anawoj tak po przemyśleniu Twojej odpowiedzi to wydaje mi się że facet miał więcej nietaktu niż Ty. przecież jesteś w ciąży a On powiedział coś takiego.
zresztą powiedział to właśnie po to by Ci się zrobiło głupio, nie mówi się chyba rpzez tel,obcej osobie o takich rzeczach.
jednak wiem ze zrobilas to w dobrej wierze, jednak ja wole unikac takich komentarzy bo czasem ludzie po prostu nie mogą mieć dzieci..., ale nie powiem, tez mi sie wymknie czasem tekst: no co jeszcze dziewczynka musi być (teraz mądrala jestem hihi)
no więc anawoj, jeszcze dziewczynka musi być
aenye i asiunia to samo!!
heh zaraz mi tu mama bliźniaków wyskoczy z tekstem: morgana, bliźniaków jeszcze nie masz!!
Dzień dobry!!!
...Znowu cisza???Hej,wstawać!!!!
Jak szybko się pojawiłam-tak szybko uciekam,mam mnóstwo rzeczy do pozałatwiania (mrozik -12)-oby wszystko poszło sprawnie!!!
Miłego dnia dla Was i brzuszków,odezwę się poźniej;-)
a-noc taka jak wczoraj,przespana w całości..więc...Morgaine-chyba ustąpię Ci mojego miejsca do spania;-)
ta, jasne, dzięki ale przy moim pułku nie skorzystam.
Starszak przywitał mnie takimmmmm buziakiem że M to przy tym wymięka

ehh jak dobrze mieć synów.
wiecie co lasencje, tak patrzyłam dizsiaj rano na swoich chłopaków i TAK SIĘ CIESZĘ ŻE MAM TYLE DZIECI.
i wiem że wy rozumiecie mnie. ludziom się wydaje ze to tragedia miec troje dzieci (wcale to nie jest tak dużo anyway!!) a ja nie wyobrażam sobie inaczej.
chociaż są nerwy (przy jednym też by były), chociaż roboty dużo, ale tyle miłości i radości człowiek w zamian dostaje

ehh mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczorajszy, nastrój mam lepszy

o niebo lepszy
I TEGO ŻYCZĘ WSZYSTKIM KWIECISTYM MAMUSIOM I ICH DZIDZIOLOM!!
edit: u nas -16 st.