dagamit, wanienka super, ale ta cena...fajnie jest wyprofilowana
Ja mam wszystko po Emilce, ale zdecydowaliśmy się na drugie łóżeczko na dól do salonu. Nie drewniane tylko takie podróżne. Wczoraj zamówiłam z Ebay'a i czekam aż przyjdzie;-)
a w temacie łóżeczek turystycznych - polecacie jakaś konkretną firmę? Będziemy musieli sie zaopatrzyć bo ani u rodziców ani u teściów nie ma łóżeczek, więc będzie jak znalazł. Tylko jakie?
Oznajmiam przy okazji, że dziś jestem przeszczęśliwa!!! Kupiłam dziś X-landera XA i to w kolorze Carbon!!!!
Na razie gondolę przytaszczyłam do domu i torbę, spacerówka czeka w aucie na męża, wieczorem będziemy składać, zrobię zdjęcia to wkleję. Jedna jedyna była dostępna, obdzwoniłam dzis pół Warszawy w tej sprawie. I jak wcześniej mówili, że będzie dostępny na koniec lutego, tak teraz mówią, że w połowie marca...Więc jak już dorwałam ten jeden egzemplarz, to od razu go zarezerwowałam telefonicznie, w autko i pojechałam. Cena o 100zł wyższa niż gdzie indziej, ale co tam;-)jeszcze tylko foteli i adaptery do fotelika i komplet gotowy!!!
Aha - a czy mozecie mi powiedzieć czy różnią się maxi cosi pebble od cabrio fix? Bo oprócz kształtu tego wałeczka pod główkę nie bardzo widzę różnicę...Koleżanka ma maxi cosi citi i mówi, że strasznie dziecko się w nim pociło. Pewnie w każdym się poci, ten wałeczek skutecznie odcina dopływ powietrza do plecków dziecka...