reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka moja gin kazał mi brać bez badań ten aspargin, ale musze jej spytać w poniedziałek co i jak....dzięki.

Nati leż:)

Alexandra suwaczek boski:) I ile wyszło na wadze?

Mi też zawsze coś tam leci, wiecznie z wkładkami lub podpaskami, więc wyciek wód to chyba nie jest, ale zawsze lepiej poprosić lekarza,żeby sprawdził tym papierkiem do wód.

Zupkę jarzynowa robię sobie....pierwszy mój pobyt w kuchni od tygodnia.
Martwię się strasznie o przyjaciólkę...wpadła w jakąś deprechę, dzwoniła a ja nie wiem jak jej pomóc....ale nie jest dobrze, ma straszne myśli.

dziewczyny, doczytalam was, ale nie mam normalnie sily pisac... ryczec mi sie chce, znowu jestem chora... wszystko mnie boli, temp 37,5, juz wzielam paracetamol, bo nie wyrabiam :-( Fiol ciagle chce sie ze mna bawic (on dzis wiele lepiej, tez ma 37, ale prawie nie kaszle i w por. do wczoraj czy przedwczoraj, jak musialam mu zbijac temp, bo powyzej 38, to super), ja wymiekam, normalnie zaraz sie poplacze :-( lamie mnie w kosciach, leb napieprza i kaszle jak najgorszy gruzlik... normalnie masakra, co sie ze mna dzieje..! od ponad miesiaca kuzwa jestem chora non stop..!!! zalamka :-( :-( :-( :-(

normalnie mam ochote wyc do ksiezyca...

alexandra
, witamy z powrotem!!!! ale cudnie... i super, ze tak przybiera.. zdrowe chlopiatko!!! wybuziakuj go od cioc!!!
a Oskar tez byl wczesniaczkiem?

i wklej jeszcze jakies zdjatko.. pliiiiz :-) jeny, jak na niego patrze i pomysle, ze takiego samego czlowieczka mam juz w sobie.. to po prostu nie wierze!

bosz...marze, zeby polezec w lozku, ale nie ma szans :-( i do konca tygodnia taka d..pa... :-( :-( :-(

hihi...tez sie dopatrzylam mitaginko - "uje"...:-)

aenye - kuruj sie kochana,wyslylam kosz zdrowka.bylas u lekarza,moze to jakis wirus-paskuda????? oskar tez byl wczesniakiem 36 tc-waga 2210,47 cm-a dzisiaj widzialas na foto...kawal chlopa:-)

kochane,uciekam...biore sie za obiad,pozniej pedze do olivera...:happy:

trzymajcie sie cieplo

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzkaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry