dzionka. udanego wypadu do kina:)

Wpadm na chwilke :-) za długo siedzieć nie będę, bo potem znowu nie wyrobię się z niczym :-D

Asiu szkoda chłopaka, taki młody.. ale teraz coraz częściej słyszy się o facetch przed 30tką, co mają problemy z serduchem :-( a wszystko to wina przepracowania, stresu i problemów.. ehh.. oby szybko doszedł do zdrowia!

Dobra Dziewczynki do zobaczenia i miłego dnia!

edit.

Kurdeee szukam fryzjera dziecięcego.. i znalazłam salon CZUPRYNKA, ale 40zł za ścięcie małego to chyba oni powariowali... :/ znacie może gdzieś fajnego, ale tańszego :p

Ostatnia edycja:
NOOO znalazłam fajnego fryzjera ;-)
na Winogradach :-)

zobaczymy jak będzie :-) na 12 fryzjer, a potem chyba do Dziewczyn dołączę na Maltę :-)

Ostatnia edycja:
edit.
Kurdeee szukam fryzjera dziecięcego.. i znalazłam salon CZUPRYNKA, ale 40zł za ścięcie małego to chyba oni powariowali... :/ znacie może gdzieś fajnego, ale tańszego :p
Brzoskwinko może tutaj zetniesz Adaśkowe loczki 15zł za dzieci Salon fryzjersko - kosmetyczny Magia - Salon fryzjerski

Ogólnie witam wszystkie poznańskie mamy :-)
Ja oczywiście w jobie z kawką :-)

Ilonko jeśli bardzo boli cię gardło to płucz sobie solą emską Sól emska – Wikipedia, wolna encyklopedia jest ochydna ale pomaga :-)

MamaGabi ależ smutna historia z waszym kolegą oby szybko wrócił do zdrowia :-)

Jakoś nic mi się nie chce :/ choc humor niezły może pacjenty nie zaatakują to sobie w necie posiedzę albo poczytam książeczkę :-)
A na co idziecie do kina ??
Co do mojej torebki to dzisiaj ją zapakowałam i jest super!!! duuuużżżaaa ppaaakkooowwna takie lubię bardzo się z niej cieszę :-)
Oki zajrzę później

hej dziewczyny, a ja wpadłam tylko na szybko powiedzieć że ja jednak odpadam z kinem :/ plany się u nas trochę zmieniły, mamy coś do załatwienia, a wieczorem idziemy do znajomych (Seba pozna miesięcznego kumpla Filipka:)) i się nie wyrobimy :( ale Wam życzę miłego i spokojnego seansu :))) miłego dnia dziewczyny!

a u nas dzis na obiadek spagetii a potem 3bit przepisu skrzata ;) mniam nie moge sie doczekac ide robic

Miłego seansu!!! i dobrej zabawy

reklama
Hej!
Ilonka szałwią płucz gardełko albo wodą z sodą oczyszczoną.
MamaGabi przykro słyszeć że tak młodzi ludzie mają takie poważne problemy ze zdrowiem. Pozdrowienia dla chorego kolegi.

Mała mi dziś zafundowała kupe po łopatki z rana. Teraz urzęduje sobie w bujaczku a ja dopijam kawcie. Na obiad dziś żeberka w przecierze pomidorowym.

Miłego dnia i seansu!

Do góry