reklama
maron - a dzwonilas do gina? a sikalas? a moze betka? a ile dni temu przestalas lykac? z tego co czytalam, to moze nawet 5 dni trwac zanim cholera przylecie, a jeszcze zalezy od przyjmowanej dawki pewnie.
tak testowalam, dzis 50 dc

ale czy lekarz moze zrobic cos wiecej, zeby @ przyszla?? jakas mocniejsza dawke zalecic czy jak??
Wszelkie badania mialam w grudniu robione: cytologie, usg, morfologie, mocz, prolaktyne, TSH i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku, tylko ta prolaktyna taka wysoka
wiec nie wiem co mi sie poprzestawialo. Ja chce normalny cykl!!!!! 

Wszelkie badania mialam w grudniu robione: cytologie, usg, morfologie, mocz, prolaktyne, TSH i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku, tylko ta prolaktyna taka wysoka

Dokładnie, takie normy mam na wyniku prolaktyny. Pokazywałam ten wynik dzisiaj Ginowi i mówił że ok. To zależy od laboratorium i urządzenia na którym wykonywana jest analiza. Mój gin mówi, ze dobrze by było żeby spadła jeszcze do poziomu około 15, ale czasami i taki wynik wystarcza by starnka były efektywne. Generalnie cieszył się, że moj organizm tak dobrze zareagował na Castagnus bo jest bardzo łagodny a tak skutecznie zbija u mnie prolaktyne 10 ng/ml w ciągu 2 tyg.Takie podali Ci normy w labolatorium? Jakies wysokie sa. Zwykle podaja, ze do 25, a my staraczki powinnysmy miec ponizej 15.
To daj znac, czy dobrze pamietalamale ja nie mam nieregularnych cykli...
wedlug ulotki przepisuje sie go rowniez na cykle bezowulacyjne. a scully to gdzie teraz znajde?
juz znalazlam scully. dzieki macku!

W kazdym razie pierwszy raz spotkalam sie z taka wysoka norma.Dokładnie, takie normy mam na wyniku prolaktyny. Pokazywałam ten wynik dzisiaj Ginowi i mówił że ok. To zależy od laboratorium i urządzenia na którym wykonywana jest analiza. Mój gin mówi, ze dobrze by było żeby spadła jeszcze do poziomu około 15, ale czasami i taki wynik wystarcza by starnka były efektywne. Generalnie cieszył się, że moj organizm tak dobrze zareagował na Castagnus bo jest bardzo łagodny a tak skutecznie zbija u mnie prolaktyne 10 ng/ml w ciągu 2 tyg.
Z prl tak jest, ze jednym uniemozliwoa zachodzenie w ciaze, a w innych przypadkach babki zachodza z dzieckiem przy cycku ;-)
A u Ciebie jakos objawiala sie ta prl?
palu_nr1
Fanka BB :)
to super, ze tak szybko Ci sie obnizylaHej dziewczyny, chciałam Wam donieść odnośnie CastagnusaOdebrałam dziś wynik prolaktyny. Z poziomu 40,93 nh/ml na początku lutego, spadł do poziomu 31,16 ng/ml (norma 5-35). I to po dwóch tygodniach stosowania Castagnusa.
Asiiek norma.. mnie glowa strasznie boli po clo i mdlosci;/hej dziewczyny! ja jestem na clo od 3 dni i czuje sie dziwnie....czasami boli mnie głowa, czasami mam mdłosci, boli mnie zoładek....ehh jeszcze 2 tabletki ...mam nadzieje ze cos tam wiecej wyhoduje
Udalo mi sie dojechac dzisiaj do Gina i co sie okazało...
dzis mam 13dc i na usg wyszlo, ze juz mialam owu i endo mam 8mm czyli jak na mnie to duze. Wydaje mi sie, ze mialam owu w pt moze sb (bo w sb mialam plamienia i mnie ostro bolało), a jeslli bym sie miala sugerowac testami owu to powinnam miec w sr, czw bo w pt testy owu byly jasniejsze. Nie wiem czy trafilam z seksikiem w owu bo dzialalam w pt i nd. Lekarz mowil, ze niby dobrze ale sie zobaczy. Nie sadzilam, ze moglam miec tak wczesnie owu. Od czw mam brac dupka przez 10 dni 2x1
Pytalam sie o castagnus czy moge go brac zamiast bromka bo sie po nim fatalnie czuje, a juz spadla mi pro na 11 takze powiedzial, ze od 1dc moge zaczac brac castagnus, a teraz mam juz nie brac bromka
Tak bardzo chce miec fasoline. Ciekawe czy ten cykl mi ja przyniesie
Gdy testy owu wychodza pozytywnie to owulka nastepuje w ciagu 24-36 godz, wiec chyba dobrze u Ciebie pokazalyUdalo mi sie dojechac dzisiaj do Gina i co sie okazało...
dzis mam 13dc i na usg wyszlo, ze juz mialam owu i endo mam 8mm czyli jak na mnie to duze. Wydaje mi sie, ze mialam owu w pt moze sb (bo w sb mialam plamienia i mnie ostro bolało), a jeslli bym sie miala sugerowac testami owu to powinnam miec w sr, czw bo w pt testy owu byly jasniejsze. Nie wiem czy trafilam z seksikiem w owu bo dzialalam w pt i nd. Lekarz mowil, ze niby dobrze ale sie zobaczy. Nie sadzilam, ze moglam miec tak wczesnie owu. Od czw mam brac dupka przez 10 dni 2x1
Pytalam sie o castagnus czy moge go brac zamiast bromka bo sie po nim fatalnie czuje, a juz spadla mi pro na 11 takze powiedzial, ze od 1dc moge zaczac brac castagnus, a teraz mam juz nie brac bromka
Tak bardzo chce miec fasoline. Ciekawe czy ten cykl mi ja przyniesie![]()

Nie dostawiaj bromka! Zmniejsz sobie ewentualnie dawke, ale go nie odstawiaj bo Ci prl skoczy!
Trzymam kciuki za fasolke!

reklama
maćku ja sie nie chce wtrącać ale może z takimi lekami lepiej ufać lekarzowi. Nawet gdyby któraś z nas miała wykształcenie medyczne to udzielanie takich rad nie widzac pacjentki i nie znajac dokladnie wszystkich jej badan jest troche niebezpieczne ;//
Podziel się: