reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No to witam Julcie z mamą, spotkałyśmy się w hotelu, uważam, że warto było się wyrwać z domku na takie spotkanie, kto jest za?? a może jeszcze jakaś znajoma mama się znajdzie. Pozdrawiam mama Tatianki

Witamy witamy :-) Ja uważam tak samo. bardzo mi się podobało, tylko był jeden minus...Za krótko!

reklama
ja też byłam:> pojechałam, powiedziałam nazwisko i okazało się, że byłam jako trzecia;) baaaaardzo fajne spotkanie, naprawdę, dużo praktycznych informacji, słuchałam z otwartymi ustami, szczególnie, że czekamy teraz na nasze pierwsze dzieciątko więc wszystko jest takie nowe:)

Informacje były bardzo przydatne, szczególnie o rozwoju. Bo te o skórze to większość już wiedziałam ze szkoły rodzenia.
Zastanawiam się dlaczego moje gilgotki na plecach nie działają na moją córkę i się nie prostuje tak jak mi pokazała ta pani? :confused:

Hejka Dopytałam jak to z tym tematem o sprzedaży czy wymianie zorganizować, i dostałam odpowiedź żeby takie rzeczy po prostu umieszczać w NASZYM dziale ogłoszeń :-)
Od dziś wklejajcie tam ogłoszenia o tym czego chcecie sie pozbyć lub co chciały byście nabyć :-)

Hejka Dopytałam jak to z tym tematem o sprzedaży czy wymianie zorganizować, i dostałam odpowiedź żeby takie rzeczy po prostu umieszczać w NASZYM dziale ogłoszeń :-)
Od dziś wklejajcie tam ogłoszenia o tym czego chcecie sie pozbyć lub co chciały byście nabyć :-)
To może fajnie byłoby tutaj wrzucic jeszcze linka;)

hej

odwiedziłam dziś ten komis koło hali strzegomskiej. Ceny lumpeksowe a ciuszki w bardzo dobrym stanie. Zaopatrzyłam się w kilka sztuk i jestem bardzo zadowolona i polecam.

ceny lumpeksowe tzn jakie?i gdzie dokladnie jest ten komis od strzegomskiej go widac??pochwal sie co upolowalas:-)

Witam Mamusie
Ja również byłam na spotkaniu w hotelu. Uważam,że miło spędzony czas, no i małemu też się chyba podobało- padł jak mucha i spał dobre 2 godziny co raczej mu się nie zdarza:-) Chętnie wybiorę się na kolejne.
Pozdrawiam Mamusie. Beata mama Franka;-)

reklama
Cześć dziewczyny. Widzę, że wątek naprawdę się rozwija...aż miło tutaj zajrzeć. Chodzicie na spacerki w taką pogodę? Ja obserwuję pogodę na pogodynce i jak tylko temperatura robi się przyzwoita to wychodzę. Dzisiaj byłam z synkiem 40 minut o 13 i nie było tak źle.

Netefe
udało się pozbyć pieluch?

Lena
na gumtree widziałam nawet za 7zł...

Do góry