zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a ja myslałam o tym nacieciu otoczki...łooo matko trzeba to przemyslec
ja też myślałam nad tym ,ale nie zdecydowałam się ...strach mnie obleciał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a ja myslałam o tym nacieciu otoczki...łooo matko trzeba to przemyslec

a potem to juz jakos bedzie mam tylko nadzieje ze wyciszenie nie bedzie trwała długovene76 to jest prawda nad prawdamiKlara81, dzieki za komentarz. Milo slyszec, ze udaje sie rowniez podczas podania mrozaczkow. Wg. mnie najlepsza opcja to 2 blastki. Wydaje mi sie ze podanie 1 zarodka albo dwudniowcow zmniejsza szanse na sukces. Ja nastepnym razem poprosze o aplikacje 3 sztuk - z moim szczesciem to jak 1 sie przyjmie to bedzie dobrze. Oh, ale was tu duzo oczekujacych na betki. Oczywiscie trzymam kciuki. Asiiek, powodzenia. Coz, caly ten proces wydaje sie dluuugi i skomplikowany a w sumie to tak jak pisza dziewczyny, najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie na wynik bety. Czarny kot - zycze mnostwa pieknych komoreczek

*Meg* ma rację vane76 najgorsze to czekanie ..................ale razem rażniej![]()
Ja do jutra to oszaleje!!!! Do tej pory nie miałam takiej nerwówki jak dziś
a o której jutro masz odebrac wyniki???
wiem, ze juytro robisz i jutro odbierasz tylko byłam ciekawa o której godzinie bedziesz mogła juz odebrac..no nic kochana nie poradzisz no chyba ze sikacza sobie strzelisz jeszcze dzisiajJutro to ja najpierw jadę zrobić betkę i wynik pewno po południu...