reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
dubeltówka86 - no to zakup składanego łóżeczko - kojca jest tylko kwestią czasu :-) Pewnie nastąpi to wtedy, gdy Młoda będzie siedzieć.
traschka
Mama Marysi
Aestima jak już wcisnęłaś to nie masz wyboru
) Trzymamy kciuki, każdy kiedyś musi mieć swoja pierwszą sprzedaż... 
ja się też pochwale oststnimi aukcjami, które wygrałam:
podgrzewacz TT
Tommee Tippee PODGRZEWACZ ELEKTRYCZNY bez ceny min (1467391614) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
laktator TT:
Laktato Tommee Tippee + akcesoria gratis (1466645073) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
podgrzewacz TT
Tommee Tippee PODGRZEWACZ ELEKTRYCZNY bez ceny min (1467391614) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
laktator TT:
Laktato Tommee Tippee + akcesoria gratis (1466645073) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Aestima
Fanka BB :)
to źle zrobiłam?? Bo nie mogłam się oprzeć!
Nowy komplet Disneya od noworodka do 6 mies. (1470828726) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWE, welurkowe śpioszki! Śpiochy dla noworodka. (1478058646) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWE, fajowe śpiochy 0-6 mies./100% bawełna (1477755458) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nowy komplet Disneya od noworodka do 6 mies. (1470828726) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWE, welurkowe śpioszki! Śpiochy dla noworodka. (1478058646) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOWE, fajowe śpiochy 0-6 mies./100% bawełna (1477755458) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
traschka
Mama Marysi
Aestima ten sprzedawca jest z Bielska więc na pewno wszystko będzie w porządku, tu sami porządni ludzie mieszkają
kati świetne zakupy, bardzo dobre ceny udało ci się wylicytować i moja ulubiona firma
edit: Aestima a te ciuszki są śliczne, ciekawe czy ten gość ma gdzieś sklep w Bielsku...
kati świetne zakupy, bardzo dobre ceny udało ci się wylicytować i moja ulubiona firma
edit: Aestima a te ciuszki są śliczne, ciekawe czy ten gość ma gdzieś sklep w Bielsku...
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima nie przejmuj sie jakby co to traschka go w tym Bielsku dopadnie :-) w końcu to ciuszki dla jej przyszłego zięcia ;-)
dokładnie:-):-):-)
Podziel się:
aestima ale ty agentka jesteś