reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ducha nie jestem w stanie ładnie ich pomalować, więc od jakiegoś czasu wcale nie maluję

dobra, za przyzwoleniem asiuni zabieram się za modyfikację suwaczków :-D po pierwsze mi się nudzi, a po drugie- nie pasują kolorystycznie do awatara :tak:

Dzieki dziewczyny kochane jestescie :-)

od mezula dostalam smska :-D pamietal :-) tylko ciekawe czy na cos wiecej sie wysili czy nie :-) ja nie oczekuje wiele bo jestesmy w niezlym dolku finansowym i nie obraze sie jak nic nie bedzie, ale miloby bylo chociaz kwiatuszka dostac :-D
ciesze sie ze wogole pamietal i tak ladnie napisal :-) hehe nawet podziekowal mi ze na niego krzycze bo jest leniem :-D hahah sam sie wreszcie przyznal :-D czesciej te rocznice poprosze :-D

Asiunia, to sukces!!! Jak facet pamięta o rocznicy to tylko pogratulować takiego!!! A, że jeszcze się przyznał, że z niego len, nono... :-)

no tez jestem w szoku ze pamietal, bo jemu to zdaza sie o Bozym Nardzeniu zapomniec albo o wlasnych urodzinach :-D

mitaginka widze ze szalejesz z suwaczkami :-D

reklama

asia
, gratki i ale fajnie.. moj w ogole nie jest typem romantyka i dawno nie dostalam od niego takiego esemeska chocby. owszem, kwiatki zawsze, przy kazdej okazji (urodziny, walentynki, dzien matki, rocznica) -ale to tak od niechcenia, bez zadnych romantycznych slow nawet. i prezenty (urodziny, swieta). na drobniejsze okazje never. w ogole jakos sie zbabral nasz zwiazek ostatnio pod katem wlasnie romantycznych gestow, choc kocham go nad zycie i wiem, ze on mnie tez kocha. musze cos z tym zrobic, nie wiem, keidy, bo samej mi sie nie chce ;-) kiedys robilismy sobie kolacyjki przy swiecach, karmilismy sie, masaze, takie tam, a teraz eeeeetam, komp wieczorem, ewent. serial czy film. straszne :szok:

jesu, laski, nie wiem, chyba sie zlamie i wezme na noc cos. ale zobacze, co i jak. nie wiem, moze na pogotowie podjade jeszcze, i tak musze po recepte isc, konczy mi sie lek do inhalacji. ech.

sorx, ze znowu marudze i nie wcinam sie w wasze rozmowy, ale jak sie zle czuje to mysle tylko o sobie ;-) brrrr okropna jestem.

Do góry