reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam brrrr naprawde zimno a mi się nic niechce jak jest tak zimno chyba trzeba kawe wypić dziś trzeba iść do teściowej na urodziny a najlepiej bym z domu nie wychodziła:tak:
kasiek-lepiej żebym tych zdjęć nie wstawiała mój by mnie zabił jakby się dowiedział:-Dco te chłopy potrafią wyczyniać :rofl2:
eagle-zdrówka dla dzieciaczków:tak:
agast-właśnie z tym masz dobrze że mróz jest to i tak z dziećmi się nie wychodzi a tak już z głowy będzie:tak:

reklama
cześć dziewczynki
ja po 4 dniowej migrenie ;-(( dzis obudziłam sie w koncu bez bólu głowy alleluja!!!
mała spi a mnie sie nic dzis nie chce, nie lubie poniedzialków ;-))
odezwe sie wieczorkiem

Cześć cześć
Od dziś na diecie, mam nadzieję, że rezultaty będzie wkrótce widać....
Śniło mi się dziś, ,że i u nas ospa zagościła
Agast- zdrówka dla Jagódki. A ona od Hani złapała, tak? Ja to w sumie bym chciała, żeby dzieciaki złapały ospe, teraz panuje w przedszkolu, więc jest szansa, a podobno im szybciej tym łagodniej się ją przechodzi..
Lena, Emalia- miłego spotkania
eagle- zdróweczka dla dzieci...
Agi- gratulacje szczęściaro- fuksiaro! :-D
Asnecja- pieknie Krystianek CI się rozwija. 15mm to już kawał ludzia, super. Jesteś mega silna babka, żełączysz opiekę nad krystiankiem z "nieurokami" ciąży. Powodzenia i dbaj o siebie!
Kasiek- tak już jest - rodzice do wychowania, babcie do rozpieszczania :-D

Perfecta- wpadnij do mnie poodkurzać jak Ci się nudzi.

Jagoda spi juz 2 godziny az się martwie, a to jej 3 drzemka dzisiaj, juz w sumie 5h snu w ciągu dnia dzisiaj..

To korzystając z ciszy się pochwalę - z mężem i ze szkrabem (a właściwie z dwoma) w maju pojedziemy sobie na wakacje na Krete :) W końcu postanowiliśmy i taaaak się ciesze :) Już od kilku dni myślę głównie o tym - ciepło, basen, jedzenie, wypoczynek...ahhh...
Macie może jakieś fajne rady jeżeli chodzi o szkraby i słońce?
Zastanawiam się, czy mały ma latać w pieluszkach do kąpieli, czy w kąpielówkach (chodzi o kapiele w brodziku)?
Czy na miejscu kupować wodę butelkową, czy gotować kranówę dla szkraba?
Czy dawać małemu do skosztowania tamtejsze jedzenie, czy lepiej nie (bedzie miał 11 miesięcy, ale nie wiadomo jak to będzie przyrządzane)?
Jakie najlepiej zabawki wziąć dla małego, żeby się nie nudził, ale żeby nie zajmowały dużo miejsca w walizce?
Z góry dzięki za rady :)

rzeczywiście mało naskrobałyście od rana

my po lekarzu, oboje niby coś wirusowe, bez antybiotyku ale z Tomkiem mam iść do kontroli w środe bo coś gardło nie bardzo i żeby sprawdzić

Kasiek super czyli weekend udany
Perfecta jak to Ty nie masz pomysłu na obiad???????? pewnie i tak coś z niczego wyczarowałaś, a jak porządki udały się?
Asencja to już spora fasolinka, niech zdrowo rośnie dalej
ja podobnie inaczej odczuwałam 1 i 2 ciążę
ewelinka i jak się bawisz u teściowej? może nie idź własnie ze wzg na pogodę;-)
kasiaj. zdrówka dla Filipka
kajdusia powodzenia w dietowaniu
a jak inne dietujące i ćwiczące anecznik, gosiagro jakie osiągnięcia?

reklama
Asencja - ja również chciałabym zadać te pytania bo też wyjeżdżamy ale do hiszpani no i kiedy to jeszcze nie wiem, bo na razie to tylko takie ciche plany czekające realizacji... ;) może Ola-fasola coś doradzi? bo wiem że ona chyba ma biuro turystyczne???

Do góry