reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Traschka, ten sprzedający (p. Jagoda) b. miła, myślę, że będzie ok. A Ty mozesz pewnie coś kupić i odebrać osobiscie:)) Ckociaż ja zamowilam tyle rzeczy i przesylka tylko 7 zł:)

aestima ciuszki przepiękne kupiłaś!!Kolejna maniaczka ciuchowa ;-)Ja nie mogę sie oprzeć jak widzę jakiś ładny ciuszek...od razu wyobrażam sobie ,że jest mój!!

doris ja zaglądałam na stronkę ale gazetka się zacina.Masz może możliwość wstawienia fotek koszuli nocnej kopertowej która kupiłaś dzisiaj w realu...też muszę kupić chyba 3 szt do szpitala bo ja spie raczej w pidzamach lub t-shirtach meza;-)

reklama
jedyne nad czym sugerowałabym sie zastanowic to własnie nad kosmetykami z wyciągiem z rumianku bo rumianek czesto uczula. Mozna tez zainwestowac w emolienty, czyli oilatum, emolium itp. ale to juz duzo wyzsza cenowo połka.
Potwierdzam info o uczulającym rumianku...
Dziwne, prawda by rumianek uczulał?...niestety... Dla noworodków najlepsze kosmetyki bez żadnego dodatku.
Co do emolium..cóż jak sie nie ma wyjścia to trzeba sięgnąć po te kosmetyki :tak: Marcel na początku był na zwykłych kosmetykach (w większości Bambino), potem niestety okazało się że jest alergikiem (skaza białkowa) i jego skóra wymagała innych kosmetyków...

Madzioolka, fajne te kurteczki :tak::tak: miałam taką jedną podobną do tych na zdjęciach (z wizerunkiem Kubusia Puchatka), świetnie się sprawdziła. No i cena bardzo korzystna.
Ten kombinezon jakoś mi nie bardzo przypasował..
Za to w ofercie sprzedawca ma fajne śpiworki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry