reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry!!!

...Znowu cisza???Hej,wstawać!!!!
Jak szybko się pojawiłam-tak szybko uciekam,mam mnóstwo rzeczy do pozałatwiania (mrozik -12)-oby wszystko poszło sprawnie!!!
Miłego dnia dla Was i brzuszków,odezwę się poźniej;-)
a-noc taka jak wczoraj,przespana w całości..więc...Morgaine-chyba ustąpię Ci mojego miejsca do spania;-)

reklama
Mamusia Dorusia, ty mnie nie dobijaj. wstałam kilka minut po szóstej, a za oknem -27!!!!!!
wczoraj nerwowy dzień, bo ładowaliśmy samochód, w nocy rozładunek ( 400km od domu) i znowu sama z dziećmi. Młody wciska mi się główką tak mocno, że w końcu wypadnie,ja Wam mówię. Nie będzie to poród, tylko zaprze się piętami o żebra i wylezie sam. z bólu czasem to mi łzy kapią..ale co ja poradzę, przecież na niego nie nakrzyczę
strzeliłam wczoraj piękną gafę. normalnie medal dla mnie za niewyparzoną gębę. wstyd, wstyd, wstyd
rozmawiałam z klientem, który czekał na krówki i coś tam sobie żartujemy o tym, o tamtym, w końcu zeszło na dzieci i ich miłość do komputerów. skarżył się na syna...więc ja do niego" słabiutko, tylko jeden syn? ja zaraz 4 urodzę....."a on mi na to" córeczka urodziła się w 8miesiącu i leży na cmentarzu" ##%@# myslałam, że spalę się ze wstydu, tak mi źle było. na drugi raz daruję sobie tego typu odzywki.facet pomyślał, kurcze jaka delikatna baba....

anawoj tak po przemyśleniu Twojej odpowiedzi to wydaje mi się że facet miał więcej nietaktu niż Ty. przecież jesteś w ciąży a On powiedział coś takiego.
zresztą powiedział to właśnie po to by Ci się zrobiło głupio, nie mówi się chyba rpzez tel,obcej osobie o takich rzeczach.
jednak wiem ze zrobilas to w dobrej wierze, jednak ja wole unikac takich komentarzy bo czasem ludzie po prostu nie mogą mieć dzieci..., ale nie powiem, tez mi sie wymknie czasem tekst: no co jeszcze dziewczynka musi być (teraz mądrala jestem hihi)
no więc anawoj, jeszcze dziewczynka musi być:p
aenye i asiunia to samo!!
heh zaraz mi tu mama bliźniaków wyskoczy z tekstem: morgana, bliźniaków jeszcze nie masz!!

Dzień dobry!!!

...Znowu cisza???Hej,wstawać!!!!
Jak szybko się pojawiłam-tak szybko uciekam,mam mnóstwo rzeczy do pozałatwiania (mrozik -12)-oby wszystko poszło sprawnie!!!
Miłego dnia dla Was i brzuszków,odezwę się poźniej;-)
a-noc taka jak wczoraj,przespana w całości..więc...Morgaine-chyba ustąpię Ci mojego miejsca do spania;-)

ta, jasne, dzięki ale przy moim pułku nie skorzystam.
Starszak przywitał mnie takimmmmm buziakiem że M to przy tym wymięka;)
ehh jak dobrze mieć synów.
wiecie co lasencje, tak patrzyłam dizsiaj rano na swoich chłopaków i TAK SIĘ CIESZĘ ŻE MAM TYLE DZIECI.
i wiem że wy rozumiecie mnie. ludziom się wydaje ze to tragedia miec troje dzieci (wcale to nie jest tak dużo anyway!!) a ja nie wyobrażam sobie inaczej.
chociaż są nerwy (przy jednym też by były), chociaż roboty dużo, ale tyle miłości i radości człowiek w zamian dostaje:)
ehh mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczorajszy, nastrój mam lepszy:) o niebo lepszy:)

I TEGO ŻYCZĘ WSZYSTKIM KWIECISTYM MAMUSIOM I ICH DZIDZIOLOM!!

edit: u nas -16 st. :(

Witajcie dziewczyny,

ja nie wytrzymam, już chce do domu, już siedzę jak na szpilkach, nie mogę się doczekać.

Gratuluję udanych wizyt. Super,że u Was też dobrze.
Miłego dzionka życzę babeczki.

Hej Kwietnióweczki,

anawoj, skąd miałaś wiedzieć? Ten pan na pewno nie miał Ci za złe komentarza. Mi się moja Mała też wciska i rozumiem ból. Wczoraj jak wstałam wieczorem pochodzić trochę po mieszkaniu to aż musiałam usiąść, to nic nie dało i dopiero leżenie na boku pomogło. Tak mnie w dole ciągnęło i bolało jakby mi Gabi rozrywała coś. A ona się wierciła i widocznie główką napierała. Bardzo nieprzyjemne uczucie, aż się człowiek zgina w pół wtedy.

Dzisiaj była noc z globulką i te nowe są obrzydliwe :/ Pimafucin był lepszy. Ta Macmiror nie dość, że żółta to jeszcze wypływa nawet jak leżę, fuj.

Tekst mojego męża: Kochanie a może ja Ci kupię Super Express, bo tam dzisiaj dodatek 20 diet a Tobie się ostatnio przytyło :eek:

anawoj-nie przejmuj sie- skad mialas wiedziec??
a mi sie znowu wstawac nie chce, a musze isc do fotografa zrobic zdjecie do dowodu :-(
moj maz wczoraj powiedzial ze caly dzien leze i mysle tylko o sobie. normalnie wsciekla jestem. Generalnie jest kochany a wczoraj z takim tekstem, co prawda zly jest od nd od klotni z rodzicmi moimi ae nie musi sie na mnie wyzywac :-(

Faceci są udani, ja czasami zastanawiam z jakiej choinki oni się urwali....Cucumber nie ma jak się odchudzać w 8 miesiącu ciąży:) Albo dieta śródziemnomorska podczas karmienia cyckiem:)))

Normalnie mi aż wstyd ale to nie moja wina że tyle tu produkujecie!!!! Ja znowu na szybciocha. Jadę za 1,5 godziny do SR a muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie, nastawić pranie i przyszykować obiad. Odezwę się jak wrócę :)

wielka buzia dla wszystkich kwiecistych :*

reklama
witam :)
alez dziwnie mlody spi dluzej niz ja ;) ale pewnie za chwile wstanie i przybiegnie na sniadanie..moze usmaze nalesniki z serem mniam mniam
postanowienie na dzis wypiore wszystkie ubranka i moze wyprasuje..jeszcze nic nie zrobilam niby duzo czasu zostalo bo cos czuje ze ta ciaze tez przenosze ale chyba lepiej byc przygotowanycm wczesniej...
Anawoj kazdemu z nas sie czasami wyrwie takie "glupstwo" ale ty pewnie przejelas sie bardziej niz pan
Ehh Ci panowie..mojemu tez czasami sie chyba zapomina ze jestem w ciazy...
milego dnia

Do góry