reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

leże dziewczyny...wiem, trochę przesadziłam swoim żaleniem się,ale pierwszy raz się tak czuję, stąd ta panika,ale skoro lepiej jak leże to znaczy,że wszystko ok, jedyna pociecha w tym,że może to naprawdę efekt obkręcenia się małej główką w dół? jak myślicie?

może tak być, że główka uciska Ci na szyjkę i stąd kłucie
jak leżysz, to nie ma takiego nacisku i ból mniejszy...

reklama
Morgaine Gratuluje zakupu:)
ducha Pogratulowac, dla mnie juz golenie to wyczyn...
herbatita No to duze malenstwo masz, ja sie obawiam ze moja tez spora, czuje po ruchach ale trzmaj sie kochana jeszce te kilka tygodni
antonina01 pewnie przepowiadające:tak: nie stresuj sie jeszcze puki nic sie nie dzieje innnego.
margola24 ale cie dopadlo, kuruj sie kochan, zrówka dla ciebie i córci
lenka1983 dobre ze z dzidzia ok i współczuje utraty pracy prez męża, kciuki zeby szybko cos znalazł.
eywa Bądź dzoelna a jak nie przejdzie to na IP, ja tez miewam takie bóle jak pochodzze dłużej, po jakims czesie przechodzi.
Morgaine &&&&& kciuki zacisniete, bedzie dobrze!!!
nela31 a w szpitalu nie ma takiego stolika, co to , jedzonko podaja? U mnie jest i idealnie zdawalby egzamin:)

Ja sobie ucielam 2h drzemki, a Olus spal 3h po nocce:szok:

cześć dziewczyny. ja tylko na chwileczkę, zameldować że żyję (jeszcze).
wczoraj rano wstałam taka chora... jak dawno nie.. wieczorem wszystko sie nasiliło; temp 38,5, ciśnienie 107/82, ból głowy, wszystkich mięśni i kości. no i podbrzusze. tak strasznie mnie wszystko bolało że ze łzami w oczach dzwoniłam do gina po pomoc. kazał mi kupić paracetamol- panadol albo apap i leżeć. M wyszedł wcześniej z pracy i przywiózł mi leki. od razu zasnęłam. ale w nocy jak lek przestał działać.... matko... nie zmrużyłam oka, kasłałam, wstawałam co 20 min do łazienki, 2 razy wymiotowałam, poszła mi krew z nosa i co najgorsze przez całą noc mała ruszyła się może 2 razy.. O 6 przeniosłam się do salonu żeby Iga i M mogli pospać. A Iga tak samo chora. 39 st temp non stop i też beznadziejnie chrycha. na wizytę u lekarza nie było dziś szans. Gnijemy obydwie w łóżku. Ja po trzeciej dawce leku czuje się teraz troche lepiej bo juz nie łamie mnie tak w kościach. No i mała zaczęła się ruszać normalnie.

przepraszam że tak egoistycznie, tylko o sobie ale już wracam do wyrka.
Pozdrawiam kochane kwietniówki.

leż, leż i wyleż to draństwo!!!

kurde, morgaine, trzymaj się kochana!!! Na razie nie płaczemy. Zbadają i zobaczą co się dzieje, wcześniej nie ma co się martwić. Musi być dobrze!

dziewczynki, no co to się dzieje?? ej! zdrowieć i pozbyć się wszelkich skurczybyków &co
Morgaine - trzymam kciuki, musi być dobrze!!!
Margola - poleż, wyśpij się, wypoć, na pewno będzie lepiej
Eywa - może faktycznie tak jak mówią dziewczyny i ja sama osobiście mam od 4 tygodni, to tylko ucisk główki na szyjkę. boli jak jasna cholera, wręcz ścina z nóg chwilami, ale jest "nieszkodliwe" ot uroki macierzyństwa
Nela - ja nie widziałam nigdy takich stoliczków w sklepach , nie doradzę

Ja wpadam powiedzieć tylko że nie zrobili mi dziś USG i będą robić dopiero jutro. Może czegoś się dowiem ...

Hej brzucholki.
Wracam od lekarz w lepszym humorze.
DOstałam skierowanie do szpitala na dożylne podawanie antybiotyku, udało mi się dogadac z lekarzem, ze nie będę leżała w spzitalu tylko będę 2 razy dziennie na 8 i 20 przyjeżdżać. Uff bo naprawdę nie miałabym z kim Rafka zostawić.

Filipek zdrowy, waży 2,8 kg :-) miałam od razu USG nerek czy nie mam żadnej niewydolności, ale jest ok.

Marma trzymam kciuki za Ciebie.

reszte dziewuszki doczytam wieczorkiem:-) Buzialki

justi to fajnie, że lekarz się zgodził na takie rozwiązanie :)

Kurczę, a mnie zaczynało coś swędzieć w pochwie, więc włożyłam sobie globulkę (zostały mi z ostatniej infekcji) i chyba coś nie tak, bo pieką mnie wargi sromowe i są takie ciepłe...byłam się już umyć, ale pieczenie jest w dalszym ciągu :(
A ostatnio je brałam i wszystko było ok...

reklama
hej hej słoneczka :-)

troche mnie nie bylo. Jakos brak glowy i czasu do wszystkiego.

Kozystam z 1 wolnej chwili od paru dni kiedy moje dziecie śpi :)

u nas ok. Brzuch boli ale sie kulamy.

Mogaine ja tutaj sie podniecam nad Twoim pokoiem a ty mi na IP jedziesz :-D hehe musi byc wszystko ok bo masz wrocic i wyrazic swoja opinie, a Weroniczka niech poczeka bo mamusia jeszcze pokoiku nie ma gotowego :-) mysle ze powinna zrozumieć - wkoncu takie szczegoly sie liczą - jest kobietą :-D
hihi
a tak serio to 3mam kciuki mocno :****

Do góry