reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida ja też czytałam post o chrzcinach,ale się"obraziłam";-). Bo Miśka jest dla Franka "przeznaczona";-). Już zbieram kasę na wódkę;-). Mi żadna Franka niepotrzebna:-D:-)
Mała_mi co do cc po cc, to zależy,jakie były powody wykonania cc. Jeśli nie były to względy twoich proporcji, to nie ma przeciwwskazań do cc. Ja miałam drugą cesarkę, bo u mnie identyczie było brak postępów porodu-szyjka nieaktywna itd....
E-lona jaka ma być ta koszula? Dla mnie żaden problem podjechać jutro do tesco-mam po drodze dwa....

A bebilon też dostałam wczoraj.... A radio zet też do mnie nie dzwoni:-(

Spadam,bo Frankowi się ulewa i cieknie mi po ręce....

reklama
emiś, a mi Michała do szczęścia córki nie trza:))) ja planuję menu pomału, tym bardziej, że co zdj to bardziej się w tym moim zięciu bujam!!! nie no... to chyba lekko "choro" zabrzmiało co? ale intencje miałam "prawe":))))))))no świetny jest i tyle:-D

Idus wiadomo, ze Twoje posty przeczytane :) i o chcrzcinach też tylko tutaj 2 dni byl tak melancholijnie i jakos tak nie miałam weny( jak pisałam), tylko nie jestem usprawiedliwiona, bo napislam dzis, ze humor mam dobry i co i sie juz nie odnioslam do posta, bo ja juz skleroze mam ehhh. I wlasnie to jest najfajniejsze jak jest jakis zbieg okoliczności ;)

czytałam 30min. i stwierdziłam, że tyle tego, że z małą na ręku wszystkiego nie ogarnę a tym bardziej nie dam rady się ustosunkować, więc ogłaszam wszem i wobec, że jestem a na posty od strony 2100 odpowiem wieczorem jak nikogo na BB już nie będzie ;-);-);-)

Dla Michała Michalina, dla Hubsona Huberta, dla Franka Frania a dla mojego Wojtka- Wojcieszka?? Chyba też wolę Anię, Kasię albo Basię :-)

Ja dostałam tylko Hippa a na Bebilonie faktycznie nie chcieli żadnych danych adresowych poza mailem.

E-lona jak potrzebujesz to mów co. Jutro powinnam być w tesco, bo muszę pokupować parę rzeczy.

Natolin grunt to porządek ;-) U mnie często różne rzeczy też czekają natchnienie.

Ida zezwalam na naukę, ale ja jestem raczej bezczelna niż asertywna ;-)

mamagusi jedna rada- wycinaj z cytatów to co niepotrzebne, zostawiaj tylko fragmenty, do których się odnosisz, mniej miejsca i będzie wiadomo o co kaman.

W każdym bądź razie fajnie, że sugar znów z nami, a o jakiej swojej "super koleżance" pisałaś bo nie zrozumiałam:/

Ogłaszam wszem i wobec, że jestem już zdrowa.Ha! Zwyciężyłam.
Gratuluję wygranej :-)
Już napisała na PW, że tęskniła, musiałam zedytowac, bo wstawiłam dekonspiracyjny nick, zastąpiłam "super koleżanką" :-)

Ja też podejrzewam u siebie tą nieszczęsną szczelinę :-( Zaczęło się po porodzie i trwa nadal... Stąd moje pytanie: czy Ty to wyleczyałaś? Bo na necie czytałam, że ciężko z tym walczyć i lubi nawracać. Normalnie strach chodzić do kibeka :sad:
Wyleczyłam, srajdam bez płaczu i wycia z bólu, czopkami na zamówienie- chcesz przepis?

sugar glupio moze pytac, ale co to jest ta szczelina odbytu?!?
dr n. med. J. Lubikowski - Proktolog Szczecin - Szczelina Odbytu

My już po wizycie, dostaliśmy maśc z detromycyną, może pomoże... Artek ma jakby lekko naciętą skórę odbytu. Ja uważam, że go piguła załatwiła, jak leżeliśmy w szpitalu "odgazowywała" go termometrem, aż mu krew poleciała.

