reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ja mam takie dziwne przeczucie a'propos Futrzakowej, ale juz siedze cicho :)

Jakby nie patrzec, to looknelam sobie na liste i generalnie idzie po kolei (nie liczac mnie oczywiscie....). Ostatnio wrecz idealnie (Koncia, Pinka i Mamii obok siebie ).
Z takich udzielajacych sie wokol mnie to i Katjusza, i Asco, I Bosa rozpakowane.... no nic. Poczekam sobie.

Patik, mnie tak pobolewa i pobolewa i nic z tego...

reklama
hars ja też dzisiaj na liste patrzyłam, no i wychodzi że już 1/3 marcówek ma maleństwa przy sobie a mamy 6 marca;-) więc idzie szybko

edit
dobrej nocki kochane,
mamii trzymaj się dzielnie - jeszcze troche i Maciuś będzie po drugiej stronie:-)

Ostatnia edycja:
o losie,
mam znów kiepską nockę... brzuch spięty, pobolewa, a ja nogi ściskam i czekam aż się noc skończy... M. zmęczony śpi, W. kaszle, ja też trochę, a Zosia w brzuchu wariuje jak szalona i spać się nie da. Już wstałam więc
Dzień dobry ;)

edit
To jak wy tak śpicie na tych podkładach to chyba ja jeszcze raz spróbuję mimo że ich nie nawidzę. Nie wiem jak dzieci mogą w pieluchach chodzić...

I kolejka ustalona hehe;)
serio śpicie na podkładach ??? :rofl2: ja będę używała do wietrzenia się tylko heh
glówka u mnie mocno w dole, więc pewnie wody jakby juz odeszly to sącząc się. Bosej Stellka byla nogami n=do dołu więc polały się konkretnie, a myślę że nam yo nie grozi. Mi nawet jak przebili pęcherz na porodowce to nic nie poleciało, bo glowa zatkala wyjście tak skutecznie ;)

A w spr pieluch Ewi dlatego tym razem kupiłam też wyprawkę wielorazowych bajeranckich pieluszek, bo będzie wiosna, lato i dupki odpazone od Pampersów, ale zobaczymy jak mala będzie wrażliwa :sorry2:

Jak nocka u Stellki???

Ostatnia edycja:
Ja mam takie dziwne przeczucie a'propos Futrzakowej, ale juz siedze cicho :)

Jakby nie patrzec, to looknelam sobie na liste i generalnie idzie po kolei (nie liczac mnie oczywiscie....). Ostatnio wrecz idealnie (Koncia, Pinka i Mamii obok siebie ).
Z takich udzielajacych sie wokol mnie to i Katjusza, i Asco, I Bosa rozpakowane.... no nic. Poczekam sobie.

Patik, mnie tak pobolewa i pobolewa i nic z tego...

haha:-D jakie znowu przeczucie?:-D

wczoraj byłam w kinie na Czarnym czwartku... myślę że gdy mój maluch bedzie za leniwy to będe chodzić w łaśnie do kina bo sobie fikał przez cały film:-)

ej coś cicho spicie jeszcze????

Futrzak - Ty się nie śmiej, bo zaraz może pojedziesz ;p hehehe

Kogo dziś kolejka? Kto chętny? Zgłaszać się, meldować.

PS>
Jak można szybko zapobiec rozwojowi grypy? Mam podwyższoną temp., drapanie w gardle, kaszel, katar ale lekki na razie. Leżę w łóżku. CO robić jeszcze? CO brać?

póki co nie mam zamiaru nigdzie jechać:-D

co do przeziębienia to chyba jakieś herbatki z miodem i cytryną? ale ja sie nie znam:-)

PS.
właśnie piekę red velvet:-D tyle że nie red bo nigdzie nie było barwnika:-D więc będzie brown velvet:-D

Futrzak a co Ty cukiernie otwierasz? wczoraj serik dzisiaj brow velvet?!

a i u mnie chyba zaczyna sie coś dziać bo obudziłam sie rano z wilgotną piżamą nie wiem czy popuściłam czy sie spociłąm czy to wody narazie latam jak szalona siku przeprosiłam sie z alwaysem i bede kontrolować mój wyciek czy to to czy nie to w razie czego mój gin ma dzisiaj dyżur u nas w szpitalu to popołudniu skocze bo gdyby to były wody to chyba nie wolno z takimi sączącymi sie chodzić?

Czesc dziewczyny

pozwoliłam sobie tu zajrzeć:) bo mamy marzec i czesc z Was juz sie rozpakowała :),ale jeszcze kilka z Was czeka:). Tak wiec nie martwcie sie jak sie przeterminujecie. Wiem, ze nie mozecie sie juz doczekac i Wam ciezkoo- ja sama urodziłam w 41 tygodniu, ale jak nadszedł ten dzień to w 6 godzin :) i malutka wyskoczyła :). Chcialm Wam powiedziec, ze juz Wam zazdroszcze, ze bedziecie trzymaly zaniedlugo swoje skarby takie malutkie w ramionach, ohh jakie to cudowne uczucie. Ja swieza mama :) 4 miesieczna i tak przezywam kazde przyjscie na swiat. powodzenie i zycze Wam szybkich i bezbolesnych porodów. powodzenia

reklama
hej hej!

papcia z sączącymi wodami lepiej być od obserwacją:tak: a to one na bank?

Jej! bardzo dużo cięć na forum...mój pierwszy poród najbardziej przypominał perypetie konci:baffled:

pastela miód, cytryna, imbir, kilka kropel amolu i koniecznie leżenie w łóżku:tak: ten relaks na polku pewnie Ci pomógł:sorry2:

Do góry