Koriander - mały już drugi raz został z babcią, niby wszystko ok, ale denerwuje mnie to że ona zawsze go bierze na ręce jak tylko zacznie marudzić... a najbardziej wkurza mnie to że jej mówię żeby go nie nosiła a ona tak jakby mnie nie słuchała i robi swoje... no ale i tak się poprawiła bo przynajmniej się oferuje że się nim zajmie żebym odpoczęła

więc ma plusa! co do alergii to czytając w necie na temat tych suchych placków, to stwierdziłam że chyba będzie jednak skaza...

więc muszę zakupić inne mleczko i nie podawać mu nic z nabiałem i zobaczymy... dwa razy dałam mu taki jogurcik hippa z truskawkami i zwymiotował go, więc daje mi to odpowiedź...
Agi - gratuluję wygranej!!! ale masz farta ostatnio
Emalia - ja też czytałam tę historie, jest smutna i wolałam pozostawić to bez komentarza...
Konniczynka - widzę że masz w domu małego łobuza

plamy na suficie??? Jak to zrobiła??

życzę Emilce szybkiego powrotu do zdrowia
Lencja - śliczny pokoik Kornelka ma! zazdroszczę takich umiejętności!!!
Eagle - no i jak maluchy? lepiej czy dorwało ich to świńskie choróbsko???
Ewelinka - pochwal się zdjęciami, chciałabym zobaczyć jak te dzieci na rzęsach chodziły
Izia - Michałek polubił chodzik? tez chciałam kupić ale nie mam miejsca w domu
Adorea - spóźnione życzonka kochana!!! sto lat!
KasiaJ. - no i jak tam oczko Filipka? a placki zeszły??? Ty chyba dajesz małemu Bebiko HA...? dobre one jest w smaku i czy to jest na skaze?
Lena - nie lubi niedzieli bo nie lubi leniuchować!!! wariatka! zazdroszczę takiego spania Gai!!!
Agast - dobrze że Jagódka teraz złapała tą ospę, ja do tej pory nie miałam i aż się boję
Avena - witaj kochana! jak Ty tyle wytrzymałaś bez małej???
Perfecta - śliczne pudełka... rzeczywiście Ci się nudziło
Zdec - a Ty gdzie zginęła???
Kreatorka - kujonie odezwij się coś!!!
Asencja - dobrze że mdłości się zmniejszyły...

fasolinka rośnie zdrowo!!!
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam ale czytałam tylko tak po łebkach...
Miłego dnia

)))
Aha, wszystkim solenizantom wszystkiego dobrego i chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia