Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm...każdy według uznania...ja wkładki laktacyjne kupiłam jedno pudełko, pół mi zostało, bo z cycków mi praktycznie nie ciekło...ochraniaczy na sutki - ani jednego nie kupowałam, stwierdziłam, ze jak sie coś będzie dziać, to wtedy kupię - ale nic się nie działo, smarowałam sutki bepantenem maść i było oki...podkłady to kupiłam dla siebie - do szpitala, bo tam marnie zmieniali...a w domu w sumie ich nie używałam i dla Filipa tak samo....to wg uznania, ochraniacza i ceratek na łóżeczko też nie kupowałam..rozłożoną miałam pieluszkę flanelową i to w zupełności wystarczyło, ale to tez wg uznania..
Traschka takie rzeczy też trzeba kupić, ja w ogóle nie wiem ile kupić np. jakichś wkładek laktacyjnych, ochraniaczy na sutki itp. macie jakąś listę ile tego trzeba i czy w ogóle?
traschka to czekamy na listę rzeczy z apteki która jest przydatna :-)
mamy chwalą sobie medele...ja już pisałam, miałam Avent i było oki, ale ręczny...elektryczny podobno nie jest taki fajny..ironia ja słyszałam, że medela jest świetna. Ale na allegro używana powyżej 150zł. Ale to tylko pogłoski, sama jak wiadomo nie uzywałam
madzioolka o tych tańszych słyszałąm tyle, że kto kupił ten szybko sprzedał... nie wiem czy warto się w to bawić.
wiesz co jak sobie przypominam to ja butelkę TT mogłam całą włożyć do podgrzewacza, tylko tylko że na tym zgrubieniu była "na styk". Niestety podgrzewacz mam w Polsce więc nie mam jak zrobić zdjęcia i Ci podesłaćA nie masz jakieś koleżanki czy kogoś kto by miał butelkę TT? Pożycz na minutkę i sprawdź bezpośrednio u siebie.
A ja w sumie to jeszcze bym inaczej zrobiła...Ciutke po chamsku ale co tamWeź podgrzewacz ze sobą do sklepu, wyjaśnij sprzedawcy co i jak - wyjmiesz jedną butelkę z opakowania i sprawdzisz