reklama
Ja po wizycie. Skoczyło mi ciśnienie i mam przejść na dietę bezsolną. Zaczęła mi się woda w organizmie odkładać i też stąd ta moja opuchlizna. Przez to wszystko w ciągu 2 tygodni 3 kilo na plusie. Ale to jakoś dziwne bo w ciągu dnia bardzo mało sikam wieczorem wyglądam jak bańka a w nocy latam do ubikacji co godzina i rano spokój... ehh. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i już mam się szykować do porodu w sensie wyników, posiewów i USG. I muszę sobie szpitala poszukać bo ten w którym miałam rodzić w tym czasie będzie zamknięty. Chyba że urodzę w terminie
Jutro poczytam i po nadrabiam lekturę bo nie planuję nigdzie wychodzić. Zabieram się za pranie. Teraz idę do łóżka z książką bo jestem totalnie padnięta.
Jutro poczytam i po nadrabiam lekturę bo nie planuję nigdzie wychodzić. Zabieram się za pranie. Teraz idę do łóżka z książką bo jestem totalnie padnięta.
Ja też jakoś słabo się dzisiaj czuję...głowa mnie boli i jestem jakaś taka wyczerpana- może przez nocną bezsenność, a może M. zaraził mnie swoim przeziębieniem i to jego początki...a może powód jest jeszcze inny...?
no ja mam termin na 21kwiecień według usg ale nie wiem czy dotrwam skoro już rozwierasię szyjka...:/
bardzo ładne imię, to prawda
marma na sól syp cukier i może będzie dobrze?!

mitaginka słońce, nie choruj tylko!!! ściskam i żeby to coś do jutra przeszło!!
Dobry wieczór wszystkim!
Ja dzisiaj totalnie bez kompa. Rano byłam na badaniach - ciśnienie tak niskie,że mi krew z żyły nie chciała lecieć, ale w końcu dało radę.
U mnie na tapecie wykończeniówek ciąg dalszy. Men konczy szufladki, wku...ny na maksa, ale sam chciał to ma, ja mu teraz nie popuszczę. Pranie kolejnych ciuszków zrobione, a jutro wizja prasowania..... Włączył mi się obłęd porządkowy, co nie jest normalne, nie to że nie sprzątam, ale do sterylności to mi daleko. Czysto schludnie, ale bez przesady. Zresztą przy 2 kotach i psie to by trzeba było non stop ze ścierą latać.
lilou - wszystkiego najlepszego! spóżnione nieco, ale szczere!
Chleb upiekłam i idę robic kolację. A potem szybko do łózka.
Życzę wam dobrej nocy i mało wstawania.
Ja dzisiaj totalnie bez kompa. Rano byłam na badaniach - ciśnienie tak niskie,że mi krew z żyły nie chciała lecieć, ale w końcu dało radę.
U mnie na tapecie wykończeniówek ciąg dalszy. Men konczy szufladki, wku...ny na maksa, ale sam chciał to ma, ja mu teraz nie popuszczę. Pranie kolejnych ciuszków zrobione, a jutro wizja prasowania..... Włączył mi się obłęd porządkowy, co nie jest normalne, nie to że nie sprzątam, ale do sterylności to mi daleko. Czysto schludnie, ale bez przesady. Zresztą przy 2 kotach i psie to by trzeba było non stop ze ścierą latać.
mitaginko - ja pisałam kiedys chyba Marmie odpowiadając, że zatykanie uszu to normalne w ciąży. Tak podaje poradnik "W oczekiwaniu na dziecko" H.Murkoff.lilou w takim razie wszystkiego najlepszego
p.s. jak relanium pomogło to znaczy, że nie jest źle...wierz mimi generalnie nie pomaga, ale przynajmniej w sytuacjach ekstremalnych lekko jakby odurza i można jakoś zasnąć
aha- zapomniałam Wam napisać, że M. przeziębiony. Smarka, kaszle...oby mnie tylko nie zaraził...
czy Wam też zatykają się uszy?![]()
lilou - wszystkiego najlepszego! spóżnione nieco, ale szczere!
Chleb upiekłam i idę robic kolację. A potem szybko do łózka.