Strasznie dużo piszecie... mam pomysł, może każdy założy własny wątek zamknięty? :-D

Natolin, tak myślałam że to te ubranka ;-)
Ida, ja Twój post o chrzcie przeczytałam i nawet skłonił mnie do sprawdzenia żeńskiego odpowiednika i się okazało, że jest takie imię jak "Huberta" ale nie wiem czemu wydaje mi się obrzydliwe hehe
Mamaagusi, niepotrzebnie się tłumaczysz i niepotrzebnie wciąż drążysz ten temat

Happybeti gdzieś dziś wcieło...

masz rację. w ogóle chyba niepotrzebnie napisałam
i chyba w ogóle nikt nowy wam tu nie jest potrzebny bo nawet własnego zdania nie może wyrazić. przepraszam, że tak to się skończyło gdybym wiedziała to bym się w ogóle nie odzywała. zamykam w takim razie temat

Ostatnia edycja:
A bebilon też dostałam wczoraj.... A radio zet też do mnie nie dzwoni:-(
A jak mogłaś dostać z bebilonu skoro jak ja się zarejestrowałam tam to nie kazali mi wpisywać żadnego adresu domowego? Jedynie adres mailowy, wiek dziecka. Tak więc ja nie wiem gdzie Ty się tam logowałaś :-)

Byłam w sklepie i myślałam że mi dupsko odmrozi tak zimno.
W ogóle wstyd się przyznać,ale zapomniałabym teraz po 17 dziecko nakarmić, bo się nie upominał a od ostatniego posiłku trochę minęło. No ale chyba nie miała ochoty jeść bo wypił zaledwie 70ml a pije 150ml:-).

Co do bliźniaków to ja to chyba nie chciałabym mieć, bo jak patrze na relacje bliźniaków - mój mąż i jego siostra to masakra. Żyją jak pies z kotem.:-)

boże ile wy produkujecie

dziewczyny, które czują sie ignorowane chciałam napisac, ze zwykle czytam wszystkie posty, ale na telefonie, więc jak siadam do kompa to nie do konca pamietam kto co pisał. nie ma chyba o co kruszyc kopi.

sarisa zagłosowałam. wstaw linka na forum o głosowaniu, będziesz miec większe szanse bo tam wiele osób z bb zagląda Proszę o głos

Laska nie bierz do baniaka, ja też mam wrażenie, że czasami piszę sama do siebie, posty niektórych lasek o "dooopie Maryni" są komentowane, a moje takie "ładne, mądre, intieligientne i wogle wogle" ;-) są olewane, czasami pytam, czy moje posty widac? Potwierdzają, znaczy OK. Laski tyle płodzą, że ciężko coś wyłapac, dlatego apelowałam nie raz o to, by na głównym bylo o "dooopie Maryni", a na tematycznych trzymac się sensu, bo potem ciężko się połapac.
sugar and spice - przypomniało mi się czemu tak lubie twoje posty, ale za tego to masz w mordke, bo bo moje dziecko własnie usypiało, kiedy to przeczytałam i zaczęłam się tak śmiac, że się obudziło i śmiało ze mną i ze spania nici.
no i trzymam kciuki za wizyte.

monimoni - gratuluje zdrowia

czarodziejkaM - hierarchia forum - haha, wiadomo, jest nasze a potem długo długo nic.

kasia33 - ja tam się nie znam na sprawach koscioła, ale chyba nie ma przepisu koscielnego wymagajacego bierzmowania od chrzestnych skoro w anglii jeden chrzestny moze nie byc katolikiem (w kosciele katolickim oczywiscie). no ale jak pisze, ja sie nie znam.

joli - gratulacje
małami - pewnie zdałas, więc się nie ucz
mamagusi - przeciez nikt cie nie chciał urazic, przeciwnie wszyscy piszą, że się cieszą, że jestes i koniec tematu. nie znikaj.

a i mam pytanie o kupie (pardon) - co to znaczy jak dziecko cyckowe (li i jedynie) ma w kupie takie czarne kropki, jakby mak albo pestki kiwi (nie jadłam ani maku ani kiwi, ani pestek kiwi)????

EDIT: a moje dziecko dosłownie przed chwila skonczyło 3 miesiące, 3 tygodnie, 3 dni, 3 godziny i 3 minuty!

Ostatnia edycja:
reklama
masz rację. w ogóle chyba niepotrzebnie napisałam
i chyba w ogóle nikt nowy wam tu nie jest potrzebny bo nawet własnego zdania nie może wyrazić. przepraszam, że tak to się skończyło gdybym wiedziała to bym się w ogóle nie odzywała. zamykam w takim razie temat

Laska, zaczynasz dramatyzowac, masz jakiś zły dzien dzisiaj? Daj se na luz, jutro będzie lepszy dzień.

Do góry