aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
co do laktatora to nie zamierzam kupowac na dwa cyce bo jak dla mnie za drogie, a wydatkow bedzie baaardzo duzo, ale jakby ktoras byla zainteresowana to tutaj link
AMEDA Laktator Elektryczny, 32 Ustawienia, 0% BPA! (1454891484) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
RA MEDELA LAKTATOR ELEKTRYCZNY MINI ELECTRIC PLUS (1464905172) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
AMEDA Laktator Elektryczny, 32 Ustawienia, 0% BPA! (1454891484) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
RA MEDELA LAKTATOR ELEKTRYCZNY MINI ELECTRIC PLUS (1464905172) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i może się to przy moim "szczęściu" rozciągnąć na dziecięce łóżeczko. Ja mam taki "talent" ... - jak źle założę pieluchę to ubranka do prania i Młoda też, jak niezabezpieczę materacyka w sposób przezorny to będzie on szybko mało świeży. :-(Plus to chyba nieco niewygodnie na nierównym spać... 

). No i kupiłam ich marki. Zakładając na nogi - nowe z opakowania ! - zauważałam, że w górnej części są pozaciągane wszerz
. Gdy założyłam część majteczkową rajstopy pękły w kroku i poszło gigantyczne oczko na klinie - od dołu w górę. Przez całą imprezę zsuwały się z brzucha i bioder a nie miałam odwagi ich mocniej pociągnać aby nie rozerwać. No a jak wróciłam do domu i wysiadałam z auta to rajstopy popękały dalej w kroku tworząc megadziury i tak oto miałam jednorazówkę za 19 zł
. Mam co najmniej jedną parę rajstop tej firmy w tym kolorze i spodziewam się podobnej sytuacji. Zauważyłam, że te rajstopy są zrobione przez firmę Lida, której niestety też mam jakieś kupione.
A nie masz jakieś koleżanki czy kogoś kto by miał butelkę TT? Pożycz na minutkę i sprawdź bezpośrednio u siebie.
Weź podgrzewacz ze sobą do sklepu, wyjaśnij sprzedawcy co i jak - wyjmiesz jedną butelkę z opakowania i sprawdzisz 
Ten plastik, mimo że miękki i tak popękał. I uwierał dzieciątko w ciałko.