Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Butelek TT chyba nie kupie, bo sie do mojego podgrzewacza sie nie zmieszczą...bo szerokie, chyba, sam dół się będzie grzał..albo kupię nowy podgrzewacz....albo nie wiem co....buuuuu
aaga ten wózeczek super...gdybym miała bliźnięta to taki bym kupiła...
mysia zawsze mozesz swój podgrzewacz sprzedać na allegro i kupić jakiś uzywany z TT, jeśli chcesz mieć butelki z TT
Dziecko na pewno nie wypadnie bo jest w tzw. miekkiej gondoli (dol calkiem sztywny i boki sa usztywniane), a to nosidlo tez nie moze sie zsunac bo jest zablokowane przez podporke na nozki. Ja mam taki kombi wozek, bo stwierdzilam ze prawdziwa gondola w lecie nie jest mi potrzebna.No właśnie mnie też kobitka w sklepie jak powiedziałam że rodzę w czerwcu to powiedziała że to i tak będzie ciepło to dziecku będzie wygodniej w spacerówce na leżąco (?), tyle że zastanawiałam się nad tym właśnie przenoszeniem śpiącego maluszka i czy w takiej spacerówce ono mi nie "wypadnie" dołem, może to śmieszne ale ja mam czasem takie głupie myśli, bo przecież nogi nie są tak zabezpieczone jak w gondoli, chociaż są przecież pokrowce na nogi do spacerówki ale czy to właśnie nie jest za duże dla noworodka?
wcale nie jest to smieszne jak tez sie nad tym zastanawialam, czy dziecko sie nie wysmyknie zwlaszcza przy jezzie pod gorke, dlatego zastproponowałam ci nosidła. Spelniaja role gondoli, a są leciutkie i dzieki temu ze usztywaniane mają tylka dno to łatwo je gdzies upchnąć jak nie sa akurat uzywane. Piszesz o pokrowcach na nozki, ale tego raczej w lecie nie polecam bo dzieciaczkowi bedzie gorąco:-)No właśnie mnie też kobitka w sklepie jak powiedziałam że rodzę w czerwcu to powiedziała że to i tak będzie ciepło to dziecku będzie wygodniej w spacerówce na leżąco (?), tyle że zastanawiałam się nad tym właśnie przenoszeniem śpiącego maluszka i czy w takiej spacerówce ono mi nie "wypadnie" dołem, może to śmieszne ale ja mam czasem takie głupie myśli, bo przecież nogi nie są tak zabezpieczone jak w gondoli, chociaż są przecież pokrowce na nogi do spacerówki ale czy to właśnie nie jest za duże dla noworodka?
A ja zrobiłam dziś wielkie zakupy. Kupiłam same mało atrakcyjne rzeczy typu ceratki pod prześcieradełko i patyczki do uszu. No ale cóż, to też trzeba było kiedyś kupić. Dostałam potwierdzenie, że komoda zostałą wysłana (!!!!), juz myślałam, ze nigdy nie dojdzie. Zamówiłam fotelik, materacyk, torbę do wózka... została tylko wanienka ze stelażem i kosmetyki. Ale tu mama obiecała dopomóc, w końcu jest farmaceutką![]()
Traschka takie rzeczy też trzeba kupić, ja w ogóle nie wiem ile kupić np. jakichś wkładek laktacyjnych, ochraniaczy na sutki itp. macie jakąś listę ile tego trzeba i czy w ogóle?
traschka to czekamy na listę rzeczy z apteki która jest przydatna :-)