reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

i po kinie...film zabawny aczkolwiek za duzo nie wiem ale sciagne...
Julka miło było poznać...Ty to masz zdrowie chłopaki ale się wybiegały:)))))

Brzoskwinka umawiałas sie i co? moglas odebrac tel ode mnie albo Julii...........

reklama
Marciaa Ty do mnie dzwoniłaś?? ja miałam jakiś zastrzeżony nr tel nie odebrany i od Julii, ale wtedy byłam u fryzjera wyszłam po 12 i nie mogłam odebrać, a nie mam kasy na telefonie :-(

i po kinie...film zabawny aczkolwiek za duzo nie wiem ale sciagne...
Julka miło było poznać...Ty to masz zdrowie chłopaki ale się wybiegały:)))))

Brzoskwinka umawiałas sie i co? moglas odebrac tel ode mnie albo Julii...........
I wzajemnie:tak: ale coś mi sie wydaje że po akcji Damianka jak go zaczęło swędzieć i krzyczał to macie Nas dosyć:zawstydzona/y: ale rozumiem:tak: no niestety Damianek tak reaguje jak go skóra zaczyna swędzieć i piec a w domu wyladowałam dopiero o 16,25:szok:

MamaGabi jak bandytka? A przepis na ciacho twój. Jak najbardziej twój. Pomyliła sie biedaczka.

Skrzat910 bandytka dzisiaj.....maskara:( taki koncert mi dala przed poludniem ze myslam ze sasiedzi beda policje wzywac bo ryczala w niebo glosy ale czemu to do tej pory nie wiem.... ona ciagle che na rece....zabije tego mojego m bo to przez niego.... potem poszlysmy na spacer i jakos tak potem ze 3 godz spala ale nadal maruda okropna

a tak to sie slini po pas:( jak jej masuje dziaselka to normlanie az pieje i gadad i wogole.... chyab ja musze naprawde mocno swedziec

a jak Anielka? pewnie grzeczna w porownaniu z moja....

edit.wstawialm przepis 3 bit na watek kulinarne szalenstwa poznanianek:)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Julka Weź przestań, chętnie się spotkamy jeszcze wielokrotnie, ja jestem pełna podziwu dla Ciebie, chłopcy mają ogromne szczęście mając taką mamę jak Ty:tak: Głowa do góry, mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy. A jak teraz czuje się Damianek?

Co do filmu ja już kompletnie nic z niego nie wiem:-D ale było bardzo sympatycznie:tak:

an jak się pozbyć cellulitu

reklama
a na jakim filmie bylyscie?
Jedyne co pamiętam to "kur....... mać":-D i jak chciała zrobić siku do mogiły:-D

Witajcie

Julka Weź przestań, chętnie się spotkamy jeszcze wielokrotnie, ja jestem pełna podziwu dla Ciebie, chłopcy mają ogromne szczęście mając taką mamę jak Ty:tak: Głowa do góry, mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy. A jak teraz czuje się Damianek?
Tak, tak a widziałam Wasze spojrzenia zresztą jak wszystkich innych:-) jakbym dziecko maltretowała:-D

Do góry