reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziula fajnie że Mikołaj wyszalał się na basenie:tak:
Karlitko szkoda samochodu mam nadzieję, że zrobią tak że nie będzie widać wgniecenia
Talia dobrze że klucze znalazły się i że nie trafiły w niepowołane ręce. Trzymam kciuki za Gabi aby nie zaraziła się:tak:
Sunday fajnie że narada była szybka
Michał dostał drugi antybiotyk i mamy teraz brać dwa jednocześnie. Oskrzela są w lepszym stanie za to gardło w gorszym:no:. Kupiliśmy drugi probiotyk bo docofloru nie chce pić. Mały teraz śpi ale strasznie wierci się i stęka mam nadzieję że noc będzie spokojniejsza. Jutro czeka mnie przeprawa przez urzędy:no:
Dobranoc:-)

reklama
Witam:cool2::cool2:
przejrzałam co u Was, ale późno się zrobiło więc na nie odpiszę:sorry:wybaczcie:zawstydzona/y:padam na ryjek, bo poprzednia noc upłynęła Natalce na zabawie:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maltanka skrobnęłam na gg:sorry:

życzę wszystkim chorowitkom zdróweczka, niech te wstrętne choroby zostawią dzieciaczki w spokoju:tak::tak:

mandziula gratulacje finiszu pracy:tak::tak:to kiedy publiczna obrona?:-p;-)

pisałyście o oryginalnych imionach to powiem, że moja koleżanka ma 2 synów:tak:jeden to Jaromir a drugi Lubomir Izaak:sorry::tak:

hmmm...więcej nie pamiętam, a cytatów za dużo by znów było:sorry::-p
więc zmykam, dobrej nocki:tak::tak:

aaa......ja też chcę już wiosnę i ciepełko:tak::tak::tak:

Karlitko jak gofry;-)...wyszły??? pyszne???
Narobiłaś mi takiej ochoty że rozpakowuję swoją gofrownice(bo też dostałam:-p) i próbuję, zobaczymy co mi wyjdzie:tak::tak::tak:

Justyna zdróweczka dla Michasia...oby drugi antybiotyk szybko pomógł....

Mandziula super że Mikołaj poszalał w wodzie a ciepła woda była???

Madziarka jak dzieciaki???Udanego wypadu do fryzjera:tak::tak::tak:

Maltanka trzymam mocno;-);-);-);-);-)
Jak na angielskim, test zaliczony???

Jest tu ktoś jeszcze????:eek::eek::eek:

Witam z rana :-):-)
Idzie wiosna - nie ma co :crazy::crazy:
Dzisiaj to się chyba w dzień troszkę prześpię bo jakoś ledwo na oczy patrzę, no i Maja kazała mi dzisiaj później po nią pójść bo wczoraj nie zdążyła się wybawić - jak to stwierdziła :-D:-D
Justyna kurcze dwa antybiotyki na raz?! :baffled::baffled: oby szybko pomogły :tak::tak:
Madzienka auto naprawione i na szczęście za darmo bo mąż miał drugą taką samą część w domu :tak::tak: więc kamień z serca :-D:-D
Talia dobrze że chociaż trafiłaś na uczciwego sąsiada :szok::szok: a fakt nieposiadania dobrych znajomych blisko siebie jest troszkę przygnębiający :-:)-( mam nadzieję że jak lato przyjdzie to kogoś poznasz na placu zabaw :tak::tak::tak:
Sunday a co to się stało że pani dyrektor tym razem się nie rozgadała :baffled::baffled:
Misia współczuję nocki, mam nadzieję że to był jednorazowy wybryk Natalki :tak::tak:
Mandziula ty mi nic nie mów o kondycji bo moja też jest zerowa nad czym strasznie ubolewam i nawet myślę żeby na siłownie zacząć chodzić :baffled::baffled:

fogia super że Antoś tak ładnie na piersi przybiera :tak:

sunday moje dziewczyny też na dziadków bardzo się cieszą :tak:, Natalia to ich strasznie wykorzystuje, każe się nosić, i żeby ciasteczka dawali. Ale ja nie pozwalam, bo potem brzuszek ja boli i spać nie może.

Ciekawe czy u Nas będzie nadpłata :crazy:, wątpię, no ale może ...

gon1a coś czytałam że wydaje Ci się, że wody się sączą?? Może idź do lekarza, i nie noś więcej córki, ona pewnie już ciężka bardzo

karlita ja też chciałam bardzo podziękować, za przepis na pulpeciki. Wszyscy zjedli, nawe mój brat, który nienawidzi szpinaku :szok:. Natalka tylko jak jadła w kółko się pytała co to??

Daj znać po wizycie :tak:

A za koleżanki dziecko mocno trzymam kciuki :tak:

I szybkiego naprawienia autka :tak:

maltanka moja też uwielbia wierszyki, my mamy pełno książeczek takich malutkich. Kiedyś je oglądała iw kólko o wszystko się pytała. Teraz każe czytać. Najlepiej cały dzień :-D

Madzienka u nas to tylko sikorki, i na pewno nie będę ich dokarmiać jak śnieg stopnieje. Wtedy to na pewno posprzątam balkon.

Ja kilka razy robiłam gofry, ale mi nie smakowały :no:

talia ale przygoda z kluczami :szok:, trzymam kciuki żebyście się tym rumieniem nie zaraziły :tak:

mandziula to Cię synio wymęczył :-D

Justyna2729 zdrówka dla Michałka, oby ten antybiotyk zadziałał :tak:

A mocz idę dzisiaj oddać, czekam tylko na brata, by został z dziewczynkami. Wyniki pewnie gdzieś około 11, ale mnie brzuch boli ze stresu. Dobrze, że brat przyjeżdża, to trochę pogadamy i może na chwilę zapomnę.

No i zapomniałam się przywitać, więc Witam się :-D

Emilia to czekamy na dobre wieści po wynikach.
Madzienka a masz dobry przepis na gofry?bo ja robilam kilka razy i zostalo nadal na kupowanych:zawstydzona/y:
misia jak nocka, przespana?
anaconda po czym wnosiś,że wiosna idzie...?

Witam sie i ja, u nas nocka niespokojna, Maksio mial kaszel i w koncu zwymiotował:-) jeju ile płaczu było-jezu, zwymiotował wszystko co miał :-( Teraz jakis jest w miare normalny,łazi gada niby jak zwykle. Mam nadzieje,ze to było jednorazowe.
Popijam kawke i dohcodze do siebie,bo na 9.30 przychodzi do mnie facet z podpisaniem umowy na tv.

EMILIA1983 – w takim razie podobnie jak dziewczyny mam nadzieję, że panie w laboratorium pomyliły próbki. Wszystko się wyjaśni. ZobaczyszJ
Justyna2729 – jak Michałek? Lepiej się już dzisiaj czuje? No i powodzenia podczas przeprawy przez urzędy. Brrr nie cierpię momentów kiedy muszę też tak chodzić i coś załatwiać…
Anaconda27 – to jeszcze i ja Alicji coś wiosennego kupię i nie ma innej opcji niż szybkie pojawienie się wiosny w lublinie;)
Karlita – trzymam kciuki za dzidzię Twojej koleżanki! Szkoda takiego maleństwa, bo ono nawet dobrze świata nie zdążyło ogarnąć a już jakieś przebrzydłe choróbsko się przyplątało… No i oby szybko udało Ci się samochód do pierwotnego stanu doprowadzić!
Madzienka – rozmawiałam wczoraj o basenie z moim D. i myślałam, że mnie szlag trafi. Ja jak najbardziej chciałabym z małą zacząć tam chodzić a ten do mnie, ze to za wcześnie, że on się boi, żeby się nie utopiła itp. ŻADNA argumentacja nie pomagała. I takim sposobem zepsułam sobie na wieczór humor :/
Talia – oooo kurcze. Ale przeżycia :/ nie ma to jak „złośliwość rzeczy martwych”. Co do koleżanek to na pewno niedługo jakieś poznasz (oby tylko się cieplej zrobiło) wiesz.. piaskownica i te sprawy;). I oby choróbsko Gabrysię ominęło szerokim łukiem!
Sunday – biedny Maksio :(

poza tym witam się i ja z rana. Mała właśnie śpi na mnie i mam nadzieję, że jak już wstanie to przynajmniej dobry humor będzie miała, bo wstała dzisiaj o 5 i ciągle marudziła :sorry: no i spać mi się chce. Kawa już wypita ale jakoś średnio zadziałała... aj. nie będę marudzić;) czas się uśmiechnąć i do dzieła :laugh2:

reklama
A my mieliśmy przymusowy spacer z rana. Mojemu bratu samochód nie odpalił i musiałyśmy same iść oddać mocz. Nie jest tak zimno. Dziewczyny zadowolone w każdym bądź razie.

Pani ta co robi badania powiedziała że na pierwszy rzut oka mocz lepszy niż wczoraj. Tyle się pocieszyłam. Wyniki o 11.

sunday ojej, biedny Maksio. Moja jak wymiotuje to zaraz ryk. Miejmy nadzieje, że to jednorazowe :tak:

makuc moje też rano wstały, ale wczoraj poszły spać o 19 :szok:

anaconda ja będę przez telefon gadać z lekarzem, bo jak zadzwonię po wyniki to mi da lekarkę. Jak będzie kazała przyjść to dopiero po 14, bo wcześniej nie dam rady.

Do góry