reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

...rozpakowana wita porannie kofffane brzuchatki,

jak spalyscie??? moja nocka w koncu przespana,pobolewa mnie jeszcze brzusio ale z dnia na dzien coraz lepiej:o) chcialam wczoraj nadrobic wasze posty,zeby byc na biezaco,ale mi sie nie udalo...sorry...odwiedzam niunia 2-3 razy dziennie,no i jeszcze w 100% nie jestem fit,poza tym wczoraj mialam jakis taki markotny dzien...tak mi bylo smutno,ze oliver nie moze byc z nami,tylko musi zostac w klinice...aaaaaaach...najwazniejsze,ze przybiera na wadze od poniedzialku + 60 g ...to juz sukces:o)

reklama
nati - dokladnej odpowiedzi nie dostalam,moga wypisac juz niunia z waga 2-2,5 kg,jezeli wszystko bedzie ok.jezeli bedzie przybieral wolniej licza do 38 tc...takze jeszcze troche czasu przed nami...wczoraj wykonywalam obliczenia:-) srednia dzienna +30 g...10 dni +300 g ...tak po cichu licze 4-5 tyg.

oskara wypisali z waga 2500g.

nati - a twoja karola,jaka duza sie urodzila????

hej hej,
witam porannie :-)

moje dziecie jeszcze spi a ja uzalezniona leze w lozku i juz do was pisze :-D nienormalna jestem.

Za godz musze byc gotowa bo jade z mlodym na zajecia takie gimnastyczne dla maluchow. :-) musze nakarmic sie nospa i apapami i mysle ze dam rade :-)

alexandra dzien doberek! Ucaluj swoja slicznotke od nas i sie nie zamartwiaj tylko ciesz!

Witam :)

alexandra, rośnie rośnie Twój Maluszek :) Oby tak dalej.
Nati, u nas chyba od 2,5 kg wypisują. Ale to teoretycznie. Koleżanki córka ważyła 2400 i ją wypisali. To chyba też zależy od stanu dziecka.

A ja dzisiaj z rana się mierzyłam. Szukałam biustonoszy na allegro, bo w sklepach nie ma dla mnie rozmiarów. Kurcze, w brzuszku mam już 103 cm :p W biuście 106 :/ Niby więcej niż w brzuszku, ale tego nie widać, brzuch wywalony do przodu. W ogóle to wszędzie nim zahaczam :p Ostatnio kubek zrzuciłam brzuchem ;)

dzieki, asiunia - ucaluje...o 10.30. mam randke z synkeim:o))) nie...nie...nie zamartwiam sie...to byl taki chwilowy doleczek...jak tylko spojrze na niunia i jego miny...swiat jest znowu kolorowy!!!! a tobie i josiowi przyjemnosci na gimnastysce:o)))

reklama
Do góry