reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam popołudniowo
anet15 współczuję zapalenia oskrzeli. A jaki macie antybiotyk? Zdrówka dla dziewczynek.
talia dobrze że Gabi Ci pije smectę, u nas Kubuś miał odruch wymiotny:rofl2: Może daj jej dicoflor30, u nas się sprawdzał na biegunkę.
marta leż i odpoczywaj :tak: A jak Twoje maluszki? Wyzdrowieli?
anaconda27 dzielna dziewczynka z Majeczki. Mam nadzieję że obrzęk rączki już przeszedł.
madzienka o jakich Ty kredkach piszesz?Bo jakoś nie mogę zaczaić...
maltanka szczęśliwej podróży i czekamy na relację i zdjęcia:tak:
karlita miłego latania na samolocie. A jakie mleko dajesz malutkiemu?
A ja dzisiaj załatwiłam kilka spraw w mieście i tymczasem jestem już w domu. Na obiad gołąbki jeszcze mam więc nic nie gotuję, aby zrobię krem cebulowy to znów będzie na kilka dni. Teraz siadam do angielskiego póki mały śpi. Miłego dzionka.

anetka Norb dostaje Humane mam zaufanie do tego mleka i herbatek :-)
Gabi tez była dokarmiana Humaną :-)

maltanka no tak dzisiaj SJS :-) czekam na fotorelację :-) udanej zabawy :-)

Witajcie...my już po spacerku i małych zakupkach, zupka ogorkowa ugotowana i już zjedzona....:tak::tak::tak:

Popołudniu wybieramy się w odwiedziny do koleżanki która ma małą rok młodszą od Julci....

Karlita dostałaś moją wiadomość na gg...
Powodzenia u ginki.....

Antuanaet kredki do malowania po wannie....

Anet zdróweczka dla Was....

Anaconda super że szczepienie obyło się bez płaczu...miejsce szczepienia możesz posmarować Mai Altaceterm, troszkę to zmniejszy ból....
A blog...przeczytałam jego część i masz dużo racji Beatko w tym co napisałaś...

Talia ja bym wstrzymała szczepienie....

Marta już miałam obawy że na porodówce jesteś boi nie odzywałaś się wczoraj, zdróweczka

Ciekawe jak tam Maltanka???

Madziarka gdzie jesteś???Julo w przedszkolu????

A ja się do reala wybrałam na małe zakupy i właśnie wróciłam więc trzeba jakiś obiad sklecić :baffled::baffled:
Talia ja też polecam dicoflor30 i może przejdź się do lekarza jutro :confused2::confused2:
Madzienka miłego spotkania z koleżanką, a do mnie kiedy przyjdziecie? :baffled::baffled:
Marta wykorzystuj męża ile się tylko da :tak::tak::tak:;-);-)
Aneta chyba wizyta u ginekologa cię nie ominie skoro te bóle się powtarzają :-:)-(
Karlita a nie da się zamknąć Norbusia w drugim pokoju żeby Gabrysi nie słyszał podczas spania?
Wczoraj jak byłyśmy na tym szczepieniu to przed nami była mama z bliźniaczkami takimi miesięcznymi i te maluszki strasznie płakały a Maja do mnie ze ona też by chciała takiego maluszka :szok::szok::szok: a jeszcze nie tak dawno nie chciała nawet słyszeć o rodzeństwie :szok::szok::-D:-D

Anet ojej biedne dziewczynki:no: zdrówka życzę
Anetko dobrze że nospa pomogła zwalczyć ból:tak:
Marta dobrze że jelitówka odpuściła:tak:teraz leż i odpoczywaj
Karlita udanej wizyty u gina;-)
Anaconda super że Maja nie płakała na szczepieniu:-)
Talia zdrówka dla Gabrysi
Maltanka szczęśliwej podróży

A my dzisiaj spędzamy dzień w plenerze. Rano pojechaliśmy do KRUS-u, ale żeby tam coś załatwić to trzeba wszystkie papiery wozić ze sobą:no:, potem wizyta u ortopedy gdzie Michał dostał strasznego ataku płaczu, nie mogłam go uspokoić. Teraz mamy zgłosić się juk już będzie siedział. I byliśmy w ZUS-ie ja swoje raz dwa załatwiłam a mąż czekał w kolejce godzinę:no:. Jeszcze na 16,30 jedziemy do pediatry bo mały oprócz kaszlu ma nos zatkany. Jadę sama autobusem, wózka nie biorę bo tam nie dam rady wnieść go do przychodni:crazy:
Emilko a Ty gdzie się podziewasz???

reklama
anaconda mam za małe mieszkanie z resztą Gabi gania po całym mieszkaniu ;-)
staram sie ja uczyć by nie wydała tylu głośnych dzwieków z siebie podczas zabawy heheh a i Norb musi sie przyzwyczajać że nie ma lekko :-)

ok zbieram dzieciaczki i jedziemy ;-) mam nadzieję ze dużej kolejki nie będzie ...

Do góry