zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a ja myslałam o tym nacieciu otoczki...łooo matko trzeba to przemyslec
ja też myślałam nad tym ,ale nie zdecydowałam się ...strach mnie obleciał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja myslałam o tym nacieciu otoczki...łooo matko trzeba to przemyslec
vene76 to jest prawda nad prawdamiKlara81, dzieki za komentarz. Milo slyszec, ze udaje sie rowniez podczas podania mrozaczkow. Wg. mnie najlepsza opcja to 2 blastki. Wydaje mi sie ze podanie 1 zarodka albo dwudniowcow zmniejsza szanse na sukces. Ja nastepnym razem poprosze o aplikacje 3 sztuk - z moim szczesciem to jak 1 sie przyjmie to bedzie dobrze. Oh, ale was tu duzo oczekujacych na betki. Oczywiscie trzymam kciuki. Asiiek, powodzenia. Coz, caly ten proces wydaje sie dluuugi i skomplikowany a w sumie to tak jak pisza dziewczyny, najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie na wynik bety. Czarny kot - zycze mnostwa pieknych komoreczek
*Meg* ma rację vane76 najgorsze to czekanie ..................ale razem rażniej![]()
Ja do jutra to oszaleje!!!! Do tej pory nie miałam takiej nerwówki jak dziś
a o której jutro masz odebrac wyniki???
wiem, ze juytro robisz i jutro odbierasz tylko byłam ciekawa o której godzinie bedziesz mogła juz odebrac..no nic kochana nie poradzisz no chyba ze sikacza sobie strzelisz jeszcze dzisiajJutro to ja najpierw jadę zrobić betkę i wynik pewno po południu...