Życzę wam dobrej nocy i mało wstawania.
anisad
Fanka BB :)
mitaginka, trzymaj się i nie daj chorobie. Ja chorujś na zmianę z córką od grudnia i już mam dość. W sumie 90% znajomych i rodziny jest ciągle przeziębiona, chora na zapalenie oskrzeli lub płuc. Gorzej niż w zeszłym roku.
Mówiąc o terminach, to ja również nie wiem czy dotrwam do mojego 18 kwietnia
Z OM wychodzi 26 marzec.
Jutro usg :-) to może coś się więcej dowiem.
Mówiąc o terminach, to ja również nie wiem czy dotrwam do mojego 18 kwietnia
Jutro usg :-) to może coś się więcej dowiem.
ej ja też jakoś dzisiaj podłamana. kotkiem głównie.
generalnie cały dzień super samopoczucie (psychicznie, bo fizycznie dolegliwości skurczowe - kurde a co będzie jak nie dotrwam do terminu, ja bym chciała w 40 tyg.rodzić
)
acronka ja też mojego ścigam. dzisiaj byliśmy w LMerlin - nie czułam się na siłach, ale nic nie mówiłam bo chciałam już pokupić parę pierdół do sypialni!!! tak to już ze mną jest, stuknięta i nieodpowiedzialna, ale swego musi dopiąć!! aż tak źle nie jest. jak wróciłam to kąpiel, nospa, magnez, luteinka i zaraz idę do łózia...
zaraz jak wróciliśmy poprosiłam M żeby mi roletkę w sypialni zamontował. kupiłam też sobie 2 świece zapachowe, roletkę do p/pokoju i taki kufer na pierdoły - na pampersy albo co mi tam przyjdzie do głowy. taki duży, za duży na kosmetyki więc jeszcze jakiś koszyk wiklinowy skombinuję ale ich mam pełno...
dzisija do mnie dotarło że ciąża zbliża się do końca...
dopiero co robiłam test ciążowy, czekałam na usg jaka płeć, a tu już bejbe będzie może nawet za miesiąc!! bo miesiąc to dla mnie już bezpieczny termin.
o jeny! miesiąc, a ja dopiero za 2 tyg. zacznę ciuszki prać:0 ja chyba nie zdążę...
ehhh załamka. biorę notes i planuję co mam zrobić i kiedy...
generalnie cały dzień super samopoczucie (psychicznie, bo fizycznie dolegliwości skurczowe - kurde a co będzie jak nie dotrwam do terminu, ja bym chciała w 40 tyg.rodzić
acronka ja też mojego ścigam. dzisiaj byliśmy w LMerlin - nie czułam się na siłach, ale nic nie mówiłam bo chciałam już pokupić parę pierdół do sypialni!!! tak to już ze mną jest, stuknięta i nieodpowiedzialna, ale swego musi dopiąć!! aż tak źle nie jest. jak wróciłam to kąpiel, nospa, magnez, luteinka i zaraz idę do łózia...
zaraz jak wróciliśmy poprosiłam M żeby mi roletkę w sypialni zamontował. kupiłam też sobie 2 świece zapachowe, roletkę do p/pokoju i taki kufer na pierdoły - na pampersy albo co mi tam przyjdzie do głowy. taki duży, za duży na kosmetyki więc jeszcze jakiś koszyk wiklinowy skombinuję ale ich mam pełno...
dzisija do mnie dotarło że ciąża zbliża się do końca...
dopiero co robiłam test ciążowy, czekałam na usg jaka płeć, a tu już bejbe będzie może nawet za miesiąc!! bo miesiąc to dla mnie już bezpieczny termin.
o jeny! miesiąc, a ja dopiero za 2 tyg. zacznę ciuszki prać:0 ja chyba nie zdążę...
Justi83
a teraz????hehe desperacko próbuje ostatni raz ze stronki glowtxt.com, The best glowing text generator
Hmm teraz ja desperacko próbuję:/ z Filipkiem mi wyszło,z Rafałkiem już nie chce>.... grr!!!
anisad
Kobiety, czym Wy się przejmujecie
reklama
Podziel się: