reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
dubeltówka, jak na łóżeczko turystyczne to Twoje jest bardzo gustowne, nie razi pstrokacizną, wyważone kolorystycznie, poszukam podobnego, jak niemieckie to chyba musi być solidne:tak:

Moja szwagierka ma właśnie identyczne łóżeczko...dzisiaj zapytam czy mi go pożyczy lub odsprzeda bo ma już duże dzieci więc go nie potzrebuje...chociaż nie lubię się o coś prosić...znając życie będzie chciała go sprzedać i jeszcze na tym zarobić więc nie wiem czy będzie mi się to opłacało

Podziękowania należą się Madzioolce, bo to Ona wynalazła tego sprzedającego :tak:
dubeltówka86 - dzięki za linka, jak będzie potrzeba - a może tak być - to pewnie skorzystam - to są "moje" kolorki :-) A do jakiego wieku dziecko może spać w czymś takim ? Tak pomyślałam - nie wiem czy słusznie - że to też może być przenośny kojec.

Ostatnia edycja:
Ale sie ucieszyłam...moja mama kupiła trochę flanelowych pieluszek i wszystkie mi w nich brzegi wyszydełkuje różowym kordonkiem...pamiętam jak kiedyś robiła je mojemu braciszkowi i ja też jak byłam malutka takie miałam...ładnie tak wyglądają

Misialina koniecznie pokaz jak to wyglada :tak: jestem ciekawa, moze tesciowa tez poprosze o takie szydelkowanie ;-)

dubeltowka ja mam po synku podobne lozko turystyczne, bardzo fajna sprawa i to wyjscie zapinane z boku tez ;p Mam juz je rozlozone w sypialni , ale bez poscieli jeszcze, kocem przykryte. Jeszcze musze meza wyprosic by mi z piwnicy drewniane przytargal, bo trzeba je poskladac :-)

Ostatnia edycja:
dubeltówka fajne to łóżeczko turystyczne ja też mam wybrane, ale kupuje mi go mój brat, który bedzie chrzestnym, wiec ja mu podałam już linka a on dokładnie takie kupi jaki mi sie podoba

agabre śliczne te ciuszki, ja na razie przystopowałam ale jutro mają mi przywieźć szafę do przedpokoju i będziemy ją składać w sobote (bo to też brw) to wtedy zrobie przegląd ubranek i to czego mi brakuje to dokupię

reklama
agabre jejku jakie śliczne te rzeczy! Sukieneczka czerwona po prostu powalająca!

mrsmoon gratuję wózeczka i miło powitać kolejną posiadaczę x-landera:) A co do fotelików maxi cosi - różne modele różnie plasują się w tabeli pod względem bezpieczeństwa. Tak czy owak wszystkie ich modele są wysoko w rankingu.

Do góry