reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita mniam mniam....kopiuję przepis....

Ja całe życie nie lubiłam szpinaku az do momentu ciązy z Julą...na początku jadłam wszystko ze szpinakiem....:-D:-D:-Di od tamtej pory przekonałam sie do niego tylko P nie:no:

Sunday ja polecam misie acidolac jesli chodzi o probiotyki:tak::tak::tak:a w saszetkach dicoflor 30 podobno najlepszy ale czym się rózni od pozostałych nie mam pojęcia....

zmykam ugniatać ciastolinę...bo Jula już na mnie czeka:tak:;-);-);-)

reklama
Cześć!Rany czytam i czytam a tu czas płynie i żurek przy okazji zaniedbałam:sorry2:

Krlita nie dość ze jesteś przemęczona to jeszcze kolka się odezwała, oj to omijaj takie jabłka ze skórką skoro taki efekt. Ja przy Gabi cały czas byłam na diecie leciutkiej a i tak kolki były. Dajesz coś Norbercikowi od kolek?
Madzienka dobrze że Julcia się wybroniła! Suwaczek gony pozazdroszczenia:-) jesteście odważni z tymi wyjazdami z Julcią

Anet
oby już zaczął działać antybiotyk i wszystko wracało do normy
Sunday ja też jeszcze przed zakupami mebelków dla gabi mam pewne pomysły a kasy zabrakło:-( tzeba zacząć gromadzić ale jakoś ciągle brakuje:no: A zabawek wciąż przybywa to fakt

talia
ja też byłam pierwszy raz u Kandzierskiego, bardzo miły lekarz. Szkoda że prywatnie przyjmuje tylko
My byliśmy już 2 razy, a teraz będzie 3 choć po 2 mówił że nie ma potrzeby już przyjeżżac a tu sytuacja się zmieniła po pół roku:baffled:

U nas kupki wczoraj były 2 ale luźne myślałam że bedzie już lepiej adziś ranoo znowu 2 luźne. gabi pije mleko rano i wieczorem no i w nocy nadrabia bo przeciez w dzień taka przegłodzona. Jutro zamiast na szczepienie to wybiorę się do lekarki bo zapisać sie do nej na tygodniu graniczy z cudem. Zapytam co proponuje zrobić w takiej sytuacji. Dobra wracam do żurku:-)

karlita dzieki za przepis-napewno wyprobuje-nastepne pulpety beda szpinakowe, a co do miesa to ja ostatnio uzywam mielonego z indyka.
Madzienka Madziarka a nie wiecie jak to jest jesli ja teraz zlozylabym karte to jesli mi sie dostanie a potem dostanie sie do panstwowego to normalnie moge odwolac z Motylka dziecko???
Ide dzisiaj do apteki kupic "kobiecy" probiotyk-bo cos czuje dyskomfort i od razu kupie cos dla Maksa....dzięki

A my sie powaznie-tzn bardziej ja nad zapisanie-chodzeniem w razie chorob do prywatnej lekarki a do przychodni tylko na szczepienia-skierowania itp. bo po tym jak bylismy po skierowanie do chirurga i pow nam na siusiaka i jege stulejke cyt." ze to rozwojowe ze malutka-nic nie trzeba robic"(i na skierowaniu nie napisala nic o stulejce) a chirurg od razu jak tylko zobaczyl to pow,ze bardzo dluga skorka i trzeba tez robic. Wiec wiecie....
A ostatnio mojej mamy kolezanki wnuczka niecaly mc w nocy jak byla karmiona nagle zaczela siniec wszysycy narobili rabanu, zawolali sasiadke ktora jest salowa- ona zrobila jej masaz serca i oddychanie- pogotowie przyjechalo i lek pow ze uratowala dziecku zycie, zawiezli je do na Krasnickie i wiecie ze lek pow im ze powinni jechac z nia na Chodzki a nie tutaj....Masakra!!!

Zobaczcie-chyba sie skusze i zamowie:-) http://allegro.pl/tablica-dwustronna-magnetyczna-i-kredowa-magnesy-i1451407848.html co sądzicie?

Ostatnia edycja:
Karlitka fajny przepis,moze i ja sie kiedys skusze na te pulpety...tez jakos za szpinakiem nie przepadam...a dla reszty rodzinki to bleeeeeeeeee
Lece cos porobic,bo w domu straszny balagan...a mala teraz zasnela wiec moze troszke ogarne w domku

Witam!
Karlitko ten sulfacetamidium przepisała Wam okulistka czy pediatra?? Nam okulistka powiedziała że właśnie jest potwierdzone naukowo że on nie działa na ropiejące oczka, a pediatrzy o tym chyba nie wiedzą bo ciągle przepisują. My mieliśmy 2 razy sulfacetamidium 3 razy tobrex i teraz mamy chibroxin i jak na razie nic nie pomaga:no:
Przepraszam że nie do wszystkich teraz się odnoszę:zawstydzona/y: Mały wisi mi na rękach, wydaje mi się że jest gorzej niż było, strasznie boję się tych płuc:-:)-(

Sunday ja z motylkiem nie pomogę - nie orientuję się w tym...
A tablica super - i fajną ma cenę...

Justyna biedne maleństwo... oby Michałkowi wreszcie leki zaczęły działać!!!!

Maltanka gartuluję dnia bez pieluchy!!! Oby tak dalej! :-)

Karlitka ja też kopiuję przepisik... mniam... oby Norbiemu przeszły bóle brzuszka...

Madzienka dobrze że jednak Julcię ominęły wisusy:tak:
Emilko życzę zdrówka dziewczynkom :tak:
Maltanka gratulacje dla Hubercika za siusianie do sedesu:-)
Karlitka fajny przepis, może i ja się skuszę;-) ale najpierw kopytka szpinakowe zrobię:-)
Anet i dla Was zdrówka podsyłam:tak:
Anaconda a co to za tajemniczy gość u Ciebie dzisiaj? Udanego pobytu u teżciowej;-)
Sunday my na początku mieliśmy BioGaia a później acidolac. I dostaliśmy próbki misków to nam one smakowały, są chyba dla dzieci od 3 roku życia

Ja już po wizycie :-:)-(
Niestety kolejne problemy się szykują :-:)-(
Maltanka gratulacje dla Hubcia za "dorosłe" siusianie :tak::tak:
Madzienka super że Juleczka zdrowa się obudziła :tak::tak:
Anet wam zdrówka podsyłam :tak::tak:
Karlita oby te boleści kolkowe były jednorazowe :tak::tak::tak:
Sunday tablica super, sama taką chciałam kupić Mai :tak::tak:
A sytuacja z tą dziewczynką to całe szczęście ze w pobliżu ta położna mieszkała, nie chcę myśleć coby się stało jakby pomocy znikąd nie było :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
anet zdrówka dla was

madzienka o widzisz muszę spróbować vibovit ale mój to jakiś dziwny jest bo w ogóle słodyczy nie lubi, ewentualnie batonika milky-waya albo kinder czekolade, resztą pluje:-D ps ja też chcę lato, a przyjamniej wiosnę i plac zabaw:-D

sundey lekoman:-D ps. ja też nie daję nic H tylko tran

karlita ja bym jabłka obstawiała eh pamiętm jak ja ugryzłam kawałek ananasa cała noc z koncertem była

madzienka co do szpinaku to ja też zjem, ale P nie:-D jak mu powiem że obiad ze szpinakiem to mi mówi że sama będe to jadła:-D

sundey :szok: my mamy dobrą pediatrę w przychodni zawsze wyszystko dobrze ogląda a jak trzeba to na telefon też jest.ps. fajna ta tablica..ps co do przedszkola to pewnie musisz wpłacić wpisowe tylko to jest bezzwrotne, jak zrezygnujesz nie oddają:no:

anaconda no to nie zazdroszczę bo chyba wiem o co chodzi:-(

Do góry